Veldig bra 7,1
basert på 747 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 747 anmeldelser
  • Renslighet 6,9
  • Beliggenhet 7,4
  • Romkomfort/standard 7,1
  • Service 7,1
  • Valuta for pengene 7,2
  • Mat/middag 6,6
Sorter etter

vinder fra Canada
Par
Superior
Opphold på 2 netter i juli 2011
nice loation loveley hotel
very kind staff
i have wonderfull stay . i will recomend this hotel to my friends
Skrevet 15 juli 2011

vinder fra Canada
Par
Superior
Opphold på én natt i juni 2011
Great location, Great view and good size room
friendley staff
I like this hotel very much and recomend to my all friends
Skrevet 15 juli 2011

vinder fra Canada
Par
Superior
Opphold på én natt i juli 2011
very good location and helping staff
lobby is great
I really like this hotel. I stay couple of time and also recomend my friends.
Skrevet 14 juli 2011

Thasanee fra Thailand
Par
Superior
Opphold på 4 netter i juni 2011
Service with a smile
big room, clean and convenient
quite place and room is clean and convenient to go shopping in big market
Skrevet 14 juli 2011

Leung fra Singapore
Gruppe
Superior
Opphold på én natt i juni 2011
Poor location and bad service
cheap, rooms were decent
The location was not near chinatown, and few taxi drivers seem to know where this hotel was located. Hotel staff was not friendly and unable to answer certain queries on transport.
Skrevet 29 juni 2011

karl fra USA
Par
Superior med frokost
Opphold på én natt i mars 2011
in chinatown
friendly staff
for the price the grand ville is a good hotel. nice people. breakfast buffet is included.
Skrevet 27 juni 2011

Kevin fra Australia
Par
Superior med frokost
Opphold på 21 netter i mai 2011
The whole package!
Close to major temple attractions, all modes of transport, visitor friendly, clean comfortable rooms, courteous and friendly staff.
this hotel offers everything a travellor to bangkok could desire. clean comfortable rooms, great breakfast buffet and friendly helpful staff. it is located in the hub of chinatown and is situated near major toursit attractions and all modes of transport. we met two other couples while there who changed hotels and came to stay at the grandeville. they too were impressed. thank you agoda and grandeville staff.
Skrevet 27 juni 2011

Saket fra India
Familie med små barn
Superior
Opphold på 2 netter i juni 2011
Cosy hotel like home away home
Cleaniness
The stay was good & was homely experience, enjoyed the stay
Skrevet 23 juni 2011

Clancy fra Australia
Reiste alene
Superior
Opphold på 2 netter i juni 2011
Decent hotel in ok location
Easy to get to khaosan rd
good sized rooms. staff spoke little english but concierge at front door very helpful.
Skrevet 20 juni 2011

Frances fra Australia
Reiste alene
Superior med frokost
Opphold på 4 netter i mai 2011
Htl staff great esp housemaid. Location good
Safe environment , clean.
The housemaid was terrific I felt safe the hotel is in a good position it is clean and the rooms large. What I would have liked was tea/coffe facilities in the room. But I have stayed at this hotel before and I returned so that says it all.
Skrevet 05 juni 2011


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: