Hyggelig 6,5
basert på 1214 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Hyggelig



fra 1214 anmeldelser
  • Renslighet 6,3
  • Fasiliteter 5,1
  • Beliggenhet 7,6
  • Romkomfort/standard 6,7
  • Ansattes arbeid 6,5
  • Valuta for pengene 6,1
  • Mat/middag 5,7
Sorter etter

Khong fra Singapore
Familie med små barn
Deluxe med havutsikt
Opphold på 2 netter i juni 2015
Need to improve
The scenary is good, staff is friendly and nature look
Is good just short of a bit of maintenance of the children pool and there is no spa
Skrevet 05 juni 2015
Var denne ontalen nyttig?

hoh fra Malaysia
Gruppe
Deluxe med havutsikt
Opphold på én natt i juni 2015
Nothing
Nothing
Nothing
Skrevet 05 juni 2015
Var denne ontalen nyttig?

Wong fra Malaysia
Familie med små barn
Deluxe med havutsikt
Opphold på én natt i mai 2015
good rooms
nice pool for children
the buffet dinner is not worth the money spent, better order an ala carte dinner
Skrevet 04 juni 2015
Var denne ontalen nyttig?

Liew fra Malaysia
Par
Deluxe rainforest
Opphold på én natt i juni 2015
checkin system is so poor,no restaurant for dininn
helpfull staff
-
Skrevet 04 juni 2015
Var denne ontalen nyttig?

SWEE fra Malaysia
Par
Deluxe rainforest
Opphold på én natt i juni 2015
Just okay
Nice hotel, nice beach and nice view
Skrevet 03 juni 2015
Var denne ontalen nyttig?

VALAREA fra Malaysia
Familie med små barn
Junior suite
Opphold på én natt i juni 2015
Great place for family outing
Peaceful, harmony, calmness
It is a great place for holiday especially with your family. A lot of thing or activities you can do while enjoy calmness with sea view.
Skrevet 03 juni 2015
Var denne ontalen nyttig?

BENJAMIN fra Malaysia
Familie med små barn
Deluxe rainforest
Opphold på én natt i mai 2015
Holiday
location, privacy, pool
great altogether. Had much fun.
Skrevet 02 juni 2015
Var denne ontalen nyttig?

YAP fra Malaysia
Par
Deluxe rainforest
Opphold på én natt i mai 2015
Holiday
Damai Puri Resort & Spa
Very poor for holiday. Because no any function for holiday so boring for holiday.
Skrevet 02 juni 2015
Var denne ontalen nyttig?

Mohd fra Malaysia
Reiste alene
Deluxe med havutsikt
Opphold på 2 netter i mai 2015
good location,poor hotel condition
location next to the beach, walking distance to damai central
Not a pleasant stay, the bathroom seem smelly, room condition rating from average to poor
Skrevet 01 juni 2015
Var denne ontalen nyttig?

Anne fra Storbritannia
Familie med eldre barn
Deluxe med havutsikt
Opphold på 4 netter i mai 2015
Beautiful resort
View, pool, quiet
The resort is on a beautiful private beach where you can access kayaking, boat trips and diving. Views from the deluxe rooms are really lovely overlooking the enormous pool, gardens and beach. The hotel was practically empty when we stayed mid week and we usually had the pool to ourselves. The downside of this that the restaurants were empty of customers and therefore unwelcoming. The reception staff were friendly and helpful. I think they need to do more marketing to reach more tourists
Skrevet 30 mai 2015
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: