Veldig bra 7,8
basert på 1043 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 1043 anmeldelser
  • Renslighet 8,3
  • Fasiliteter 7,8
  • Beliggenhet 8,1
  • Romkomfort/standard 8,4
  • Ansattes arbeid 8,0
  • Valuta for pengene 7,9
  • Mat/middag 5,7
Sorter etter

CHEW fra Malaysia
Familie med små barn
Leilighet med 2 soverom Premier
Opphold på én natt i april 2016
Nice pool, and good location.
Clean and big pool where me and my family enjoyed very much.
Skrevet 15 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

HUNG fra Malaysia
Reiste alene
Studio premier
Opphold på 2 netter i februar 2016
Great
Citadines is a condo like Hotel. Located near to shopping mall, walking distance.. Hotel is clean and comfortable, there are many restaurant nearby too..
Skrevet 14 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Yee fra Malaysia
Gruppe
Leilighet med 2 soverom Premier
Opphold på 2 netter i september 2016
Good Location, Comfy
Greatly located in between food eateries & shopping mall. Comfortable bed, clean toilet, modern design, polite staff
Skrevet 14 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

mohd fra Malaysia
Familie med små barn
Studio premier
Opphold på 2 netter i september 2016
Areas of improvement
1. Towel service..should be quickly when change clean the room 2. Provide variety of food during breakfast. 3. Access card - Provide at least two card for one room
Skrevet 14 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

TEO fra Malaysia
Familie med små barn
Studio premier
Opphold på 2 netter i september 2016
good location clean room nice staff
the hotel is opposite shopping mall and the location is very centre , room very clean and the staff is helpful
Skrevet 13 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

CC fra Malaysia
Familie med eldre barn
Premier 2 soverom
Opphold på 2 netter i september 2016
Good Stay
highly recommended for those travelling in group! Fully equipped room just like your home.
Skrevet 13 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Yusriman fra Brunei Darussalam
Reiste alene
Studio premier
Opphold på 3 netter i september 2016
Short Get Away
Excellent place to stay and nearby the spring and vivacity (new mall).
Skrevet 12 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Adi fra Singapore
Familie med små barn
Executive 1 soverom
Opphold på én natt i september 2016
Okay
Okay okay only
Skrevet 10 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

michael fra Singapore
Forretningsreisende
Studio premier
Opphold på 2 netter i september 2016
Unprofessional duty manager
The duty manager was so unprofessional in handing problem with my reservation. Keep pointing the fault lie with 3rd party (agoda). FYI Agoda is a representative of the hotel and all confirmation from agoda ....the hotel have to honor. It is the hotel job to iron out the issue with Agoda and not with the guest. The hotel Sales manager (Mei) have to step in to resolve the issue.
Skrevet 10 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Hon fra Malaysia
Forretningsreisende
Studio premier
Opphold på 3 netter i oktober 2015
Clean and tidy
Clean and tidy
Skrevet 08 september 2016
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: