Veldig bra 8,0
basert på 767 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 767 anmeldelser
  • Renslighet 8,0
  • Fasiliteter 6,7
  • Beliggenhet 8,6
  • Romkomfort/standard 8,1
  • Ansattes arbeid 8,2
  • Valuta for pengene 8,1
  • Mat/middag 6,8
Sorter etter

CHENWEI fra Kina
Par
Deluxe med byutsikt
Opphold på én natt i september 2014
very friendly staffs, but deluxe room is small
staff, location, service
it's great to be back to this hotel after we left for Halong for 3 days. but the deluxe room is much much smaller than the executive room. nevertheless, i like the experience here.
Skrevet 29 september 2014

CHENWEI fra Kina
Par
Deluxe med byutsikt
Opphold på 2 netter i september 2014
really good location with friendly staffs
staff, location, room
it was such a pleasant experience staying in this hotel. the staffs were really friendly and solved all the issues/enquiries/problems we had. highly recommended!
Skrevet 25 september 2014

Bing fra Malaysia
Forretningsreisende
Opphold på én natt i september 2014
value for money hotel in strategic location
location, cleanliness, friendly staff
Skrevet 19 september 2014

Ong fra Singapore
Par
Executive suite med jacuzzi
Opphold på 5 netter i september 2014
It's a Good Stay
Customer Service is fast, location it's good to me, feel comfortable
Good
Skrevet 16 september 2014

CHONG fra Malaysia
Forretningsreisende
Deluxe med byutsikt
Opphold på 4 netter i august 2014
clean Hotel
clean,quiet,comfortable.
good staff,good food.nice location.
Skrevet 14 september 2014

Farant fra Singapore
Forretningsreisende
Deluxe med byutsikt
Opphold på 3 netter i desember 2013
Comfortable & Clean
Comfortable & Clean
Comfortable & Clean
Skrevet 22 august 2014

HA fra Vietnam
Forretningsreisende
Superior med byutsikt
Opphold på 2 netter i september 2013
Convenient location; value for money
Location; friendly staff; clean room
I was quite happy with my stay at this hotel. Even though there were not many facilities however I enjoyed staying there.
Skrevet 13 august 2014

yvette fra Frankrike
Par
Deluxe med byutsikt
Opphold på én natt i juli 2014
hotel Hanoi
Location clean price
Very good it was our 3rd stay in this hotel
Skrevet 09 august 2014

Kiung fra Malaysia
Familie med små barn
Superior med byutsikt
Opphold på én natt i juli 2014
Strategic location, value for money...
It's location is strategic, near to downtown shopping. Friendly staff and helpful! Enjoy staying and thank you.
Skrevet 01 august 2014

Phillip fra Australia
Par
Superior med byutsikt
Opphold på 2 netter i juli 2014
effectivement management
the manager, the location and the price of the rooms
Great to see a manager who takes his responsibilities seriously and who listens carefully to returning customers' constructive criticism. Staff is young and not yet well qualified and manager is working seriously to improve standards. It is a place where your ideas will be take into consideration and where customers can receive individual attention. Manager has the skills to solve issues and this is important.
Skrevet 21 juli 2014


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: