Hyggelig 6,5
basert på 1217 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Hyggelig



fra 1217 anmeldelser
  • Renslighet 6,3
  • Fasiliteter 5,0
  • Beliggenhet 7,6
  • Romkomfort/standard 6,7
  • Ansattes arbeid 6,5
  • Valuta for pengene 6,1
  • Mat/middag 5,7
Sorter etter

tan fra Malaysia
Småbarnsfamilie
Deluxe rainforest
Opphold på én natt i april 2016
Penalty charges
One room for max two kids 2 adults. Extra charges apply for more peoples. Very Strict. Penalty RM200 if you join the two single beds together.
Skrevet 21 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Abdullah fra Malaysia
Gruppe
Deluxe med havutsikt
Opphold på én natt i september 2016
50-50
Nice place
Skrevet 21 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Norafiza fra Malaysia
Småbarnsfamilie
Deluxe med havutsikt
Opphold på én natt i september 2016
Disappointed
1) toilet flooded ( inside bathroom /shower -waterdrain blocked) 2) hair dryer is broken 3) cant sleep bcoz of annoying mosquito 4) no brochure/pamplet/menu to browse/order dining in room 5) the room telephone cannot be use 😡😡😡😡😡😡
Skrevet 19 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

PEI fra Malaysia
Småbarnsfamilie
Deluxe med havutsikt
Opphold på én natt i september 2016
Not bad
Not bad
Skrevet 19 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

PEI fra Malaysia
Småbarnsfamilie
Deluxe med havutsikt
Opphold på én natt i september 2016
Not bad
Not bad
Skrevet 19 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

BOONGER fra Malaysia
Småbarnsfamilie
Deluxe med havutsikt
Opphold på én natt i september 2016
What a disappointment!
14 Sep 16 wasn't a high peak season, in fact business wasn't good when we visited the restaurant on 13 Sep 16 and was told that hotel with very low occupancy. We decided to book one night there for 14 Sep 16. We were given at the 2nd corner room of highest Level 4 at SPA Wing without lift facilities. It was a big challenge for us to move our luggage with young kid to Level 4. Thought that we booked for ocean view room, but was ended viewing the ugly trees.
Skrevet 19 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Amelia fra Malaysia
Småbarnsfamilie
Deluxe rainforest
Opphold på én natt i september 2016
we had fun!
Good service, checked in takes only 10 minutes, given sea-view, pool-view room, both my son enjoyed playing at the beach and at the swimming pool, good food also. should include breakfast in the package
Skrevet 19 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

CHE fra Malaysia
Par
Deluxe med havutsikt
Opphold på én natt i september 2016
no comment
No comment
Skrevet 16 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

HABIBAH fra Malaysia
Familie med store barn
Deluxe med havutsikt
Opphold på én natt i september 2016
need refurbish
this hotel need refurbish.. all furniture quite old..
Skrevet 15 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Quek fra Malaysia
Småbarnsfamilie
Deluxe med havutsikt
Opphold på 2 netter i september 2016
the hotel needs a major make over.
poorly maintained of the property.
Skrevet 15 september 2016
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: