Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 1327 anmeldelser
  • Renslighet 7,3
  • Fasiliteter 5,4
  • Beliggenhet 7,4
  • Romkomfort/standard 7,7
  • Service 7,3
  • Valuta for pengene 7,3
  • Mat/middag 7,0
Sorter etter

Mohamad fra Malaysia
Småbarnsfamilie
Comfort rom
Opphold på én natt i september 2016
Good service
Nice to stay
Skrevet 20 september 2016

Farah fra Malaysia
Småbarnsfamilie
Comfort rom
Opphold på én natt i september 2016
Spacios room
The room is spacious which we love it soo much. though it is managed by a different company now, the room is still the same. the staff was helpful despite our very late check in. breakfast spread was okay.
Skrevet 17 september 2016

Ting fra Malaysia
Forretningsreisende
Comfort rom
Opphold på én natt i september 2016
Hotel slightly dirty, facilities no good
Room is not in tip top shape - ants in the bathtub, shower head does not hang properly, rain shower does not work, sink faucet will close on its own, some lightbulbs burnt. Can see that the hotel is deteriorating with lack of maintenance.
Skrevet 16 september 2016

KWANG fra Malaysia
Reiste alene
Comfort rom
Opphold på én natt i september 2016
Nearby Airport
Hotel facilities a bit run down. It is very near to airport & convenience to find food just in front of hotel
Skrevet 15 september 2016

YONG fra Malaysia
Småbarnsfamilie
Comfort rom
Opphold på 2 netter i september 2016
Too bad, no light on that hotel at night ,too save energy
If want to rate this Century Hotel Kuching, 2 star only, bad room service , lobby bad lighting, close main auto door, only can using side door,.too bad too bad too bad, every time call taxi thru hotel staff,.very expensive due to I think taxi driver take.care hotel staff,.bad bad bad
Skrevet 14 september 2016

Chan fra Malaysia
Forretningsreisende
Comfort rom
Opphold på én natt i mai 2016
Huge room but need to touch up
Very run down hotel.
Skrevet 13 september 2016

CHANG fra Malaysia
Forretningsreisende
Comfort rom
Opphold på 3 netter i september 2016
COMMENTS
THE WHOLE BUILDING IS VERY DARK, NO LIGHT SEEMS UNOCCUPIED HOTEL.
Skrevet 13 september 2016

Poh fra Malaysia
Forretningsreisende
Comfort rom
Opphold på 2 netter i august 2016
Near airport
Near airport , value for money.
Skrevet 12 september 2016

Poh fra Malaysia
Forretningsreisende
Comfort rom
Opphold på 2 netter i juli 2016
Near airport
Near airport, value for money
Skrevet 12 september 2016

Poh fra Malaysia
Forretningsreisende
Comfort rom
Opphold på én natt i august 2016
Near airport
Near airport, value for money
Skrevet 12 september 2016


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: