Bestill nå: Hanoi Backpackers Hostel

Vurderinger av Hanoi Backpackers Hostel

Glimrende
Basert på 76 omtalerSe hva gjestene har skrevet
8,0

Verifiserte kundevurderinger

Vurderinger fra Agoda (76)Vurderinger fra Booking.com (416)
8,0
Glimrende
Basert på 76 omtaler
Type reisende
Renslighet7,8
Fasiliteter7,2
Beliggenhet8,5
Service8,1
Valuta for pengene8,4
Skrevet av verifiserte gjester fra Agoda
Filtrer gjestkommentarer etter:
Språk
English
简体中文
日本語
한국어
mer
Romtype
Felles sovesal 16 senger
Sovesal for menn med delt bad
10-sengsrom kvinner med klimaanlegg
Sovesal med 6 køyesenger for begge kjønn
mer
Sorter etter
Viser 56 verifiserte gjestekommentarer
8,0
Glimrende
Sylvia fra Malaysia
Reiste alene
10-sengsrom kvinner med klimaanlegg
Opphold på én natt i mars 2017
Good value for money, good location to catch Express Bus 86 to airport. ”
Stayed very briefly in this hostel (checked in 10.30pm and checked out 5.50am the next morning), hence my review is just my personal opinion during my stay here and may not be representative to what this hostel can offer. Very good location to catch the Express bus 86 to the airport (the bus stop is just down the road in south direction to 23 Hang Tre). Very good value for money with booking in Agoda, comes with free breakfast though I didn't get to taste it due to early check-out. Booked and paid in advance (through Agoda) for female dorm but was put into mixed-dorm. Only one bathroom on my floor with a total of 16 beds. Bed is very comfy ( thick mattress, just nice firmness) with comforter. My dorm bed comes with individual light and socket, but no curtain or shelf. Locker is provided in the room. This is the only hostel in my entire 8 days trip that insists to keep my passport even though payment has been made.
Skrevet 06 mars 2017
5,6
julia fra Tyskland
Reiste alene
10-sengsrom kvinner med klimaanlegg
Opphold på 2 netter i februar 2017
okay altogether”
i had booked a bed in a female dorm. when i arrived at 2 am i had to share a bed with a stranger. i could change the beds in the morning, though. booking tours, they tell you the price in us-$, then convert it into vnd by rounding up generously (in their interest). i booked a bus-ferry-bus-trip to cat ba island for $14 (after converting into vnd, it was $15). tour guide left me and others at a random pier. "tour" was a scam. just take the public bus, you will save time, money and nerves. apart from this, staff was friendly and helpful. breakfast gross.
Skrevet 04 mars 2017
7,2
Meget bra
james fra Storbritannia
Reiste alene
Sovesal for menn med delt bad
Opphold på én natt i januar 2017
Did the job. Good value for money”
For the price it was fine. I think it was 5 bucks. Beer was free at 6-7pm ( it was horrible ) but hey beggars can't be choosers . Free breakfast and coffee. Staff were friendly. Definitely served a purpose and that was a cheap bed for the night!
Skrevet 28 januar 2017
9,2
Ypperlig
Maxime fra Canada
Reiste alene
Sovesal for menn med delt bad
Opphold på én natt i januar 2017
Great staff!”
Place was clean and very cozy and the staff were so nice but completely genuine, and wanted to help me with everything. Was so comfortable there. If I'm back in Hanoi, I will stay there.
Skrevet 25 januar 2017
9,2
Ypperlig
Arrianne fra Filippinene
Reiste alene
Sovesal med 6 køyesenger - kvinner
Opphold på én natt i desember 2016
Very comfy beds”
The staff is very friendly and helpful. :)
Skrevet 24 desember 2016
8,4
Glimrende
Markus fra Tyskland
Reiste alene
Sovesal med 6 køyesenger for begge kjønn
Opphold på 2 netter i november 2016
Great place to stay if you're making plans and need input!”
Excellent, helpful staff! The structure is kind of old, but they are improving it. The common area is a nice place to chill with different beverages from the bar. I'd definitely stay there again!
Skrevet 23 november 2016
7,6
Veldig bra
Mathias fra Tyskland
Par
Deluxe twin eller dobbeltrom med balkong
Opphold på én natt i mars 2017
Doppelzimmer das eigentlich eine Bar sein solte”
Das Dopppelzimmer im 5. Stock sieht aus als sollte es eigentlich eine Bar sein. Badezimmer im Stockwerk darunter und wird mit Schlafsaal geteilt!
Skrevet 13 mars 2017
10,0
Ypperlig
Seok fra Sør-Korea
Reiste alene
Sovesal for menn med delt bad
Opphold på én natt i november 2017
가격대비 좋아요”
비행시간이 많이 남아서 잠시 쉴려고 예약한 곳이구요. 가격대비 좋아요. 에어컨 잘 틀어주고 따뜻한물 잘 나와요. 샤워는 공용이고 불편하지 않아요.
Skrevet 15 november 2017
8,0
Glimrende
Junki fra Sør-Korea
Reiste alene
Felles sovesal 16 senger
Opphold på én natt i februar 2017
그냥 저렴한맛에 가는곳”
무뎜덤한 직원. 낙후된 화장실. 그냥 저렴한맛에 아침밥도 주니깐 가는곳
Skrevet 17 februar 2017
7,6
Veldig bra
Weiyan fra Kina
Reiste alene
Sovesal med 6 køyesenger - kvinner
Opphold på 2 netter i januar 2018
Veldig bra”
还可以吧,多数是欧美游客,位置挺好的,门前就能坐86路去机场,就是很吵,没窗,很闷,楼道很吵,上下楼梯听得清清楚楚的,而且床不是分开的,两张床合在一起,有点像两人用一张大床房
Skrevet 03 februar 2018
9,6
Ypperlig
Jiaxiang fra Kina
Reiste alene
Sovesal med 6 køyesenger for begge kjønn
Opphold på 2 netter i november 2017
挺便宜的还有早餐,服务员会说一点中文”
值得推荐
Skrevet 12 november 2017
3,6
Ge fra Kina
Reiste alene
Sovesal med 6 køyesenger for begge kjønn
Opphold på én natt i oktober 2017
Tilfredsstillende”
早上没水,硬件设施差,网络差。本来不想评论,但是实在有话要说。从这家青旅订了往南宁的大巴票600,000。那个大巴公司,因为就我一个人,只把我放到友谊关就回去了!?(只退我330,000)
Skrevet 24 oktober 2017
9,2
Ypperlig
BenJun fra Kina
Reiste alene
Sovesal med 6 køyesenger for begge kjønn
Opphold på én natt i oktober 2017
不小心住了个十二人间”
欧美人居多,都不知道什么晚上时候回来的……
Skrevet 09 oktober 2017
6,4
Hyggelig
Dennis fra Vietnam
Reiste alene
Sovesal med 6 køyesenger for begge kjønn
Opphold på én natt i august 2017
Hyggelig”
前台服务生态度一般,旅馆还好
Skrevet 03 september 2017
10,0
Ypperlig
ye fra Kina
Reiste alene
Sovesal for menn med delt bad
Opphold på én natt i mai 2017
Ypperlig”
😂我不会英文、一直用翻译软件跟前台妹子聊天。 所有员工都很热情。不错的选择。
Skrevet 10 mai 2017
8,4
Glimrende
ruo fra Kina
Reiste alene
10-sengsrom kvinner med klimaanlegg
Opphold på 2 netter i april 2017
性价比很高,可以住”
房间卫生可以,基本都是欧美人,国人很少,前台英语也阔以,就是有些服务员对欧美人过于热情。
Skrevet 09 april 2017
6,0
ZHUO fra Kina
Reiste alene
Sovesal for menn med delt bad
Opphold på én natt i mars 2017
还行吧,认识很多朋友”
设施比较差,房间很挤,前台对中国人比较怠慢,不太喜欢越南人
Skrevet 26 mars 2017
7,2
Meget bra
qianqian fra Kina
Reiste alene
10-sengsrom kvinner med klimaanlegg
Opphold på én natt i mars 2017
还不错”
这个价格 也算是不错了
Skrevet 23 mars 2017
8,0
Glimrende
qianqian fra Kina
Reiste alene
10-sengsrom kvinner med klimaanlegg
Opphold på 2 netter i mars 2017
还不错”
以这个价格来说还不错啦 前台也还是很好 虽然不会太主动但是有问必答 主要是地理位置不错 性价比整体不错
Skrevet 21 mars 2017
8,0
Glimrende
xiuling fra Kina
Reiste alene
10-sengsrom kvinner med klimaanlegg
Opphold på én natt i mars 2017
可以”
总体看还可以,就是前台黑色中长发女孩势利眼,对待欧美的就很热情,做给欧美的早餐很及时。可是对待中国人就很怠慢,让你可以等40分钟,都不理,要你去跟她说…
Skrevet 14 mars 2017
8,0
Glimrende
xiuling fra Kina
Reiste alene
10-sengsrom kvinner med klimaanlegg
Opphold på 2 netter i mars 2017
还可以”
含早餐,总体性价比还行。
Skrevet 14 mars 2017
10,0
Ypperlig
Micheng fra Kina
Reiste alene
Sovesal for menn med delt bad
Opphold på én natt i mars 2017
推荐”
员工热情周到~地理位置非常棒~性价比非常高~还有free beer and free breakfast ~但是卖给我们去顺化的票贵得离谱~单纯入住还是很推荐的
Skrevet 12 mars 2017
10,0
Ypperlig
Micheng fra Kina
Reiste alene
Sovesal med 6 køyesenger - kvinner
Opphold på én natt i mars 2017
推荐”
员工热情周到~地理位置非常棒~性价比非常高~还有free beer and free breakfast ~但是卖给我们去顺化的票贵得离谱~单纯入住还是很推荐的
Skrevet 12 mars 2017
10,0
Ypperlig
ZHUO fra Kina
Reiste alene
Sovesal for menn med delt bad
Opphold på én natt i februar 2017
位置很好”
前台妹子不错,而且会说中文
Skrevet 27 februar 2017
8,0
Glimrende
MIN fra Kina
Reiste alene
Sovesal for menn med delt bad
Opphold på 3 netter i februar 2017
几乎天天客满,清洁度高”
欧美客人占大多数,退房就会换床上用品,早餐不合胃口,不过这种价位含早也就只能做到这种程度了,出门右转走几步路有公交站,可以坐11,40A或者40B路去最近的超市BigC Long Bien 买手信等。
Skrevet 26 februar 2017
8,0
Glimrende
Qi fra Kina
Reiste alene
10-sengsrom kvinner med klimaanlegg
Opphold på én natt i januar 2017
大概所有的一般般都可以用性价比高来形容”
便宜,是真的便宜,所以我在这个基础上只要求我的床铺是干净的,所幸不仅仅是干净的,而且是舒适的,棉被厚度适中,并且我亲眼看着他在前一个人走的时候换了全部行李。10人女寝是一个有阳台的大房间,可以晾衣服和抽烟,虽然我定的是十人的,他差点把我安排到6人间。我要换回十人时她还用一种给我了便宜干嘛不开心接受的眼神,我就不,我住没窗的房间会伐开心的。楼梯特别窄 ,免费啤酒没试过,如果说评价的话 嗯 还不错
Skrevet 28 januar 2017
10,0
Ypperlig
HUI fra Kina
Reiste alene
Sovesal med 6 køyesenger - kvinner
Opphold på 2 netter i januar 2017
去吧去吧”
热水够热 好爽 前台有个好白的好靓女 位置几好 行无耐就到还剑湖 出去左转出还剑湖那里有间糯米饭超级多人排队 3万越南币都唔使就有一碗饭几多肉 仲好好食 临走的晚上终于吃到了
Skrevet 24 januar 2017
10,0
Ypperlig
zhihua fra Kina
Reiste alene
Felles sovesal 16 senger
Opphold på 6 netter i januar 2017
一切都是完美得完美!!我喜欢这里!这里也喜欢我!!”
一切都很好!!完美的早餐!完美得服务!!爱着这里!miss you hong!!
Skrevet 23 januar 2017
9,6
Ypperlig
YuCan
Reiste alene
Sovesal med 6 køyesenger for begge kjønn
Opphold på én natt i desember 2016
服务很好”
服务很好,态度亲切。住的6人间,有两张床紧挨着,房间稍小,其他的都非常好,价格便宜,性价比超高。
Skrevet 13 desember 2016
7,2
Meget bra
KOKI fra Japan
Reiste alene
Sovesal med 6 køyesenger for begge kjønn
Opphold på 2 netter i februar 2017
良かったです。”
スタッフが親切でいろいろ教えてくれます。 Wifiは受付周りと最上階にあります。部屋によっては、部屋での利用は厳しいかも。 キッチン使えます。洗濯はできません。 ロッカー有り、シャワートイレは別々。 立地条件が良かったので、ブルーモスクやアヤソフィアいろいろ徒歩で回れました。
Skrevet 16 april 2017
9,6
Ypperlig
Kenji fra Japan
Reiste alene
Felles sovesal 16 senger
Opphold på 2 netter i mars 2017
ハノイ BP ホステル”
共用スペースはレセプションの有る 又 朝食を食べる所でもある1階のみ. シャワー トイレ 共にチョー手狭!! 只 1っ箇所スペースの有るシャワー トイレ室有るのでタイミング良ければ okデス。ベットと掛け布団 チョー ふかふかで気持ち良く寝れました. 朝食は標準のトースト3枚に玉子焼き 1っ個.それにコーヒーカ 紅茶。 特筆は予想して無かったpm6時からのfree beer . スタッフもコニコニ 愛想が良いし気持ち良く滞在出来ました。++ドミ ルーム 24時間エアコン!!
Skrevet 27 mars 2017
9,2
Ypperlig
Koyama fra Japan
Reiste alene
Sovesal med 6 køyesenger for begge kjønn
Opphold på én natt i januar 2017
朝ごはん付き”
朝ごはんがついてくる!! 地図をくれて、街の観光スポットや両替所などを親切に教えてくれました。 部屋はキレイでした。 また泊まりたいです♪
Skrevet 18 januar 2017
6,8
Hyggelig
lintang fra Indonesia
Reiste alene
Sovesal med 6 køyesenger - kvinner
Opphold på én natt i mai 2018
Hyggelig”
close from the bus stop (if you come from Noi Bai Airport and want to reach Old Quarter/ hanoi railway station by bus 86). free breakfast.
Skrevet 06 juni 2018
9,2
Ypperlig
Sergei fra Russland
Reiste alene
Sovesal for menn med delt bad
Opphold på én natt i november 2016
Нормальный хостел”
нормальный хостел, правда два раза бронировал 10-местный номер, а заселяли в 16-местный. Ночь переночевать сойдёт
Skrevet 24 desember 2016
3,6
CHIH-CHIANG fra Taiwan
Reiste alene
Felles sovesal 16 senger
Opphold på én natt i juli 2017
不會再住了”
201房屎味超重的,沒附毛巾,房間有小Locker,外面馬路白天很吵。 簡單的早餐,沒有抽油煙機整個大廳和樓梯間都是油煙味。
Skrevet 13 juli 2017
10,0
Ypperlig
Min fra Taiwan
Reiste alene
Sovesal med 6 køyesenger for begge kjønn
Opphold på 3 netter i januar 2017
下次還會在住”
床很好睡,早餐一個蛋 土司 咖啡或紅茶,這個價位CP值蠻高的,我半夜到裡面還有人可以接應(有事先說)櫃檯態度都不錯,推薦。 在老城街裡面,到哪裡都方便
Skrevet 11 februar 2017