Hyggelig 6,5
basert på 1217 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Hyggelig



fra 1217 anmeldelser
  • Renslighet 6,3
  • Fasiliteter 5,0
  • Beliggenhet 7,6
  • Romkomfort/standard 6,7
  • Service 6,5
  • Valuta for pengene 6,1
  • Mat/middag 5,7
Sorter etter

Jee fra Malaysia
Småbarnsfamilie
Deluxe med havutsikt
Opphold på én natt i desember 2015
my expectations..
none
Not as what i expected as its rated as 4 star resort.. the building and facilities looks like not well maintained and quite old, not value for money.
Skrevet 26 desember 2015

Tan fra Singapore
Småbarnsfamilie
Deluxe rainforest
Opphold på 2 netter i desember 2015
Nice beach view
Beach, beach and beach
Location is good, 5 min walk to the Sarawak culture village, and food court. However hotel food was lousy. This is one of the resort I stayed with lots of insects crawling and entering from the environment. Bed is comfortable. Toilet had a smell. One of the bedroom is smelly too.
Skrevet 25 desember 2015

Sebastien fra Frankrike
Reiste alene
Deluxe med havutsikt
Opphold på 2 netter i august 2015
Nice resort, but far from activities
view, cleanliness, staff
Very beautiful resort. However, only a few of people and many activities closed or under maintenance. Restaurant menu with a few choices.
Skrevet 24 desember 2015

Sy fra Malaysia
Småbarnsfamilie
Deluxe med havutsikt
Opphold på én natt i desember 2015
A nice place for outing for family
Sea view,nature view and relaxing
Ok but no wifi..
Skrevet 23 desember 2015

Muhamad fra Malaysia
Familie med store barn
Deluxe med havutsikt
Opphold på én natt i desember 2015
Bad Experience
The Beach and swimming pool
Bad experience. Too many stuff not in the room for money you spent. No iron, hairdryer and when request they may asked you to pay additional RM30.00 for the iron etc..
Skrevet 18 desember 2015

Francis fra Malaysia
Småbarnsfamilie
Deluxe med havutsikt
Opphold på én natt i desember 2015
not a value for money hotel stay
nice and clean beach, good swimming pool even have section for little kids, clean room.
not good since not include breakfast and not value for money since we pay RM263.98 with sea view.even if go for dinner only choice you have is ala card menu and expensive thus ending up we drive down to nearby Buntal restaurant,some of the hotel restaurant are close, some of the lights not functioning and no tub.also a spoil kettle.
Skrevet 18 desember 2015

HELEN fra Malaysia
Par
Deluxe rainforest
Opphold på én natt i desember 2015
If possible, choose other hotels
Not satisfied,especially on the cleanliness of the pools and the staff attitude.
Skrevet 17 desember 2015

Roland fra Malaysia
Gruppe
Junior suite
Opphold på én natt i desember 2015
Roland
Near beach, swimming pool, restaurant
Inside the room found a lot of hair and ants. Room is big and tidy but very old need to renovate. Performance staff not nice when talk need to improve behavior
Skrevet 16 desember 2015

Muhamad fra Malaysia
Familie med store barn
Junior suite
Opphold på én natt i desember 2015
Not OK
Very bad experience.
Skrevet 14 desember 2015

Rony fra Indonesia
Småbarnsfamilie
Deluxe med havutsikt
Opphold på én natt i desember 2015
Dissapointed at all !!!!!
Beach ... mountain .... and ... Jungle
Really dissapointed ... staff was really not friendly ... check in time took so long .... breakfast was poor .NOT RECOMENDED AT ALL !!!
Skrevet 14 desember 2015


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: