Glimrende 8,6
basert på 110 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 110 anmeldelser
  • Renslighet 8,8
  • Fasiliteter 9,0
  • Beliggenhet 9,4
  • Romkomfort/standard 8,7
  • Service 8,7
  • Valuta for pengene 8,3
  • Mat/middag 7,7
Sorter etter

kylie fra Australia
Par
Suite spa
Opphold på 3 netter i januar 2016
Fantastic Getaway
Peter & I had the best time at Coral Sea Resort Airlea Beach.....The views from our apartment were amazing....Food,Staff,Location could not complain at all....we will diffidently be back and let our family and friend know that this is the place to stay...The only recommendation for the Coral Sea Resort would be an up dated renovation as the views and location are just priceless...Kylie & Peter Stephens
Skrevet 29 januar 2016
Var denne ontalen nyttig?

Andrew fra Thailand
Forretningsreisende
Rom med hageutsikt
Opphold på 2 netter i januar 2016
Perfect Location
Fantastic pool & bar area, perfect location
Very good
Skrevet 17 januar 2016
Var denne ontalen nyttig?

Suzanne fra Storbritannia
Familie med store barn
Coral sea spa suite
Opphold på 3 netter i desember 2015
Christmas break
The staff location and the pool
The continental breakfast was awful for what we paid we would have expected more the coffee nachine was terrible and so was the selection
Skrevet 28 desember 2015
Var denne ontalen nyttig?

Dawn fra Mauritius
Par
Suite spa
Opphold på 5 netter i desember 2015
Great location
Location, view, tropical fruits
Relaxation only 5 minutes away from town
Skrevet 25 desember 2015
Var denne ontalen nyttig?

WANG fra Kina
Småbarnsfamilie
Suite spa
Opphold på én natt i desember 2015
Lovely view
Great view, close to town, have basic kitchen utensils
This hotel got fantastic view not only from room also from pool side and breakfast place. A short 10 mins walk to places to eat and a supermarket. Room has a jacuzzi bath, which is a bonus for us. Downside, breakfast is very very basic, toast and croissants, tea and coffee. Fresh fruits all turned bad,( sour smell and taste), canned fruit seems fine. You can order cooked breakfast like pancakes on extra cost. One thing I can't stand is the 10am check out. It didn't give guests any time to finish packing after breakfast, it was so rush I the morning, almost gave me a heart attact.
Skrevet 23 desember 2015
Var denne ontalen nyttig?

Vikki-Lee fra Australia
Forretningsreisende
Suite spa
Opphold på 2 netter i desember 2015
Beautiful
Location, Staff, Pool
Absolutely wonderful :-)
Skrevet 19 desember 2015
Var denne ontalen nyttig?

Hazel fra Australia
Par
Coral sea spa suite
Opphold på 4 netter i november 2015
Honeymoon heaven
Views, location & value for money
Fantastic our room was beautiful With amazing views
Skrevet 22 november 2015
Var denne ontalen nyttig?

NADIA fra Australia
Par
Rom med hageutsikt
Opphold på 3 netter i november 2015
It's A Keeper !
Location, location,location
Great place to relax and unwind. Excellent customer service. Rooms clean and practical.The location of the Coral Sea Resort is amazing, overlooking the stunning Whitsundays. It's also only a 5 to 7 minute walk to town.Highly recommend !
Skrevet 12 november 2015
Var denne ontalen nyttig?

Wayne fra Australia
Reiste alene
Rom med hageutsikt
Opphold på én natt i september 2015
Lovely location and view
View,location and food
Too short!
Skrevet 11 september 2015
Var denne ontalen nyttig?

KC fra Canada
Par
Rom med havutsikt
Opphold på 2 netter i august 2015
It is abnormally that the check-out time is at 10
the view only
Actually the hotel is good , however the breakfast is bad and the early morning check-out time is awesome.
Skrevet 21 august 2015
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: