Veldig bra 8,0
basert på 767 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 767 anmeldelser
  • Renslighet 8,0
  • Fasiliteter 6,7
  • Beliggenhet 8,6
  • Romkomfort/standard 8,1
  • Ansattes arbeid 8,2
  • Valuta for pengene 8,1
  • Mat/middag 6,8
Sorter etter

MENG fra Malaysia
Familie med eldre barn
Opphold på 2 netter i juli 2013
Great Hotel at Hanoi
Very Good Breakfast, Internet access fast, Clean Room and comfortable
Great hotel near to old quater, easy for shopping.
Skrevet 25 juli 2013
Var denne ontalen nyttig?

richard fra Filippinene
Familie med små barn
Deluxe med byutsikt
Opphold på 4 netter i juli 2013
Friendly Hotel Staff
Staff, Breakfast, Vicinity to City Center
Aside from the friendly staff, all was average. The location is not too good so the hotel was really for sleeping and breakfast only
Skrevet 20 juli 2013
Var denne ontalen nyttig?

Laura fra Australia
Par
Opphold på én natt i juli 2013
No safe to stay
Food, location
Nothing to recommend this hotel. We do not want to recommend this hotel. Not safe with wallet and money.
Skrevet 20 juli 2013
Var denne ontalen nyttig?

Laura fra Australia
Par
Opphold på én natt i juli 2013
Keep far away! No way!
Nothing special- just budget hotel
Room was too small and tired and full of mosquito, we could not sleep well. Food is good and very good for location. However, staff broke down its reputation and we thing there was a snake in the grass.
Skrevet 20 juli 2013
Var denne ontalen nyttig?

Sylvain fra Canada
Reiste alene
Opphold på 2 netter i juli 2013
Great location and great saff
Very near hoan kiem lake yet quiet; great staff
Excellent stay, no issue. Shuttle was there at the airport, check-in was very smooth and same for check-out and shuttle back. Breakfast is simple but good. Staff is very attentive and want to help.
Skrevet 17 juli 2013
Var denne ontalen nyttig?

Anan fra Laos
Reiste alene
Opphold på 2 netter i juli 2013
It's graet
Location room
This hotel stand in the great location is easy to go travel round the city
Skrevet 17 juli 2013
Var denne ontalen nyttig?

Sylvain fra Canada
Reiste alene
Superior med byutsikt
Opphold på 2 netter i juli 2013
Great location, great staff
location, friendly staff
Excellent stay, shuttle from and to airport, itnernet was good, hotel very clean and walking distance to Hoan Kiem Lake and old quarter. No issue whatsoever with the hotel.
Skrevet 15 juli 2013
Var denne ontalen nyttig?

frederick fra Filippinene
Familie med små barn
Superior med byutsikt
Opphold på én natt i juli 2013
comfortable
comfort/ easy access to the city/ big rooms
satisfied including breakfast. airport transfer patiently waited for us even our flight was delayed for one hour past 1 a.m.
Skrevet 13 juli 2013
Var denne ontalen nyttig?

Lep fra Malaysia
Par
Opphold på én natt i juni 2013
The hotel is clean, friendly staffs and accesible
friendly staffs, cleanliness and accessibility
Our stay in Gia Bao Grand Hotel is pleasant and memorable.
Skrevet 11 juli 2013
Var denne ontalen nyttig?

LEE fra Hongkong
Forretningsreisende
Executive suite med byutsikt
Opphold på én natt i juli 2013
not a good experience
big room, free breakfast, nice staff
we picked this hotel as our final destination in Hanoi, we thought the president suite is sweet enough for our last night. The room is really big, good views, everything looks clean but a bit old. however, the bathroom is quite worse. you need to take shower in the jacuzzi tub, which means if you are tall, you can hardly stand straight to shower, can only sit! and when we switched on the jacuzzi tub for awhile, some black little pieces kept coming out from the drain hole. and then we found a used shower cap was hanged on the bathroom door.it's quite terrible..
Skrevet 11 juli 2013
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: