Veldig bra 7,5
basert på 945 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 945 anmeldelser
  • Renslighet 7,3
  • Fasiliteter 7,0
  • Beliggenhet 8,3
  • Romkomfort/standard 7,6
  • Service 7,5
  • Valuta for pengene 7,2
  • Mat/middag 7,0
Sorter etter

Souradeth fra USA
Familie med eldre barn
Familiesuite
Opphold på 3 netter i juli 2016
Grand China Hotel
This hotel was a nice surprise on Yaowarat. It looks fairly new or well kept up. The location is great for foods but not for traffic (getting there). Some taxi drivers refused to go to Yaowarat during rush hours from Bangkok but it's not because of the hotel. Overall, I'd recommend this hotel if staying in Chinatown is desired.
Skrevet 31 juli 2016

Nelly fra Indonesia
Familie med små barn
Familiesuite
Opphold på én natt i juli 2016
nice hotel
Near night market
Skrevet 13 juli 2016

Way fra Singapore
Familie med eldre barn
Superior
Opphold på 2 netter i juni 2016
Good location & within walking distance to eatery places
Location is superb, nearby is all wholesale market & many value for $$ seafood & Chinese Resturant are within walking distance to hotel. Will book again to stay.
Skrevet 09 juni 2016

Way fra Singapore
Familie med eldre barn
Familiesuite
Opphold på 2 netter i juni 2016
Good location. Staff are polite & helpful
Location is superb, nearby is all wholesale market & many value for $$ seafood & Chinese Resturant are within walking distance to hotel. Will book again to stay.
Skrevet 09 juni 2016

fu fra Malaysia
Familie med små barn
Superior
Opphold på 3 netter i mai 2016
Great location
Great location to hawker stall at yawarat street
Skrevet 08 juni 2016

Peter fra Australia
Reiste alene
Superior
Opphold på én natt i mai 2016
Bangkok Stay
Excellent stay great location friendly staff including the hard working cleaning people. I will be back.Thanks Agonda Peter Australia
Skrevet 03 juni 2016

SIOKHAR fra Malaysia
Gruppe
Superior
Opphold på én natt i mai 2016
Good location
Worth for what you pay, location is good for food hunt during night time.
Skrevet 25 mai 2016

Peter fra Australia
Reiste alene
Superior
Opphold på 5 netter i mai 2016
Great Stay in Bangkok 7 days.
Grand China Hotel ticks all my boxes for location in China Town the breakfast is just great ,all the staff I had dealings with go out of the way to be helpful and at times I needed it,large room great night view, just a tip for the beginners watch the tot tot parked up drivers at the location better to take a metered air-con taxi,Train station is close with bike taxi $60 Baht Lastly booking with Agoda has saved my $$$$$$$$$$$$ and are very trust worthy Peter Australia.
Skrevet 19 mai 2016

robert fra Australia
Reiste alene
Superior
Opphold på 3 netter i april 2016
Miserable staff
Perfect location for sampling China Town Street food, but that is all this hotel has going for it.
Skrevet 22 april 2016

Syndiana fra Malaysia
Gruppe
Superior
Opphold på 2 netter i april 2016
Good
Clean n comfortable
Skrevet 21 april 2016


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: