Veldig bra 7,8
basert på 1051 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 1051 anmeldelser
  • Renslighet 8,3
  • Fasiliteter 7,7
  • Beliggenhet 8,1
  • Romkomfort/standard 8,4
  • Ansattes arbeid 8,0
  • Valuta for pengene 7,9
  • Mat/middag 5,7
Sorter etter

Yun fra Malaysia
Familie med små barn
Leilighet med 2 soverom Premier
Opphold på 4 netter i september 2016
Good location and room condition
Great location and easy access to nearby attraction with transport. A shopping mall right opposite. Good room except need to upgrade the bed, not in very good condition compare to all the others provided in the room.
Skrevet 20 september 2016

LOW fra Malaysia
Familie med små barn
Leilighet Executive med 2 soverom
Opphold på én natt i september 2016
good
Great Room
Skrevet 19 september 2016

Nurul fra Brunei Darussalam
Familie med små barn
Executive 2 soverom
Opphold på 3 netter i august 2016
great stay
just opposite the spring..nice pools and great foods. definitely will come back
Skrevet 18 september 2016

edwin fra Indonesia
Reiste alene
Executive 1 soverom
Opphold på én natt i september 2016
good
always stay there
Skrevet 18 september 2016

edwin fra Indonesia
Reiste alene
Studio premier
Opphold på 5 netter i september 2016
Nice place
Location is good, easy to hook
Skrevet 17 september 2016

Nurhayati fra Malaysia
Par
Studio premier
Opphold på 3 netter i september 2016
Value for money with the facilities provided
Very satisfied with the service and facilities given..the choice for the breakfast buffet was acceptable and maybe could add on more menus
Skrevet 17 september 2016

Sing fra Malaysia
Forretningsreisende
Studio premier
Opphold på én natt i desember 2015
Convenient
Located at the city of kuching, there are a supermarket just opposite the hotel
Skrevet 16 september 2016

CHEW fra Malaysia
Familie med små barn
Leilighet med 2 soverom Premier
Opphold på én natt i april 2016
Nice pool, and good location.
Clean and big pool where me and my family enjoyed very much.
Skrevet 15 september 2016

HUNG fra Malaysia
Reiste alene
Studio premier
Opphold på 2 netter i februar 2016
Great
Citadines is a condo like Hotel. Located near to shopping mall, walking distance.. Hotel is clean and comfortable, there are many restaurant nearby too..
Skrevet 14 september 2016

Yee fra Malaysia
Gruppe
Leilighet med 2 soverom Premier
Opphold på 2 netter i september 2016
Good Location, Comfy
Greatly located in between food eateries & shopping mall. Comfortable bed, clean toilet, modern design, polite staff
Skrevet 14 september 2016


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: