Veldig bra 7,8
basert på 1043 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 1043 anmeldelser
  • Renslighet 8,3
  • Fasiliteter 7,8
  • Beliggenhet 8,1
  • Romkomfort/standard 8,4
  • Ansattes arbeid 8,0
  • Valuta for pengene 7,9
  • Mat/middag 5,7
Sorter etter

CHEW fra Malaysia
Småbarnsfamilie
Leilighet med 2 soverom Premier
Opphold på én natt i april 2016
Nice pool, and good location.
Clean and big pool where me and my family enjoyed very much.
Skrevet 15 september 2016

HUNG fra Malaysia
Reiste alene
Studio premier
Opphold på 2 netter i februar 2016
Great
Citadines is a condo like Hotel. Located near to shopping mall, walking distance.. Hotel is clean and comfortable, there are many restaurant nearby too..
Skrevet 14 september 2016

Yee fra Malaysia
Gruppe
Leilighet med 2 soverom Premier
Opphold på 2 netter i september 2016
Good Location, Comfy
Greatly located in between food eateries & shopping mall. Comfortable bed, clean toilet, modern design, polite staff
Skrevet 14 september 2016

mohd fra Malaysia
Småbarnsfamilie
Studio premier
Opphold på 2 netter i september 2016
Areas of improvement
1. Towel service..should be quickly when change clean the room 2. Provide variety of food during breakfast. 3. Access card - Provide at least two card for one room
Skrevet 14 september 2016

TEO fra Malaysia
Småbarnsfamilie
Studio premier
Opphold på 2 netter i september 2016
good location clean room nice staff
the hotel is opposite shopping mall and the location is very centre , room very clean and the staff is helpful
Skrevet 13 september 2016

CC fra Malaysia
Familie med store barn
Premier 2 soverom
Opphold på 2 netter i september 2016
Good Stay
highly recommended for those travelling in group! Fully equipped room just like your home.
Skrevet 13 september 2016

Yusriman fra Brunei Darussalam
Reiste alene
Studio premier
Opphold på 3 netter i september 2016
Short Get Away
Excellent place to stay and nearby the spring and vivacity (new mall).
Skrevet 12 september 2016

Adi fra Singapore
Småbarnsfamilie
Executive 1 soverom
Opphold på én natt i september 2016
Okay
Okay okay only
Skrevet 10 september 2016

michael fra Singapore
Forretningsreisende
Studio premier
Opphold på 2 netter i september 2016
Unprofessional duty manager
The duty manager was so unprofessional in handing problem with my reservation. Keep pointing the fault lie with 3rd party (agoda). FYI Agoda is a representative of the hotel and all confirmation from agoda ....the hotel have to honor. It is the hotel job to iron out the issue with Agoda and not with the guest. The hotel Sales manager (Mei) have to step in to resolve the issue.
Skrevet 10 september 2016

Hon fra Malaysia
Forretningsreisende
Studio premier
Opphold på 3 netter i oktober 2015
Clean and tidy
Clean and tidy
Skrevet 08 september 2016


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: