Hyggelig 6,5
basert på 1214 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Hyggelig



fra 1214 anmeldelser
  • Renslighet 6,3
  • Fasiliteter 5,1
  • Beliggenhet 7,6
  • Romkomfort/standard 6,7
  • Ansattes arbeid 6,5
  • Valuta for pengene 6,1
  • Mat/middag 5,7
Sorter etter

Mo fra Malaysia
Familie med små barn
Deluxe rainforest
Opphold på én natt i mars 2016
Dirty and wet room
Room is not clean and old. Not enough towel for swimming pool user. Room's floor always wet. Room's phone is not working. Not worth for the money paid.
Skrevet 16 mars 2016
Var denne ontalen nyttig?

Valerene fra Malaysia
Familie med eldre barn
Deluxe med havutsikt
Opphold på én natt i mars 2016
Towel not clean, room got smell.
Staff friendly
Skrevet 16 mars 2016
Var denne ontalen nyttig?

Ng fra Malaysia
Familie med små barn
Deluxe med havutsikt
Opphold på 2 netter i februar 2016
Relaxing vocation trip
Re commanded sea view room
Was having family trip on 1st - 3rd day of Chinese New Year. Overall is good stay but too bad they should have good maintenance on the lift, the lift is faulty but luckily their staff help to carry up our luggage cause we are stay at 3rd floor. The weather are very bad too so unable go near to the beach but the view is superb from the room. Still very recommended to stay at DAMAI PURI RESORT.
Skrevet 10 mars 2016
Var denne ontalen nyttig?

vanessa fra Malaysia
Reiste alene
Deluxe med havutsikt
Opphold på én natt i april 2015
Awesome sea view
Nice pool and seaview, friendly staff, relax enviroment
It is located in Damai beach, they have a private small beach, we can access to the rainforest resort. Nice sunrise and sunset view. Suitable for couple and guest like quiet resort. I am loving it and come back again.
Skrevet 05 mars 2016
Var denne ontalen nyttig?

LIM fra Malaysia
Forretningsreisende
Deluxe med havutsikt
Opphold på 2 netter i januar 2016
Overated
it's beach front, quiet and suitable for those seeking tranquility, nature lovers haven
the resort is understaffed. therefore housekeeping is unsatisfactory, maintenance of facility is poor. it did not stood up to standard as a 4 star hotel. it is also too expensive as compared to the service and facilities offered. not worth the money spent. needs major upgrades.
Skrevet 24 februar 2016
Var denne ontalen nyttig?

Hussaini fra Malaysia
Familie med små barn
Deluxe rainforest
Opphold på 2 netter i januar 2016
terrible room,expensive
Resort need to improve. Room terrible, pool for children very dirty...... Really regret if possible i want my money back
Skrevet 21 februar 2016
Var denne ontalen nyttig?

Rodney fra Malaysia
Familie med små barn
Deluxe med havutsikt
Opphold på én natt i februar 2016
Awful Stay
Run down, infested with insects, many fixtures not working and still charge a leg and a arm
Skrevet 14 februar 2016
Var denne ontalen nyttig?

azizah fra Malaysia
Par
Junior suite
Opphold på 2 netter i februar 2016
a very unsatisfied stay!
beach, view and room junior suite
Its a very unsatisfied stay. Services not up to standard. Restaurant food not nice and the hotel maintanance is so poor. Will definetely not coming again!
Skrevet 13 februar 2016
Var denne ontalen nyttig?

iyang fra Malaysia
Par
Deluxe med havutsikt
Opphold på én natt i februar 2015
Poor of Cleanliness
View is Spectacular
Moderate
Skrevet 12 februar 2016
Var denne ontalen nyttig?

TRACY fra Malaysia
Familie med små barn
Deluxe rainforest
Opphold på én natt i desember 2015
good
swimming pool
Good
Skrevet 09 februar 2016
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: