Glimrende 8,5
basert på 703 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 703 anmeldelser
  • Renslighet 8,6
  • Fasiliteter 8,4
  • Beliggenhet 9,0
  • Romkomfort/standard 8,5
  • Service 8,9
  • Valuta for pengene 8,6
  • Mat/middag 7,4
Sorter etter

Simone fra Nederland
Par
Superior rom
Opphold på én natt i februar 2016
Great cheap hotel and location
Location,staff, service
The rooms were clean and comfortable. The staff at the hotel was ultra friendly. Ms My and her staff, and made me feel right at home. The rates are more then reasonable. Combine this with a ridiculously centralized location and you have yourself a winner.
Skrevet 25 februar 2016
Var denne ontalen nyttig?

Avery fra USA
Forretningsreisende
Superior rom
Opphold på én natt i februar 2016
Old quarter centre
Location,staff,clean
Hanoi Legacy hotel is lovely room, really comfortable, nice modern bathroom, with hot and powerful shower. Staff were very friendly and helpful. Breakfast was buffet style and delicious. In a great location with easy access to the sights, plenty of restaurants and coffee shops in the area. We arranged or onward travel through the hotel.Thank you very much!!
Skrevet 22 februar 2016
Var denne ontalen nyttig?

Nakamura fra Japan
Reiste alene
Superior rom
Opphold på én natt i februar 2016
Great Location, staff , shopping
Location,staff,breakfast
I moved to Hanoi Legacy Hotel from another hotel which was noisy and grubby. I was delighted with how clean, quiet and friendly Legacy was. Breakfast and coffee are a great bonus and the bedrooms have everything you need. Staff are all great. I would definitely recommend to a friend.
Skrevet 22 februar 2016
Var denne ontalen nyttig?

Anh fra USA
Familie med eldre barn
Deluxe rom
Opphold på 6 netter i februar 2016
Perfect location
Pretty new hotel(3 year old). Very convenient in center of Phố Bạc,walking distance to just about everything. Staff are so helpful and friendly, I traveled with my 83 yr old mother and hotel staff are very caring and super helpful. Room is very clean and tasteful furnished...deluxe room was a bit small for me, I will make sure to book a bigger room next time.
Skrevet 20 februar 2016
Var denne ontalen nyttig?

Wai fra Malaysia
Familie med eldre barn
Familie
Opphold på 2 netter i desember 2015
Great room,cleanliness and friendly staff
Great room,cleanliness and friendly staff
Skrevet 06 februar 2016
Var denne ontalen nyttig?

Wai fra Malaysia
Familie med eldre barn
Familie
Opphold på 2 netter i desember 2015
Location, cleanliness and friendly staff
Location, cleanliness and friendly staff
Booked family room but transferred us to nearby their sister hotel a bit far form old district.
Skrevet 06 februar 2016
Var denne ontalen nyttig?

Chonnavee fra Thailand
Reiste alene
Executive suite
Opphold på 2 netter i januar 2016
Very Good
Service
Very Good
Skrevet 31 januar 2016
Var denne ontalen nyttig?

sven fra Sverige
Reiste alene
Superior rom
Opphold på 2 netter i januar 2016
nice hotel
breakfast, staff, location
It was good but it is not so cheap. Nice clean rooms but nothing special. There was noise nighttime with doors slammed etc. You can hear everything from the corridor. The hotel has a nice atmosphere with good friendly staff.
Skrevet 25 januar 2016
Var denne ontalen nyttig?

Albert fra Spania
Par
Superior rom
Opphold på 2 netter i oktober 2015
good location, nice staff
location, staff, comfort
good, would come back
Skrevet 11 januar 2016
Var denne ontalen nyttig?

Mariko fra Japan
Par
Superior rom
Opphold på én natt i desember 2015
Cannot fault
location, staff, breakfast
Pleasant staff, were greated well. Great choice of breakfast. Room was excellent. View from the room was also amazing. Perfect Location. Highly recommended!
Skrevet 06 januar 2016
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: