Hyggelig 6,5
basert på 1214 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Hyggelig



fra 1214 anmeldelser
  • Renslighet 6,3
  • Fasiliteter 5,1
  • Beliggenhet 7,6
  • Romkomfort/standard 6,7
  • Service 6,5
  • Valuta for pengene 6,1
  • Mat/middag 5,7
Sorter etter

Francis fra Malaysia
Småbarnsfamilie
Deluxe med havutsikt
Opphold på én natt i desember 2015
not a value for money hotel stay
nice and clean beach, good swimming pool even have section for little kids, clean room.
not good since not include breakfast and not value for money since we pay RM263.98 with sea view.even if go for dinner only choice you have is ala card menu and expensive thus ending up we drive down to nearby Buntal restaurant,some of the hotel restaurant are close, some of the lights not functioning and no tub.also a spoil kettle.
Skrevet 18 desember 2015

HELEN fra Malaysia
Par
Deluxe rainforest
Opphold på én natt i desember 2015
If possible, choose other hotels
Not satisfied,especially on the cleanliness of the pools and the staff attitude.
Skrevet 17 desember 2015

Roland fra Malaysia
Gruppe
Junior suite
Opphold på én natt i desember 2015
Roland
Near beach, swimming pool, restaurant
Inside the room found a lot of hair and ants. Room is big and tidy but very old need to renovate. Performance staff not nice when talk need to improve behavior
Skrevet 16 desember 2015

Muhamad fra Malaysia
Familie med store barn
Junior suite
Opphold på én natt i desember 2015
Not OK
Very bad experience.
Skrevet 14 desember 2015

Rony fra Indonesia
Småbarnsfamilie
Deluxe med havutsikt
Opphold på én natt i desember 2015
Dissapointed at all !!!!!
Beach ... mountain .... and ... Jungle
Really dissapointed ... staff was really not friendly ... check in time took so long .... breakfast was poor .NOT RECOMENDED AT ALL !!!
Skrevet 14 desember 2015

Helmi fra Malaysia
Småbarnsfamilie
Deluxe med havutsikt
Opphold på én natt i desember 2015
Damai Puri Resort and Spa
1. Near to beach. 2. Good swimming pool for kids. 3. Good for relaxing your mind.
Just want to complain about car parking facility. Need to walking 500m to parking lot and lobby. It ok if they provide a shuttle van to send you to parking lot. I need to walk during rain to pick up my car.
Skrevet 08 desember 2015

Siew fra Malaysia
Familie med store barn
Deluxe med havutsikt
Opphold på én natt i mai 2015
Family trip
The room assigned was near to the pool which ease our grandmother, the room service was fast and we liked it.
I would say the stay was overall good except for the cleanliness of the room which has to be improved. There was sand all over the bed sheet and curtains look untidy.
Skrevet 08 desember 2015

Yek fra Malaysia
Småbarnsfamilie
Deluxe med havutsikt
Opphold på én natt i oktober 2013
Swimming pool view
Nice room
Room is nice but hard to find restaurant near by.
Skrevet 07 desember 2015

Roland fra Malaysia
Småbarnsfamilie
Deluxe med havutsikt
Opphold på én natt i desember 2015
Swimming Pool
1. Affordable food available nearby 2. Nice sea view 3. Clean rooms
The swimming pool is extremely dirty.
Skrevet 07 desember 2015

Nik fra Malaysia
Gruppe
Deluxe rainforest
Opphold på én natt i desember 2015
Need a major facelift
Beside the seaview
That will be my last stay at the hotel. The staff was not freindly, the place/rooms are old and battered, cleanliness were not kept, and surely not value for monney at all.
Skrevet 06 desember 2015


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: