2015
Veldig bra 7,8
basert på 3247 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 3247 anmeldelser
  • Renslighet 7,8
  • Fasiliteter 6,7
  • Beliggenhet 8,6
  • Romkomfort/standard 7,8
  • Service 7,9
  • Valuta for pengene 7,4
  • Mat/middag 7,2
Sorter etter

Chi fra Hongkong
Reiste alene
Opphold på 3 netter i mai 2015
Good hotel
Easy to find, good location, room comfort
Nice staff in receiption count, room comfortable, good location
Skrevet 01 juni 2015

Shah fra Singapore
Småbarnsfamilie
Opphold på én natt i mai 2015
Staycation
1st) The staff initiative and kind gesture of upgrading my room to a Club Room dur to my Wedding Anni. 2nd) The Room. 3rd) The friendly Staff.
My stay was great. Everything was wonderful. Except the swimming pool. Need a little bit of clean up. Other than that, everything was wonderful.
Skrevet 01 juni 2015

balasubramanian fra Malaysia
Par
Opphold på én natt i mai 2015
very good customer service. hotel is very clean
close to city
Skrevet 01 juni 2015

MARY fra Filippinene
Småbarnsfamilie
Opphold på én natt i mai 2015
walking distance to major malls and tourist spots
near marina bay
Totally satisfied
Skrevet 29 mai 2015

MARY fra Filippinene
Småbarnsfamilie
Opphold på én natt i mai 2015
near tourists attractions
friendly staff, budget-friendly
I am totally satisfied and the hotel is beyond my expectation. The rooms are big, All major malls and tourist attractions are just few minutes walk and transportation is very accessible.
Skrevet 29 mai 2015

Choo fra Malaysia
Reiste alene
Opphold på én natt i mai 2015
Great Location, Just few minutes walk from MRT
Great Location, near to MRT & Bus Station
Location is in heart of city and very near to MRT and bus station at the back of the hotel. Room is spacious but its a little too dark, the hotel is actually located behind the Peninsula Shopping Center which its abit too quiet when you walk back to hotel at night from MRT station.
Skrevet 25 mai 2015

Wayne fra Sør-Afrika
Forretningsreisende
Deluxe - gratis Internett
Opphold på 2 netter i april 2015
Impressed
Location, Staff, Food
I enjoyed my stay at the hotel, I would certainly consider this hotel on a return business trip
Skrevet 22 mai 2015

Edbert fra Indonesia
Reiste alene
Opphold på 4 netter i april 2015
Near to public transport
Public Transport, Reasonably Priced, Cleanliness
Skrevet 22 mai 2015

Raymon fra Indonesia
Forretningsreisende
Opphold på én natt i april 2015
OLD HOTEL
A little old in the room interior, toilet also old and little tired, but clean and convenient
Skrevet 18 mai 2015

Yew fra Malaysia
Forretningsreisende
Opphold på 2 netter i januar 2015
Great hotel for short business stay
Great food
Skrevet 17 mai 2015


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: