Bra 7,1
basert på 747 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Bra



fra 747 anmeldelser
  • Renslighet 6,9
  • Beliggenhet 7,4
  • Romkomfort/standard 7,1
  • Ansattes arbeid 7,1
  • Valuta for pengene 7,2
  • Mat/middag 6,6
Sorter etter

Marianne fra Sverige
Par
Junior suite med frokost
Opphold på 2 netter i april 2013
Bra hotell nära shopping
Läget, nära till shopping och stora rum
Skrevet 14 april 2013
Var denne ontalen nyttig?

Goran fra Sverige
Familie med eldre barn
Standard med frokost
Opphold på 3 netter i mars 2013
det var bra hotell
nara centrum, enkelt att ta sig till och fran, bra personal
Skrevet 11 april 2013
Var denne ontalen nyttig?

Sven fra Sverige
Par
Superior
Opphold på 3 netter i februar 2013
lyhördhet, vänlighet och hjälpsamhet
personalens service, hotellrummets trivsamhet och den goda maten
Första kvällen hade vi inte hunnit äta. Allt var stängt men personal i receptionen be-ställde pizza från en restaurang. Sista dagen när vi checkat ut och väntade på taxin till flygplatsen satt vi i lobbyn.Vi fick då mycket omtanke och omsorg av personalen.
Skrevet 13 mars 2013
Var denne ontalen nyttig?

Christel fra Sverige
Gruppe
Superior
Opphold på 3 netter i februar 2013
Mycket trevligt hotell
Finns inget att klaga på när det gällde boendet. Fräscht. Lite gammaldags.
Det låg i utkanten av Chinatown och det tog lite tid att gå. Men för nära för att ta en tuktuk. Frukosten var inte inkluderad och tur var det. Den var liten och under all kritik med tanke på priset man fick betala. Annars mycket nöjd med boendet och det var ett fint hotel
Skrevet 14 februar 2013
Var denne ontalen nyttig?

Anita fra Sverige
Par
Standard
Opphold på 2 netter i januar 2013
Trevligt hotell med bra personal
Trevligt och rent, med trevlig personal.
Trevligt och rent hotell.Negativt -eEtt litet gym, och inte en pool utan ett jakuzzi som man dessutom fick betala för. En fantastisk takterass med en milslång utsikt.
Skrevet 13 februar 2013
Var denne ontalen nyttig?

Sarah fra Sverige
Gruppe
Superior
Opphold på 2 netter i februar 2013
Väldigt bra
Utmärkt personal
bra läge , utmärkt service, personalen hjälpte även oss att boka sightseeing tur så vi fick en hel dag med i stort sett allt du vill göra i bangkok. fin pool och utmärkt mat i restaurangen på översta våningen . frukosten var även den mkt mkt bra . supernöjd med detta hotell.
Skrevet 11 februar 2013
Var denne ontalen nyttig?

niklas fra Sverige
Par
Superior med frokost
Opphold på 4 netter i november 2011
bra läge i chinatown
läget i chinatown
Grande Ville Hotel har ett bra läge i chinatown för kringliggande sevärdigheter,dock så är läget i chinatown lite av ett problem då du besöker andra delar av bangkok då inte alla taxichauförer vill ta dig dit på vanlig taxametertaxa.dessutom är avståndet till bts och tunnelbana stort så detta kan vara något att tänka på.rummen har sett sina bästa dagar och är i behov av renovering men ändå inte direkt dåliga.frukost matsal är trevlig men inte någon större variation från dag till dag.vill jag då rekomendera grande ville hotel? är inte så säker men om vistelsen sträcker sig till några dagar i chinatown så varför inte,men betyget blir inte mera än 2,5-3.
Skrevet 07 desember 2011
Var denne ontalen nyttig?

jarl fra Sverige
Par
Superior
Opphold på 3 netter i oktober 2009
Hotell i Chinatown
Underbar utsikt från rummet och takvåningen Bra service och bra rum
Svårt för taxi att hitta hotellet Ligger i ett område med mycket trafik
Detta hotell ligger i Chinatown.Omgivningarna är mycket trafikerade av bilar,bussar,motorcyklar och inte minst av människor. Hotellet är en hög byggnad på 24 våningar.Utsikten från takterassen är magnefik,man ser stora delar av staden,här finns även restaurang med bra mat. Rummen är stora med fin utsikt.Trevlig och hjälpsam personal.
Skrevet 05 november 2009
Var denne ontalen nyttig?

Suzana fra Sverige
Par
Standard med frokost
Opphold på 2 netter i mars 2013
God valuta for pengene
God belligenhed, god morgenmad, mange taxa udenfor
Skrevet 29 april 2013
Var denne ontalen nyttig?

Leif fra Danmark
Par
Standard med frokost
Opphold på én natt i desember 2012
Hotel midt i interessant område.
shopping, smykker og seværdigheder.
Skrevet 27 mars 2013
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: