Bra 7,3
basert på 2445 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Bra



fra 2445 anmeldelser
  • Renslighet 7,4
  • Fasiliteter 6,6
  • Beliggenhet 7,5
  • Romkomfort/standard 7,4
  • Ansattes arbeid 7,4
  • Valuta for pengene 7,9
  • Mat/middag 6,0
Sorter etter

Chelsea fra New Zealand
Par
Deluxe
Opphold på én natt i september 2016
awsome location great staff. sooo cheap get way more for your money
clean, air con, free water amazing service.
Skrevet 11 september 2016

Tamas fra Ungarn
Reiste alene
Superior
Opphold på 2 netter i september 2016
Location is everything
Cheap hotel with facilities as its price would suggest. It's in the center of the city so with a short walk you can reach all that are interesting there. Reasonably good internetand international TV channels.
Skrevet 11 september 2016

Taweewat fra Thailand
Gruppe
Superior
Opphold på én natt i august 2016
Good
Good location and clean
Skrevet 04 september 2016

Citra fra Indonesia
Par
Superior
Opphold på 2 netter i august 2016
Good hotel
Nice place. Keep clean and more better.
Skrevet 28 august 2016

neha fra Storbritannia
Par
Superior
Opphold på 6 netter i august 2016
Lovely
Was great a great location just a 5/10 min walk to the east gate. Loads of food around. The hotel was really cheap and really clean! However the staff seemed quite rude on arrival and during our stay. Other than that it's great :)
Skrevet 28 august 2016

Marco fra Italia
Par
Superior
Opphold på 3 netter i august 2016
Good
Good Hotel
Skrevet 22 august 2016

Junho fra Sør-Korea
Reiste alene
Superior
Opphold på én natt i august 2016
satisfied
value for money and has bathtub
Skrevet 21 august 2016

Carolina fra Filippinene
Småbarnsfamilie
Superior
Opphold på 6 netter i august 2016
Affordable hotel in the city
Our room was big and there's a lot of room for everything. The hotel was in the corner of the city, about 10 minutes walk. It was worth it. I will definitely go back and stay longer.
Skrevet 21 august 2016

munyaradzi fra Tyskland
Par
Superior
Opphold på én natt i august 2016
Pleasant quiet hotel
Our stay was pleasant enough and staff were all friendly and spoke English. Everything was clean and they clean the rooms everyday. Definitely cheaper booking through the internet as their prices are higher when you book in person.
Skrevet 20 august 2016

Ryan fra USA
Reiste alene
Deluxe
Opphold på 3 netter i august 2016
Great Bang for the Buck!
Very cheap place to stay in a good location, close to old town Chiang Mai. The Saturday Night Market and Street Bazaar are a little far, maybe 1-2 km away, but it's easy to grab a tuk tuk. The staff were friendly. The room was nice, but had a slight mildew smell. The bed was very firm, but I've slept on worse. Overall, solid value for the money.
Skrevet 15 august 2016


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: