Veldig bra 7,5
basert på 2616 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 2616 anmeldelser
  • Renslighet 7,6
  • Fasiliteter 6,8
  • Beliggenhet 8,5
  • Romkomfort/standard 7,5
  • Ansattes arbeid 7,6
  • Valuta for pengene 7,2
  • Mat/middag 6,6
Sorter etter

KYAW fra Myanmar
Par
Deluxe
Opphold på én natt i september 2016
Great hotel
Everything was great.
Skrevet 26 september 2016

Nicola fra Storbritannia
Par
Deluxe
Opphold på 3 netter i september 2016
Very helpful staff and so friendly.
The staff at the hotel grand Pacific were very helpful and really went out of their way to answer questions despite being very busy. Nizam at reception was particularly kind and patient. Certainly an excellent start to our far eastern holiday. Would certainly recommend the hotel as it was also in a fabulous location.
Skrevet 25 september 2016

ayuni fra Brunei Darussalam
Familie med små barn
Deluxe
Opphold på 4 netter i desember 2015
Nice
The best
Skrevet 25 september 2016

Veronica fra Filippinene
Reiste alene
Deluxe
Opphold på 4 netter i september 2016
Perfect Hotel for F1
I can't stop raving about my hotel. Near everything else and perfect for F1. Thanks so much for accommodating me!!
Skrevet 24 september 2016

Gabriel fra Filippinene
Forretningsreisende
Deluxe
Opphold på 4 netter i september 2016
Worth the money but bad internet service
First time to stay in Hotel Grand Pacific in Singapore. It was definitely a good stay.. everything was good except the very poor internet service. Knowing that Singapore has one of the best internet services, I am not sure why the hotel's is acting up. I literally had to stay behind the door to get a signal. I asked help from the reception but no use. The tv channels needs to be updated as well. All local channels. Good thing I downloaded my own movies in my computer to be amused. I must also commend Velu, the doorman I think he is the nicest and most helpful in the hotel. breakfast buffet everyday is always something to look forward too. I would definitely go back but I hope they culd update the internet and TV.
Skrevet 23 september 2016

perng fra Malaysia
Familie med små barn
Deluxe
Opphold på 2 netter i august 2016
More like two star hotel.
room is small and if next door eating durian, the whole corridor also can smell it.
Skrevet 23 september 2016

Treenuch fra Thailand
Forretningsreisende
Deluxe
Opphold på 2 netter i desember 2015
Great location
Great location, next to MRT. Overall is great.
Skrevet 23 september 2016

jonathan fra Indonesia
Familie med små barn
Deluxe
Opphold på 2 netter i januar 2016
old hotel
smells
Skrevet 23 september 2016

Joseph fra Singapore
Forretningsreisende
Deluxe
Opphold på 2 netter i september 2016
Brief Business Trip
Very conveniently located hotel in the heart of the busy city centre. Walking distance to nearest subway station.
Skrevet 22 september 2016

Willie fra Filippinene
Reiste alene
Deluxe
Opphold på 3 netter i september 2016
Great hotel for F1 weekend but...
Refrigerator doesn't get cold No toothbrush and toothpaste Dated fixtures and furnishing
Skrevet 21 september 2016


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: