Cranbury Court Apartments
Gratis Wi-Fi

Cranbury Court Apartments

19 - 23 Gorge Road, Queenstown sentrum, Queenstown, New Zealand
- Vis på kart
Leilighet med 1 soverom Cranbury Court Apartments
Leilighet med 1 soverom
    Fjernet fra favoritter
    Balkong/terasse Cranbury Court Apartments
    Bad Cranbury Court Apartments
    Bad Cranbury Court Apartments
    Leilighet med 1 soverom Cranbury Court Apartments
    Se alle 30 bilder
     Cranbury Court Apartments

    Vurderinger av Cranbury Court Apartments

    7,9
    Veldig bra
    /10
    ( 63 omtaler)Se hva gjestene har skrevet
    8,4
    Glimrende renhold

    Ting du vil elske ved Cranbury Court Apartments

    Fasiliteter du vil elske

    • 420 m til offentlig transport

    • I hjertet av Queenstown

    • Gratis trådløst Internett på alle rom

    • Daglig rengjøring

    Glimrende
    Beliggenhet
    8,3
    PÅ KARTET
    Bedre enn 93 % av eiendommene i Queenstown
    Glimrende beliggenhet - 70 meter fra bysentrum
    Populært nabolag
    Populært
    I nærheten
  • The Skyline-taubanen490 m
  • Queenstown kjøpesenter560 m
  • Queenstown Gardens1,12 km
  • Moke innsjø8,01 km
  • Wakatipu innsjø11,34 km
  • Queenstown sti12,04 km
  • Remarkables skiområde12,34 km
  • Arrow River16,94 km
  • Chard Farm vingård17,3 km
  • Gibbston Valley vingård19,98 km
  • Valuta for pengene7,6
    Avstand til bysentrum0.4 km
    Vurdering av beliggenhet8,3
    Nærmeste flyplassQueenstown lufthavn (ZQN)
    Avstand til flyplassen6,1 km
    Om eiendommen

    Cranbury Court Apartments ble bygget i som et egenartet tillegg til hotelltilbudet i Queenstown og et smart valg for reisende. 0.4 km fra den spennende byen, har dette 4-stjerners hotellet en flott beliggenhet og utmerket tilgang til byens største attraksjoner. Dette moderne hotellet ligger i nærheten av populære attraksjoner i byen, som Middelhavsmarked, Fresh Choice Supermarket, The Bead Shop.

    Cranbury Court Apartments tilbyr upåklagelig service og alle nødvendige fasiliteter som besøkende måtte trenge etter reisen. Hotellet har mange fasiliteter på eget område som kan tilfredsstille selv den mest kresne gjest.

    Hotellopphold tilfredstiller kravene til den høyeste grad av komfort og bekvemmelighet med flatskjerm-TV, internettilgang (trådløs), trådløst Internett (gratis), røykfrie gjesterom, oppvarming i noen av rommene. Hotellet tilbyr mange unike fritidsmuligheter, for eksempel hage. Leter du etter komfortable og praktiske steder i Queenstown, børdu gjøre Cranbury Court Apartments til ditt andre hjem.

    Les mer

    Tilgjengelige rom ved Cranbury Court Apartments

    8,2
    Glimrende
    Romkomfort og -kvalitet
    Standard 3 soverom (3 Bedroom Standard)
    Standard 3 soverom (3 Bedroom Standard)
    ...
    • Romstørrelse: 73 m²/786 ft²
    • Utsikt: Fjellet
    • 1 enkeltseng & 1 dobbeltsen...
    Oppgi datoer for å se priser
    2 soverom, hageutsikt (2 Bedroom Garden View)
    2 soverom, hageutsikt (2 Bedroom Garden View)
    ...
    • Romstørrelse: 65 m²/700 ft²
    • Utsikt: Fjellet
    • 1 enkeltseng og 1 queen bed...
    Oppgi datoer for å se priser
    Leilighet med 1 soverom (1 Bedroom Apartment)
    Leilighet med 1 soverom (1 Bedroom Apartment)
    ...
    • Romstørrelse: 46 m²/495 ft²
    • Utsikt: Fjellet
    • 1 enkeltseng og 1 dobbeltse...
    Oppgi datoer for å se priser
    Leilighet med 3 soverom (6 voksne) (3 Bedroom Apartment (6 adults))
    Leilighet med 3 soverom (6 voksne) (3 Bedroom Apartment (6 adults))
    ...
    • Romstørrelse: 73 m²/786 ft²
    • Utsikt: Fjellet
    • 1 queen bed & 1 enkeltseng ...
    Oppgi datoer for å se priser
    Leilighet med 2 soverom (Two-Bedroom Apartment)
    Leilighet med 2 soverom (Two-Bedroom Apartment)
    ...
    • Romstørrelse: 65 m²/700 ft²
    • Balkong/terasse
    • 1 enkeltseng og 1 dobbeltse...
    Oppgi datoer for å se priser
    Apartment, 3 Bedrooms, 2 Bathrooms
    Apartment, 3 Bedrooms, 2 Bathrooms
    ...
    • Dusj
    Oppgi datoer for å se priser
    Apartment, 3 Bedrooms, 2 Bathrooms
    Apartment, 3 Bedrooms, 2 Bathrooms
    ...
    • Dusj
    Oppgi datoer for å se priser
    Apartment, 3 Bedrooms (1 Bathroom)
    Apartment, 3 Bedrooms (1 Bathroom)
    ...
    • Dusj
    Oppgi datoer for å se priser
    Apartment, 3 Bedrooms (1 Bathroom)
    Apartment, 3 Bedrooms (1 Bathroom)
    ...
    • Dusj
    Oppgi datoer for å se priser
    Uspesifisert (Run of House)
    Uspesifisert (Run of House)
    ...
    • Dusj
    Oppgi datoer for å se priser
    Har du spørsmål til Cranbury Court Apartments?
    Inntil 30% avslag med Agoda medlemstilbud!

    Prisene faller så snart du logger inn!

    Logg inn nå
    Mer om Cranbury Court Apartments

    Mer om Cranbury Court Apartments

    Det de tilbyr

    Vis mindre

    Avstander og viktige steder i nærheten

    Avstander måles som en rett linje. Faktisk reiserute kan være lenger.
    Vis mindre

    I nærheten

    Avstander måles som en rett linje. Faktisk reiserute kan være lenger.
    Vis mer

    Regler ved eiendommen

    Vis mindre

    Nyttige opplysninger

    Vis mindre

    Vurderinger av Cranbury Court Apartments fra ekte gjester

    Skrevet av verifiserte gjester fra Agoda
    Vurderinger fra Agoda (63)Vurderinger fra Booking.com (778)
    7,9
    /
    10
    Renslighet8,4
    Fasiliteter7,8
    Beliggenhet8,3
    Romkomfort og -kvalitet8,2
    Service7,8
    Valuta for pengene7,6
    Alle språk
    Alle typer reisende (63)
    Alle romtyper
    Viser 44 verifiserte gjestevurderinger
    123
    6,0
    Surjadi fra Indonesia
    Familie med små barn
    Leilighet med 2 soverom
    Opphold på 5 netter i mai 2019

    Standard accomodation ”

    Everything are just meet my standard. Some are low like wifi quality was very bad. Would be better if toilet use seat heater

    Skrevet 10 juni 2019

    Thank you for your review. We are glad to hear the accommodation met your standards. We are sorry to hear the wifi was not working well during your stay. We do provide troubleshooting guides and a free phone number you can call for help after hours if needed. We will pass on your suggestion about the toilet seat heaters to the owner of the apartment and the management. Please come back and stay with us again in the future. Regards, Neha Reception Manager

    Svarte 20 juli 2019
    Cranbury Court Apartments
    10,0
    Ypperlig
    Erin
    Par
    2 soverom, hageutsikt
    Opphold på 2 netter i november 2018

    Ypperlig”

    Great location, clean and tidy. Lovely staff especially Fern :-)

    Skrevet 03 desember 2018
    8,8
    Glimrende
    Christopher fra Australia
    Familie med små barn
    Standard 3 soverom
    Opphold på 6 netter i juni 2018

    Great location, easy walking distance to Queenstown”

    Facilities were quite nice, we stayed in winter and were nice and warm. Great option for families with the kitchenette/fridge, plus a DVD library which the kids enjoyed some movies each night we stayed there.

    Skrevet 18 juni 2018

    Hi Christopher, Thank you for your lovely review. We are pleased to hear you were comfortable and warm during your stay, and enjoyed our well-equipped apartment. We always get lots of compliments on our DVD collection, especially from families with kids! We hope that you had a great time in Queenstown, and hope to have your lovely family come back and stay with us again in the future. Regards, Neha Reception Manager

    Svarte 05 juli 2018
    Cranbury Court Apartments
    8,8
    Glimrende
    Tai fra Malaysia
    Gruppe
    Standard 3 soverom
    Opphold på én natt i mai 2018

    Warm apartment”

    Very convenient location that only takes 5 minutes to walk to the center, so you can quep for the famous fergburger. This is a duplex kind of apartment. Upstairs have 2 room which can accommodate 5 persons. Downstairs has one small room which can fit one person with the single bed.

    Skrevet 06 mai 2018
    8,8
    Glimrende
    Midori fra USA
    Gruppe
    2 soverom, hageutsikt
    Opphold på 2 netter i februar 2018

    Cranberry Court Apartments - good value”

    Stayed in 2 apartments with extended family group - very close to downtown Queenstown - 3 1/2 block walk. Apt had the essential washer and dryer unit! They were able to store luggage which is a common issue traveling in and out of Queenstown to different treks, but the office is open from 8:30 to 6 so all arrangements need to be made during business hours. Can't park your car after check out but there is a parking lot 2 blocks away. Apartments are on the basic side but clean and good value considering the price of other boutique hotels.

    Skrevet 16 februar 2018

    Hi Midori, Thank you for taking the time to review your stay. We are pleased to hear your group enjoyed the facilities and services provided at our property, as well as the central location. We understand that sometimes the reception hours may not be convenient for guests, but we welcome email requests outside of those hours and will do our best to accommodate the same. We do have a few extra guest car parks available for guests after check out but they are subject to availability and only available until about noon, as we need to then have them available for guests staying that night. We hope your group enjoyed their time in Queenstown and exploring South Island, and perhaps we will see you again on your next trip to New Zealand! Regards, Neha Reception manager

    Svarte 24 februar 2018
    Cranbury Court Apartments
    6,8
    Hyggelig
    DANG fra Australia
    Gruppe
    2 soverom, hageutsikt
    Opphold på én natt i oktober 2017

    Pricey Accommodation”

    Spent here 1 night. This place is fairly pricey in compare with other places that have awesome view and more spacious. Make sure you book in advance other places to ensure to get good accommodation value for money. My apartment is too tiny. The only good points of this Cranbury Court Apartment is cleanliness, kitchen is well equipped.

    Skrevet 31 oktober 2017

    Dear Dang, We apologise for our delayed response to your review. Thank you for taking the time to leave your feedback. We are happy to hear you found the apartment clean and well-equipped with appliances. We do our best to make sure they can fulfil all your needs during your holiday. We are sorry to hear you found them too small, and hope that in the future you can have a look at our photos to get a better idea before you choose to book with us. We appreciate the feedback all the same, and hope to see you again on your next visit to Queenstown. Regards, Neha Reception Manager

    Svarte 24 november 2017
    Cranbury Court Apartments
    3,6
    Anis fra Malaysia
    Familie med små barn
    Leilighet med 3 soverom (6 voksne)
    Opphold på én natt i august 2017

    Rude receptionist”

    The receptionist was absolutely rude. We called earlier to let her know that we will be leaving Milford sound at 3.00pm and arrive at 7pm. She couldn't be bothered to wait and left the keys outside the reception area. And the next day claiming we sneaked in at midnight just becoz we have 1 extra head. The only reason we put in 6 pax on Agoda was because Agoda couldn't put in 7 pax during booking and it was our mistake for not thinking of calling to let them know earlier. She decided to yell at us calling us dishonest. For the record. The stove and warner on some rooms didn't work. That was dishonest from her part. I will never ever recommend this place to anyone

    Skrevet 30 august 2017
    10,0
    Ypperlig
    LEUNG fra Hongkong
    Gruppe
    2 soverom, hageutsikt
    Opphold på 2 netter i april 2017

    Best stay we ever have !”

    We were visiting with our parents. The decorations is beautiful, the house is spacious. Mum loved the kitchen and living area a lot. Very well equipped. Walkable distance to supermarket and town centre. It is just another home away from home! We love it !

    Skrevet 17 mai 2017
    9,2
    Ypperlig
    Michael fra Malaysia
    Gruppe
    Leilighet med 3 soverom (6 voksne)
    Opphold på 2 netter i mars 2017

    Clean apartment ”

    The apartment has all the amenities required and it was a comfortable stay. Reception was helpful and it was an enjoyable stay. Just a 10-15 mins walk to the town center

    Skrevet 12 mars 2017
    10,0
    Ypperlig
    eunji fra Sør-Korea
    Familie med eldre barn
    Leilighet med 3 soverom (6 voksne)
    Opphold på 2 netter i oktober 2016

    It was amazing”

    We stayed in 3 bedroom deluxe room for 2 nights. Actually I didn't expect much but it was awesome. Clean, luxury, good location.. The price is more than reasonable If I go back I wanna stay here again thanks

    Skrevet 14 november 2016
    10,0
    Ypperlig
    ying fra Kina
    Gruppe
    2 soverom, hageutsikt
    Opphold på 2 netter i oktober 2016

    Excellent location and amazing apartment”

    All of us are surprised by the high quality facility of the apartment, absolutely recommended for anyone to stay during their trip

    Skrevet 07 november 2016
    10,0
    Ypperlig
    ISAAC fra Filippinene
    Familie med små barn
    2 soverom, hageutsikt
    Opphold på 4 netter i august 2016

    Great Stay”

    Location was within minutes to city centre, bus stop, restaurants supermarket, etc. Staff very accomodating

    Skrevet 31 oktober 2016
    8,4
    Glimrende
    Rui fra Kina
    Gruppe
    Standard 3 soverom
    Opphold på 2 netter i oktober 2016

    Great location with nice room”

    Everything will be perfect if the service could be better

    Skrevet 09 oktober 2016
    5,6
    ng fra New Zealand
    Par
    Leilighet med 3 soverom (6 voksne)
    Opphold på én natt i oktober 2016

    Not too bad”

    Parking too horrible Space is too small

    Skrevet 04 oktober 2016
    9,2
    Ypperlig
    Lyn fra Australia
    Familie med eldre barn
    Leilighet med 3 soverom (6 voksne)
    Opphold på én natt i august 2016

    Great views, character and peaceful ”

    Looking forward to returning and staying longer

    Skrevet 14 august 2016
    6,4
    Hyggelig
    CHUN fra Hongkong
    Par
    2 soverom, hageutsikt
    Opphold på 2 netter i desember 2015

    Staff is not helpful”

    I live in the hotel for two nights, after the first night and the housekeeping, I found that there is no tea bag has been refilled so I go to ask for some tea bags but the staff answer me with her face serious that "you can take it for one time only", hey! I just looking for my tea bags back and have a relax with some tea only, what's the problem?

    Skrevet 08 august 2016
    4,4
    Lee fra Malaysia
    Familie med eldre barn
    2 soverom, hageutsikt
    Opphold på 2 netter i juni 2016

    no”

    no

    Skrevet 30 juni 2016
    8,0
    Glimrende
    Yuet fra Hongkong
    Par
    Leilighet med 1 soverom
    Opphold på 2 netter i april 2016

    Spacious apartment”

    Close to Skyline Gondola Station.

    Skrevet 12 mai 2016
    7,0
    Meget bra
    Lai-ming fra Australia
    Par
    Leilighet med 1 soverom
    Opphold på 5 netter i desember 2015

    Left on your own”

    Clean, spacious, good kitchen

    Was told because I booked through Agoda at an " agent's rate", I received no room cleaning, towel changes etc for all of the five days I stayed. I wasn't aware that I was booked in as "second rate" clients, and that I would be left on my own.

    Skrevet 25 desember 2015
    9,7
    Ypperlig
    Sheng fra Australia
    Gruppe
    Leilighet med 3 soverom (6 voksne)
    Opphold på én natt i november 2015

    a good hotel”

    Location, Staff Performance and Value for Money
    Skrevet 26 november 2015
    123
    Dette er en populær eiendom. Unngå skuffelse!

    Tilbake til søkeresultater

    Velg rom

    |

    Lukk

    Cranbury Court Apartments
    |Veldig bra 7,9
    ×
    Sjekk inn. Gå ut.
    Opplevelser på Agoda. Fordi rommet bare er begynnelsen.

    • Glimrende beliggenhet
    • The Skyline-taubanen
    • The Queenstown bussterminal er innen 0.41 km