2015
Glimrende 8,7
basert på 2477 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 2477 anmeldelser
  • Renslighet 8,9
  • Fasiliteter 8,7
  • Beliggenhet 9,3
  • Romkomfort/standard 8,9
  • Service 8,8
  • Valuta for pengene 8,1
  • Mat/middag 7,9
Sorter etter

limi fra Indonesia
Småbarnsfamilie
Fairmont premier rom
Opphold på 3 netter i august 2016
location
excellent
Skrevet 06 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Melanie fra Filippinene
Småbarnsfamilie
Deluxe
Opphold på 2 netter i mars 2016
great hotel
The hotel was clean. center of the city. if we will go back to Singapore , we will stay again at Fairmont
Skrevet 05 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Suet fra Hongkong
Småbarnsfamilie
Fairmont premier rom
Opphold på 3 netter i august 2016
Good location with high quality of service
Room is spacious and very clean. Staff are polite and professional. The hotel locates nearby Raffles city and MRT. Will recommend my friends to stay.
Skrevet 03 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Faisal fra Kuwait
Familie med store barn
Fairmont premier rom
Opphold på 3 netter i august 2016
love it
great spacious rooms
Skrevet 03 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Hyo fra Sør-Korea
Reiste alene
Deluxe rom med havneutsikt
Opphold på én natt i august 2016
Wonderful!!!!
Nice view~~
Skrevet 01 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Chung fra Sør-Korea
Gruppe
Deluxe
Opphold på én natt i august 2016
Enjoyable Stay
Great location, service and room.
Skrevet 01 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Lam fra Hongkong
Par
Fairmont premier rom
Opphold på 2 netter i august 2016
Nice hotel to stay at
The location is extremely convenient. The room is clear with a view looking at the Raffle Hotels. It is a nice hotel to stay at. Highly recommended.
Skrevet 31 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

LIU fra Hongkong
Forretningsreisende
Deluxe
Opphold på én natt i august 2016
Great Stay
overall a great stay.
Skrevet 30 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

Sushma fra Storbritannia
Familie med store barn
Deluxe
Opphold på 4 netter i august 2016
Perfect location
Most impressive aspects of the hotel were location, wide variety at breakfast and the spa facilities! Would definitely recommend this hotel to anyone visiting Singapore for the first time.
Skrevet 29 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

Alvina fra Indonesia
Par
Deluxe
Opphold på én natt i august 2016
Great
Spacious room, very friendly staff Great location
Skrevet 29 august 2016
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: