Hyggelig 6,4
basert på 83 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Hyggelig



fra 83 anmeldelser
  • Renslighet 5,9
  • Fasiliteter 8,5
  • Beliggenhet 6,9
  • Romkomfort/standard 6,4
  • Ansattes arbeid 6,7
  • Valuta for pengene 6,6
  • Mat/middag 5,6
Sorter etter

Louisa fra USA
Par
Superior rom
Opphold på 2 netter i desember 2015
Ok stay, but could be better
view from room, room, and location
The hotel was ok. Though maybe overpriced for the services offered. We were in Airlie for three days and had one of the newly renovated rooms and it was quite nice and it had a lovely ocean view. The hotel has a pretty good location, it is a bit of a walk from the downtown and the harbor, maybe 15 minutes. There is no wifi in the rooms or in the lobby, you ad to sit next to the pool to use it which was rather annoying. The staff at the front desk were not too friendly and while there is a bar there is no restaurant in the hotel, which is fine because there are much better options in town.
Skrevet 14 januar 2016
Var denne ontalen nyttig?

Grier fra Australia
Småbarnsfamilie
Standard familierom
Opphold på én natt i desember 2015
Very ordinary
Heated spa, walking distance to shops
Room wasn't ready for 2pm check in. Front desk was rude and not helpful. The room was below advertised standard, floor was unclean, fridge broken. The air conditioner was so loud no one slept through the night. The entire resort was run down with many items broken. I would suggest, find accommodation elsewhere.
Skrevet 31 desember 2015
Var denne ontalen nyttig?

La fra Kina
Gruppe
Budget rom
Opphold på 2 netter i desember 2015
Reasonable price for reasonable stay
Affordable price, adorable environment,
Skrevet 31 desember 2015
Var denne ontalen nyttig?

Garry fra Australia
Reiste alene
Budget
Opphold på 4 netter i desember 2015
Good budget accommodation
The room was clean and tidy, bathroom was renovated nicely and the room overlooked the pool, nice touch!
Skrevet 16 desember 2015
Var denne ontalen nyttig?

Suzanne fra Australia
Forretningsreisende
Budget rom
Opphold på 2 netter i november 2015
Great location
Air con, spacious room, hot shower
Generally run down. Tired furnishings, extra firm bed.
Skrevet 06 november 2015
Var denne ontalen nyttig?

Nai-Yi fra Taiwan
Gruppe
Budget rom
Opphold på 2 netter i oktober 2015
Nice and Clean hotel
swimming pool, budget room, soft bed
Skrevet 23 oktober 2015
Var denne ontalen nyttig?

SHIFAN fra Kina
Småbarnsfamilie
Budget
Opphold på 3 netter i oktober 2015
No one cleaned the room
The massage pool, football match TV, nice senic
We stayed in the hotel for 3 days, but no one ever came to clean our room. Dirty towels were not changed. Rubbish bin was full, but no one cleaned it.
Skrevet 08 oktober 2015
Var denne ontalen nyttig?

ling fra Australia
Småbarnsfamilie
Budget
Opphold på 2 netter i juli 2015
nice stay
price, location, pool
A good stay.
Skrevet 02 august 2015
Var denne ontalen nyttig?

Yasmin fra Australia
Småbarnsfamilie
Opphold på 3 netter i juni 2015
Our room had been forgotten to be cleaned 3nights
Pool
Was nice but we stayed 3 nights and our room was forgotten to be cleaned ! Which was not nice as after the third day there was a lot of rubbish over flowing in the bins but other than that all was good
Skrevet 02 juli 2015
Var denne ontalen nyttig?

Tran fra Australia
Småbarnsfamilie
Opphold på 2 netter i mai 2015
Avereage
Location, family bedding, wifi in the room eventhrough not advertised
Overall ok however there was ants in the room and bathroom sink was too small
Skrevet 23 mai 2015
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: