Glimrende 8,9
basert på 2820 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 2820 anmeldelser
  • Renslighet 9,5
  • Fasiliteter 9,4
  • Beliggenhet 8,2
  • Romkomfort/standard 9,2
  • Ansattes arbeid 9,3
  • Valuta for pengene 8,6
  • Mat/middag 8,5
Sorter etter

KAKI fra Hongkong
Forretningsreisende
Rom Club 36 med king-size-seng eller 2 enkeltsenger, byutsikt og Club-tilgang
Opphold på 4 netter i april 2016
good
good
Skrevet 16 september 2016

KAKI fra Hongkong
Forretningsreisende
Rom Club 36 med king-size-seng eller 2 enkeltsenger, byutsikt og Club-tilgang
Opphold på 5 netter i april 2016
good
good
Skrevet 16 september 2016

Jeanne fra Australia
Par
Rom ICON 36 med byutsikt og enten king-size-seng eller 2 enkeltsenger
Opphold på én natt i september 2016
Excellent hotel and service
Loved it - only stayed one night but no complaints whatsoever. Facilities are faultless and hotel staff all extemrly helpful and attentive. Definitely will stay here next time we are in Hong Kong.
Skrevet 07 september 2016

XIAOLU fra Kina
Reiste alene
Rom ICON 36 med byutsikt og enten king-size-seng eller 2 enkeltsenger
Opphold på én natt i september 2016
Very nice cozy hotel
Quite unique boutique hotel, very warm staff, will stay there again when I come to HK
Skrevet 06 september 2016

Paolo fra Canada
Småbarnsfamilie
Rom ICON 36 med 1 king-size-seng eller 2 enkeltsenger, smarttelefon og utsikt over byen
Opphold på 3 netter i august 2016
4th time
Love this hotel which is why I stay here every time in HK.
Skrevet 04 september 2016

BUN fra Malaysia
Forretningsreisende
Rom Club 36 med king-size-seng eller 2 enkeltsenger, byutsikt og Club-tilgang
Opphold på 5 netter i august 2016
club room
Club lounge staff were rude and disrespectful. Totally an above and beyond experience to the bottom pit.
Skrevet 01 september 2016

Arttu fra Finland
Par
Rom ICON 36 med king-size-seng eller 2 enkeltsenger og havneutsikt
Opphold på 5 netter i august 2016
Fantastic
Great hotel, great service, great restaurants, awesome views, pool and gym are top notch. Really friendly staff and everything works. Only downside is the distance to the nearest metro station. Hotel offers complimentary bus transport to the nearest station, so it's really worth learning to use it as much as possible as it will save time and legs. Also grabbing a cab is a good option from the hotel.
Skrevet 30 august 2016

Yuen fra Hongkong
Småbarnsfamilie
Rom ICON 36 med byutsikt og enten king-size-seng eller 2 enkeltsenger
Opphold på 2 netter i august 2016
OK
OK
Skrevet 30 august 2016

Raimund fra Tyskland
Par
Suite Club 80 med smarttelefon
Opphold på 3 netter i august 2016
Great Suit Room
The suit room and the club service was too good :-) My wife and I had difficulties leaving the hotel - we just enjoyed staying in ICON, enjoying the labour view, the club atmosphere - and the good room service . . we had great 3 days . .
Skrevet 18 august 2016

Mark fra Australia
Forretningsreisende
Rom ICON 36 med byutsikt og enten king-size-seng eller 2 enkeltsenger
Opphold på én natt i august 2016
Excellent Overnight Stay
I had a delayed flight and Icon made my unexpected stay in HK very enjoyable. 100% recommend this hotel.
Skrevet 18 august 2016


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: