2015
Glimrende 8,3
basert på 2378 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 2378 anmeldelser
  • Renslighet 9,0
  • Fasiliteter 8,1
  • Beliggenhet 7,4
  • Romkomfort/standard 8,8
  • Service 8,9
  • Valuta for pengene 7,8
  • Mat/middag 7,8
Sorter etter

Todd fra USA
Par
Deluxe garden rom
Opphold på 4 netter i juni 2014
Peaceful! Very Remote.
Nice rooms, good options for meals, nice pools
If you want a nice resort to relax and lounge around, this is perfect! If you want to walk around and explore the surroundings, this in not the hotel for you. You will need to take a taxi to go anywhere. Was hit with a PHP $4000 early check in fee. OUCH!
Skrevet 08 juli 2014

Pridelyn fra Filippinene
Småbarnsfamilie
Deluxe
Opphold på 2 netter i juli 2014
Fun and relaxing. Staff and service is great!
1. Service 2. Best staff I've ever seen and experienced 3. Cleanliness and lay out of the hotel
It was great! We have 2 kids who enjoyed their children's activities esp the free kayak experience. Sports activities were available so our family and our extended family had a blast in this hotel.
Skrevet 08 juli 2014

guadalupe fra USA
Forretningsreisende
Deluxe
Opphold på én natt i mai 2014
very satisfied
clean rooms, nice garden, wifi, great breakfast
very satisfied and i enjoy my stay and good customer service
Skrevet 07 juli 2014

Johannes fra Østerrike
Småbarnsfamilie
Deluxe
Opphold på én natt i juni 2014
Beachlife
BeachStuffGym
Relaxing, sunny, nice staff. It says its 5 star. But for me its more of a very overpriced 4 star resort.
Skrevet 03 juli 2014

Philip fra Storbritannia
Par
Deluxe garden rom
Opphold på 3 netter i juni 2014
Excellent resort with great staff
Friendly staff Great spa Beautiful surroundings
Fantastic stay at Crimson, the Spa was great and the island hopping trip shouldn't be missed!
Skrevet 02 juli 2014

fredrich fra Filippinene
Familie med store barn
Deluxe
Opphold på én natt i januar 2014
its really homy..
the food, the rooms,the smiling staff
friendly, rejuvinating, peaceful
Skrevet 02 juli 2014

stein fra Norge
Par
Deluxe
Opphold på 2 netter i juni 2014
Great hotel nothing more to say about that 😉
Pool and The staff and The food 👍
Skrevet 01 juli 2014

Paige fra Filippinene
Familie med store barn
Deluxe
Opphold på 3 netter i juni 2014
Very good! Excellent service!
Service, atmosphere and rooms
Skrevet 01 juli 2014

Johannes fra Østerrike
Småbarnsfamilie
Deluxe
Opphold på én natt i juni 2014
Nice relaxing on the beach
The beachThe gymThe activities
More of a overpriced 4 star resort. The service is to slow but the stuff are all very friendly and serviceminded..
Skrevet 30 juni 2014

Luningning fra Filippinene
Småbarnsfamilie
Deluxe garden rom
Opphold på én natt i juni 2014
Superb.
Clean, beautiful, and paradise on earth
It was awesome . I would love to stay again and again .
Skrevet 27 juni 2014


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: