Glimrende 8,8
basert på 463 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 463 anmeldelser
  • Renslighet 9,3
  • Fasiliteter 8,8
  • Beliggenhet 8,9
  • Romkomfort/standard 9,2
  • Ansattes arbeid 9,2
  • Valuta for pengene 8,2
  • Mat/middag 8,3
Sorter etter

Mohd fra Malaysia
Forretningsreisende
Deluxe
Opphold på én natt i februar 2016
Excellent Weekend @ Four Seasons Spore
Clean, Attentive and Near to shops
Skrevet 23 februar 2016

Yuanheng fra Singapore
Forretningsreisende
Executive suite
Opphold på én natt i november 2015
Truly a 5-star hotel.
Room comfort, hotel condition and location.
Skrevet 29 januar 2016

NALAE fra Sør-Korea
Familie med små barn
Premier
Opphold på 4 netter i april 2015
it is very nice and comfort
comfort, clean
I had a pleasant trip while I stayed. it is elegant and it has nice service and facilities as its fames. Everything was great but one thing is a little bit far to downtown. Always had to grab taxi due to baby stoller to downtown.
Skrevet 22 januar 2016

fra Malaysia
Familie med små barn
Deluxe
Opphold på én natt i desember 2015
Great place to stay
Extra bed for toddler without requesting. Comfy bed. Big bathroom.
Great experience. Fantastic staffs who are efficient. Super clean rooms.
Skrevet 20 desember 2015

Wilson fra Australia
Reiste alene
Deluxe
Opphold på én natt i februar 2015
Luxurious, high standard
Clean, luxurious, convenient
Located behind ION Orchard, it is very convenient to get to shopping district and food. Staffs are professional and efficient across all hotel services. Beds are very comfy, Extremely clean room and satisfies four-seasons standard. Highly recommended for any traveller with a high budget.
Skrevet 29 november 2015

Levina fra Indonesia
Gruppe
Four seasons executive suite
Opphold på 2 netter i november 2015
fantastic
design, comfort, luxury
feel overrate for this hotel
Skrevet 22 november 2015

Wai fra Hongkong
Reiste alene
Deluxe
Opphold på én natt i oktober 2015
Overrated
Good service, free wifi, prime location
Four season's Singapore is over-rated. The hotel and the room is old, particularly the washroom. In terms of amenities, cannot accept the hotel are providing shampoos, bath gel, and body lotion that is made in China. The comforter also has a bit of blood stain, though tiny but alarming. The good things are good service, free wifi and prime location but all in all doesn't justify the price
Skrevet 26 oktober 2015

parichart fra Thailand
Forretningsreisende
Deluxe
Opphold på 2 netter i oktober 2015
Great hotel with very comfortable room
very comfortable room, comfortable ambience and great services
My stay at the Four Seasons Hotel was great. I like the best was the mattress and pillows that were so comfortable. I admire the person who do the purchasing a lot. overall, the room was great. I will come back again.
Skrevet 26 oktober 2015

Debby fra Indonesia
Par
Deluxe
Opphold på én natt i juli 2015
good hotel
good place, comfy, staff friendly
Skrevet 29 september 2015

FENG fra Kina
Familie med eldre barn
Boulevard rom
Opphold på 3 netter i august 2015
High standard hotel with cheap price!
1.Good location. 2.good room space, quite big. 3. High standard service
In my impression, Four Seasons hotel should be quite expensive, but this time I got very good price from Agoda. Four Seasons Hotel has the very high standard service level and big room space, which is very good experience, the bed is very comfortable, location is very good. I will recommend it to my friends.
Skrevet 31 august 2015


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: