Glimrende 8,2
basert på 1040 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 1040 anmeldelser
  • Renslighet 8,8
  • Fasiliteter 8,3
  • Beliggenhet 8,2
  • Romkomfort/standard 8,5
  • Ansattes arbeid 8,6
  • Valuta for pengene 7,8
  • Mat/middag 7,6
Sorter etter

Nur fra Singapore
Par
Deluxe garden
Opphold på én natt i september 2016
Great getaway
Went for an anniversary staycation with husband. I was expecting more than just a towel swan on bed for the surprise by hotel since hotel is 5 Star. To add on, there was bath robs in room which is rather odd. However, hotel was a perfect plc to get away from heartlands with the quiet ambience and romantic room features. Loved the outdoor balcony both in the room and at the hotel lobby. Nice plc to chill.
Skrevet 14 september 2016

Yu fra Singapore
Par
Premium
Opphold på 2 netter i februar 2016
away from the hustle
lovely place on fort canning away from the hustle, awesome bathtub!
Skrevet 13 september 2016

Amira fra Singapore
Par
Premium
Opphold på én natt i september 2016
Amazing!!!
staffs there are great, showed me the way up to my room, polite and friendly. Also the room is amazing, had an amazing stay.
Skrevet 12 september 2016

Patricia fra Singapore
Par
Deluxe
Opphold på én natt i juli 2016
Excellent
We loved our suite, the pool and the gym and how it felt secluded although it's just minutes from Orchard Road on foot. The only minus would be the tiny portions (we ordered ala carte) served at the restaurant.
Skrevet 12 september 2016

HUI fra Singapore
Par
Premium
Opphold på én natt i september 2016
Anni Staycation
The hotel room is clean and spacious. Overall we enjoyed our stay at HFC.
Skrevet 12 september 2016

HERKKI fra Estland
Forretningsreisende
Premium
Opphold på én natt i september 2016
Very bad place to stay
There's nothing good to add. Used to be a very good hotel while ago.
Skrevet 08 september 2016

Wee fra Singapore
Par
Deluxe
Opphold på én natt i august 2016
Staycation
Birthday staycation. Friendly staff. Surprise complimentary birthday cake with candle. Clean.
Skrevet 03 september 2016

Sandy fra Singapore
Par
Deluxe
Opphold på én natt i mai 2016
One of the best hotel in Singaopore for Staycation
Been trying out different hotels in singapore for staycation and i would highly recommend to try out Hotel Fort Canning. The environment was good, room was special as well. Its less than 10 minutes walk to Plaza Singapura. Front desk Staff was friendly and willing to help.
Skrevet 30 august 2016

XIUZHENG fra Singapore
Par
Deluxe
Opphold på én natt i august 2016
Great getaway staycation
Beautiful clean place to celebrate anniversaries
Skrevet 23 august 2016

Zainee fra Brunei Darussalam
Forretningsreisende
Deluxe garden
Opphold på 2 netter i august 2016
Garden attached to room is best place to unwind and relax
Garden attached to room is best place to unwind and relax
Skrevet 22 august 2016


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: