Veldig bra 7,7
basert på 14036 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 14036 anmeldelser
  • Renslighet 8,0
  • Fasiliteter 7,7
  • Beliggenhet 7,7
  • Romkomfort/standard 7,9
  • Ansattes arbeid 7,9
  • Valuta for pengene 7,9
  • Mat/middag 7,2
Sorter etter

Marianne fra Norge
Par
Deluxe rom
Opphold på 5 netter i januar 2012
Flott hotell og god service
stort hotellrom , bra treningsmuliheter og variert frokost
fint hotell, gode kvaliteter, men luktet innestengt og gammelt i gangene. ( røyk ) lite basseng som passer best for barne som leker.. + for spise muligheter utenfor. ved poolen.. flott buffet, men kom tidlig for det er ofte travelt og mange mennesker ...
Skrevet 09 februar 2012
Var denne ontalen nyttig?

Ahmad fra Pakistan
Reiste alene
Executive suite
Opphold på 3 netter i september 2016
Internet
The internet facility at the property was worst
Skrevet 26 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Wahyu fra Indonesia
Reiste alene
Executive suite
Opphold på én natt i september 2016
Good value for money
Booking Executive room. Room is good and big. Entitled to executive lounge as well as small mini bar. Location is within walking distance to shopping area.
Skrevet 26 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

bong fra Indonesia
Par
Deluxe rom
Opphold på 3 netter i september 2016
clean and spacious hotel's room
staff are friendly and the room is clean also spacious. breakfast is fine. more important is the price is very good for this kind of room
Skrevet 24 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Omar fra Singapore
Forretningsreisende
Executive club
Opphold på én natt i september 2016
Nice hotel but very slow wifi
Nice place to stay, location is great, next to shopping mall. But the Wifi is no good and the breakfast selection can be better.
Skrevet 23 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

nur fra Malaysia
Småbarnsfamilie
Executive club
Opphold på én natt i september 2016
Imma regular customer
Very satisfied,and imma very² regular customer for the 3rd or 4th time already im check in here..from malacca malaysia
Skrevet 23 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Zaki fra Oman
Småbarnsfamilie
Deluxe twin eller dobbeltrom
Opphold på 2 netter i september 2016
it was nice stay
pleasant hotel and clean.
Skrevet 23 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Rafika fra Indonesia
Par
Superior twin eller dobbeltrom
Opphold på én natt i september 2016
Good
Will come back next trip
Skrevet 22 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Lip fra Malaysia
Småbarnsfamilie
Deluxe twin eller dobbeltrom
Opphold på 2 netter i september 2016
Car park condition not comfortable
Overall is good, just the car park appearance and design surprising as the road will sudden have downhill and not painted make it looks uncomfortable.
Skrevet 22 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

KAR fra Malaysia
Reiste alene
Deluxe rom
Opphold på én natt i september 2016
nice room and friendly staffs
Return guest to Furama hotels. Serving always meet the standard.
Skrevet 22 september 2016
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: