2015
Veldig bra 7,8
basert på 2554 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 2554 anmeldelser
  • Renslighet 8,5
  • Fasiliteter 7,6
  • Beliggenhet 7,4
  • Romkomfort/standard 8,1
  • Ansattes arbeid 8,0
  • Valuta for pengene 7,8
  • Mat/middag 6,8
Sorter etter

Caroline fra Indonesia
Reiste alene
Byutsikt queen eller twin
Opphold på 3 netter i juli 2016
Value for money
The room is considerably spacious and comfortable. Perfect location to take a good rest, find good foods or spend time sitting in the park, enjoying the late afternoon breeze while watching cute dogs running around the park. The hotel provides free shuttle to Novena MRT with frequent schedules from morning till night.
Skrevet 12 september 2016

Caroline fra Indonesia
Reiste alene
Byutsikt queen eller twin
Opphold på 5 netter i februar 2016
My sanctuary
Ever since I stayed in this hotel last year, I always pick this hotel to stay every time I visit Singapore. It's has been my sanctuary, a place where I could call a home. Good location near supermarket, food center, cinema and beautiful park.
Skrevet 12 september 2016

Caroline fra Indonesia
Reiste alene
Byutsikt queen eller twin
Opphold på 3 netter i september 2016
My second home
Been staying in this hotel for over five times and feel like being at home. The location is very strategic especially Te hotel provides free shuttle bus to Novena MRT and Orchard Rd. Though the service at the front desk could have been better if only they read my special request for one big bed everytime. So I don't have to repeat the same request during check-in and waste my time to wait. Despite that little inconvenient, no b doubt I will always come back!
Skrevet 12 september 2016

Mohammed fra Saudi-Arabia
Par
Byutsikt queen eller twin
Opphold på 3 netter i september 2016
It's very good place to live in hotel every thing and safe also good locution
Skrevet 11 september 2016

King fra Malaysia
Reiste alene
Byutsikt queen eller twin
Opphold på én natt i juni 2016
Worth for the money
Location is fine as they have shuttle bus service to nearest mrt station. There is bus stop nearby too. Breakfast is fine too. Will come back.
Skrevet 07 september 2016

Andrew fra Myanmar
Par
Byutsikt queen eller twin
Opphold på 2 netter i februar 2016
Very Good
Very good.
Skrevet 06 september 2016

Mellita fra Indonesia
Forretningsreisende
Byutsikt queen eller twin
Opphold på 5 netter i mars 2016
Ok
Ok
Skrevet 04 september 2016

Mellita fra Indonesia
Forretningsreisende
Byutsikt queen eller twin
Opphold på 2 netter i april 2016
Ok
Ok
Skrevet 04 september 2016

Mellita fra Indonesia
Forretningsreisende
Byutsikt queen eller twin
Opphold på 6 netter i juli 2016
Good
Good
Skrevet 04 september 2016

Mellita fra Indonesia
Forretningsreisende
Rom med queen eller twin og parkutsikt
Opphold på 3 netter i august 2016
Good
Good
Skrevet 04 september 2016


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: