Bra 7,1
basert på 855 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Bra



fra 855 anmeldelser
  • Renslighet 7,1
  • Fasiliteter 6,9
  • Beliggenhet 6,9
  • Romkomfort/standard 7,5
  • Service 7,3
  • Valuta for pengene 7,4
  • Mat/middag 6,5
Sorter etter

rosalhanisah fra Malaysia
Småbarnsfamilie
Familierom
Opphold på 3 netter i august 2016
value for money
staff is good..parking easy to get..nice view..
Skrevet 01 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

mariyani fra Malaysia
Familie med store barn
Superior queen rom
Opphold på 3 netter i august 2016
the facilities very good .
the place very suitable for me n family
Skrevet 29 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

mohd fra Malaysia
Småbarnsfamilie
Deluxe
Opphold på én natt i august 2016
Hmmmm
staff is good but in terms of facilities, the television channel very poor. swimming pool under construction
Skrevet 29 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

Shamrizuan fra Malaysia
Forretningsreisende
Superior queen
Opphold på 6 netter i august 2016
Staff nit so friendly
Location so great....hotel staff so awful andbnot so friendly
Skrevet 28 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

Vasigaran fra Malaysia
Reiste alene
Deluxe
Opphold på én natt i august 2016
CHEAP AND BEST
Large and comfortable room. Old but nice bed. Good staff and cleanliness. Large and secured parking space. Wifi OK. Good for family. Old hotel but maintained. Breakfast as good as 4 star hotel. Highly recommended because cheap and good.
Skrevet 25 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

Vasigaran fra Malaysia
Forretningsreisende
Deluxe
Opphold på én natt i august 2016
CHEAP AND BEST
Large and comfortable room. Old but nice bed. Good staff and cleanliness. Large and secured parking space. Wifi OK. Good for family. Old hotel but maintained. Breakfast as good as 4 star hotel. Highly recommended because cheap and good.
Skrevet 25 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

Mohammad fra Malaysia
Forretningsreisende
Deluxe
Opphold på 3 netter i august 2016
TV channel
Need to add more new channel..tv channel. is so limited and quite boring..
Skrevet 25 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

hanizan fra Malaysia
Forretningsreisende
Deluxe
Opphold på én natt i august 2016
Good
Nothing
Skrevet 23 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

shirley fra Malaysia
Forretningsreisende
Superior queen
Opphold på én natt i juli 2016
Satisfied
Satisfied
Skrevet 13 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

KENNY fra Malaysia
Par
Superior queen
Opphold på én natt i juli 2016
Very good.
Large and comfortable room. Good staff and cleanliness. Large and secured parking space.
Skrevet 12 august 2016
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: