Hyggelig 6,5
basert på 1217 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Hyggelig



fra 1217 anmeldelser
  • Renslighet 6,3
  • Fasiliteter 5,0
  • Beliggenhet 7,6
  • Romkomfort/standard 6,7
  • Service 6,5
  • Valuta for pengene 6,1
  • Mat/middag 5,7
Sorter etter

ai fra Malaysia
Småbarnsfamilie
Deluxe double eller twin rom med havutsikt
Opphold på én natt i mai 2016
Great Stay
Like the swimming pool here. The kids have so much fun. But my slippers was stolen by someone. Too bad.
Skrevet 03 juni 2016

lo fra Malaysia
Familie med store barn
Deluxe med havutsikt
Opphold på én natt i juni 2016
Bad quality
Room is very dirty.check in time delay.
Skrevet 03 juni 2016

Peggy fra Malaysia
Par
Deluxe med havutsikt
Opphold på én natt i juni 2016
damai puri
housekeeping no one answer the phone, asking towel but need to wait few hours. but counter staff very nice & friendly! helpful!
Skrevet 03 juni 2016

BEE fra Malaysia
Småbarnsfamilie
Deluxe med havutsikt
Opphold på én natt i mai 2016
Good retreat
Sound proof is a problem.
Skrevet 03 juni 2016

Lim fra Malaysia
Småbarnsfamilie
Deluxe med havutsikt
Opphold på én natt i mai 2016
Complain about room
Very dusty room. Shower cold water not functioning. Only got hot water shower. Complain about it but never come to service. Very terrible experience. My kid nose allergic because of the dusty room. The lobby to the room not clean. Dusty floor.
Skrevet 02 juni 2016

Gek fra Malaysia
Småbarnsfamilie
Deluxe med havutsikt
Opphold på én natt i mai 2016
Overall is okay, swimming pool is quite dirty
Check in was a bit slow due to peak season. Overall facility was okay. Swimming pool was quite dirty.
Skrevet 31 mai 2016

Amy fra Malaysia
Par
Deluxe med havutsikt
Opphold på én natt i mai 2016
Bad Experiece at Damai Puri !!!
Based on my 1night stay at Damai Puri resirt hotel,here are a few points which i am disappointed with; 1-Hotel room is old and rundown. 2-No Wi-Fi provided and limited telecommunication coverage inside hotel room. 3-Limited TV channels. 4-No tea bag and sugar provided. 5-Lack of maintenance of hotel facilities. 6-No breakfast provided 7-Expensive and price is unjustified. I hope the management can seriously ponder and make necessary improvements and upgrades needed to restore back its former best. Sincerly, Disappointed Customer
Skrevet 30 mai 2016

Loh fra Malaysia
Småbarnsfamilie
Deluxe rainforest
Opphold på én natt i juni 2015
relax trip
nice for relax and enjoy
Skrevet 30 mai 2016

chiew fra Malaysia
Par
Deluxe double eller twin rom med havutsikt
Opphold på én natt i mai 2016
Nice Beach view
It is suitable for natural and beach lover. Nice view from our room.
Skrevet 24 mai 2016

JESSICA fra Malaysia
Småbarnsfamilie
Deluxe double eller twin rom med havutsikt
Opphold på én natt i mai 2016
Compaint hotel
We stay there outside balcony dont have lamp,hair dryer cant on,relative also cant entry & bed got ant my baby face got bite by ant really disapponted this holiday at there.
Skrevet 23 mai 2016


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: