2015
Veldig bra 7,8
basert på 3245 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 3245 anmeldelser
  • Renslighet 7,8
  • Fasiliteter 6,7
  • Beliggenhet 8,6
  • Romkomfort/standard 7,8
  • Ansattes arbeid 7,9
  • Valuta for pengene 7,4
  • Mat/middag 7,2
Sorter etter

Judith fra Tyskland
Forretningsreisende
Deluxe - gratis Internett
Opphold på 4 netter i desember 2015
Great location and very nice breakfast
Great location and breakfast menu. Entire facility requires some maintenance which I think they currently do.
Skrevet 13 september 2016

Saffron fra Australia
Par
Deluxe - gratis Internett
Opphold på 2 netter i september 2016
Very helpful staff, clean rooms. Easy location.
We booked this hotel to enjoy the pool but unfortunately it was under renovation. They were very helpful and arranged for us to use the pool at the hotel next door (which they paid the fees for), they also gave us free breakfast and use of the club lounge. I was happy they could accommodate my needs as I didn't see anywhere on tripadvisor that the hotel is under renovation.
Skrevet 12 september 2016

Guan fra Malaysia
Forretningsreisende
Club deluxe
Opphold på 2 netter i september 2016
Nice Stay. Freindly Staff. Will stay again for future visit.
Recommeded!
Skrevet 12 september 2016

Peng fra Kina
Reiste alene
Deluxe - gratis Internett
Opphold på 3 netter i september 2016
under renovation very nosiy wifi is not stable carpet smelly
under renovation very nosiy wifi is not stable carpet smelly
Skrevet 12 september 2016

Prakash fra Nepal
Forretningsreisende
Deluxe - gratis Internett
Opphold på 2 netter i september 2016
NOT AGAIN
CANNOT STAY THERE AGAIN
Skrevet 12 september 2016

Valerie fra Malaysia
Forretningsreisende
Opphold på 2 netter i september 2015
Everything is worth the value
Good location, clean and staff are friendly
Skrevet 09 september 2016

Asanka fra Sri Lanka
Forretningsreisende
Deluxe - gratis Internett
Opphold på 4 netter i august 2016
Convenient location
Enjoyed my stay here, very convenient location . The staff were very helpful , liked the idea of having a local mobile you could take around , especially with internet facilities
Skrevet 07 september 2016

Wai fra Singapore
Par
Deluxe - gratis Internett
Opphold på 2 netter i juli 2016
hotel having construction
as above
Skrevet 02 september 2016

mohamed fra Singapore
Par
Opphold på én natt i november 2015
Value for money
Value for money
Skrevet 02 september 2016

Myeng fra Sør-Korea
Forretningsreisende
Club deluxe
Opphold på 6 netter i august 2016
Remodeling
So noise and..... less facilicty because of re-modeling. I should be discount.
Skrevet 29 august 2016


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: