Glimrende 8,4
basert på 2771 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 2771 anmeldelser
  • Renslighet 8,6
  • Fasiliteter 8,2
  • Beliggenhet 8,9
  • Romkomfort/standard 8,5
  • Service 8,6
  • Valuta for pengene 7,9
  • Mat/middag 8,0
Sorter etter

Andy fra Singapore
Par
Deluxe rom
Opphold på 2 netter i september 2016
Nice ambience and generous space in the room
Generally, great location and access to the heart of Orchard Road. The selection at its Coffee Lounge was also impressive. However, the bed was a bit old and the head board made a lot of clicking noises in the night. Other than that, I would recommend this place for a private getaway.
Skrevet 13 september 2016

Jafida fra Indonesia
Par
Deluxe mayfair rom
Opphold på 3 netter i mai 2016
Great stay!
Location is good, close to all the shopping area in Orchard road.
Skrevet 12 september 2016

Jafida fra Indonesia
Par
Deluxe rom
Opphold på 5 netter i september 2016
Great stay !
Always love to stay at this hotel. All the staff is very friendly.
Skrevet 12 september 2016

Tina fra Singapore
Par
Parklane studio på delt nivå
Opphold på 3 netter i september 2016
Service was impressive and heartfelt...
We had unintentionally left behind an orthopedic pillow.staff went out of their way to arrange for it to be sent to Melaka where we had travelled to ..we were touched by their kindness.
Skrevet 09 september 2016

Andrea fra Australia
Par
Deluxe rom
Opphold på 5 netter i september 2016
Nice hotel
Very pleasant stay.
Skrevet 08 september 2016

muhammad fra Singapore
Par
Parklane studio på delt nivå
Opphold på 2 netter i september 2016
Awesome
Split studio is very spacious. I like the idea it has a kitchenette and a washing machine/dryer. On top of that, price is very affordable.
Skrevet 08 september 2016

SEUNGMIN fra Sør-Korea
Par
Deluxe rom
Opphold på én natt i september 2016
good
good
Skrevet 06 september 2016

Anja fra Indonesia
Reiste alene
Parklane studio på delt nivå
Opphold på 5 netter i august 2016
Great Hotel
Stayed in the Parklane Split Studio, it was nice... they provide us with the whole kitchen set, washing machine, all clean... big balcony.. location is also great... only a few minutes walk to the MRT station, and the orchard road.. food is everywhere to be found... the only thing I don't really like is the location of the pool. it's in the middle of the restaurant.. so people will be looking at you swimming while eating. lol. overall.. great stay..
Skrevet 06 september 2016

Anh fra Vietnam
Reiste alene
Deluxe rom
Opphold på én natt i september 2016
Great location and service
Best japanese restaurant in town
Skrevet 06 september 2016

MELVRICK fra Singapore
Par
Parklane studio på delt nivå
Opphold på én natt i september 2016
holiday
It was very good for me and my wife, everything is quite new and very clean
Skrevet 06 september 2016


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: