Hyggelig 6,9
basert på 5887 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Hyggelig



fra 5887 anmeldelser
  • Renslighet 7,1
  • Fasiliteter 6,7
  • Beliggenhet 6,9
  • Romkomfort/standard 7,0
  • Service 7,1
  • Valuta for pengene 7,5
  • Mat/middag 5,5
Sorter etter

Wong fra Malaysia
Forretningsreisende
Opphold på én natt i mai 2016
Great stay
Value for money and location is great. Many food places to eat and easy to get around the city with public transport. Will definitely come back.
Skrevet 24 september 2016

Jeffry fra Filippinene
Par
Superior rom
Opphold på 2 netter i august 2016
Lousy magnetic card to enter the room
Every time we came back late at night @ the hotel room, we need to inform the staff that the door cannot open coz the magnetic card not working. Hopefully don't have happen to others travellers too.
Skrevet 20 september 2016

Andrew fra Thailand
Par
Superior rom
Opphold på én natt i september 2016
Great choice in Singapore!
The staff were really friendly and helpful, the room good and clean and they gave us a free upgrade which was really nice, great views of Singapore and in a good location, good standards and quality throughout, room a bit small but for Singapore it's normal and the price was great, highly recommend! Commonsensible.org
Skrevet 19 september 2016

Rudy fra Indonesia
Par
Superior rom
Opphold på 2 netter i september 2016
the bed was dirty
the bed was dirty and the room smelled sedap.sudah not complain to the cleaning service but remain so
Skrevet 18 september 2016

Muhammad fra Singapore
Par
Superior rom
Opphold på én natt i juli 2016
Frequent Fragrance Stayer
You can never be disappointed with Fragrance.
Skrevet 18 september 2016

Laurece fra Filippinene
Gruppe
Family deluxe room
Opphold på én natt i september 2016
Just right for budget tourist
Pros-near the mrt, bus station and food stalls Cons-red light district
Skrevet 16 september 2016

Ruzila fra Singapore
Forretningsreisende
Superior rom
Opphold på én natt i september 2016
Nice cosy hotel with nice friendly staffs
Value for money & pleasant transit stay.
Skrevet 13 september 2016

Kai fra Hongkong
Forretningsreisende
Superior rom
Opphold på 2 netter i september 2016
not good
not good
Skrevet 09 september 2016

Foo fra Indonesia
Reiste alene
Superior rom
Opphold på én natt i september 2016
Clean Room
Clean room, about 15-20 min walk from Aljuned MRT
Skrevet 08 september 2016

Mary fra Filippinene
Gruppe
Deluxe family
Opphold på 2 netter i september 2016
cheap hotel
very clean and cheap hotel, quite far from mrt, wifi signal is weak, located in red light district
Skrevet 08 september 2016


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: