Hyggelig 6,5
basert på 1219 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Hyggelig



fra 1219 anmeldelser
  • Renslighet 6,3
  • Fasiliteter 5,1
  • Beliggenhet 7,6
  • Romkomfort/standard 6,7
  • Service 6,5
  • Valuta for pengene 6,1
  • Mat/middag 5,7
Sorter etter

AII fra Malaysia
Familie med små barn
Deluxe med havutsikt
Opphold på én natt i april 2016
Room cleanliness worst
The room is far away from the lobby since I called for requested the nearest connecting room, but when I checked in, it is the farest room I got. The room is very dirty, the floor lots of dirt & all the furniture inside the room looks old, didn't maintain as well. The aircon is leaking water, & felt very hot.
Skrevet 02 mai 2016

Allen fra Malaysia
Gruppe
Junior suite
Opphold på én natt i april 2016
Awful
Aircon leaking , no toothbrush , run out of pool towel although they giving us pool towel card , pillow and bed are wet that we need to sunbath it before sleep , weird smell in room , dirty floor ,cant see anything in the swimming pool (that dirty) , very limited choice of breakfast buffet
Skrevet 02 mai 2016

Michael fra Singapore
Reiste alene
Deluxe med havutsikt
Opphold på 9 netter i april 2016
Good for quiet retreat
.
Skrevet 02 mai 2016

Chui fra Malaysia
Familie med små barn
Deluxe med havutsikt
Opphold på én natt i april 2016
Cleaning
Still got space to improve
Skrevet 02 mai 2016

YIT fra Malaysia
Gruppe
Deluxe med havutsikt
Opphold på 2 netter i februar 2016
Good location
Good location, friendly staff. Good place for relax.
Skrevet 25 april 2016

Jenny fra Malaysia
Familie med små barn
Deluxe med havutsikt
Opphold på én natt i april 2016
Nice sea view and clean
Enjoyable stay
Skrevet 19 april 2016

Rose fra Malaysia
Familie med små barn
Deluxe med havutsikt
Opphold på én natt i mars 2016
A bit run down but still great for relaxing
Facilities are getting old but friendly staff, amazing views, relaxing environment and big swimming pool (needs cleaning too, water was greenish). Still love it but looking forward to improvements.
Skrevet 18 april 2016

Scor fra Indonesia
Gruppe
Deluxe med havutsikt
Opphold på én natt i april 2016
Not worth the money
Had a one night stay here. Stayed here before 5 years ago, had a very good impression of this hotel. So, expected the same treatment, same standard this time. Yet, the standard dropped a lot. The staff isn't as friendly as before. The hotel room was so old, and dusty. Don't mention the toilet, it's horrible. There were no toothbrush given. This trip is just too disappointing! The parking was so far from the hotel too. Really wish that it can be renovated and cleaned more often before guest checks in. Thanks!
Skrevet 11 april 2016

Yew fra Malaysia
Familie med små barn
Deluxe med havutsikt
Opphold på én natt i april 2016
Won't be back
Think twice if you're bringing kids...!!!
Skrevet 05 april 2016

Yew fra Malaysia
Familie med små barn
Deluxe med havutsikt
Opphold på én natt i april 2016
More like 2 star
Abit old & rundowned :(
Skrevet 05 april 2016


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: