Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Hyggelig



fra 561 anmeldelser
  • Renslighet 6,5
  • Fasiliteter 7,4
  • Beliggenhet 6,5
  • Romkomfort/standard 6,7
  • Service 6,7
  • Valuta for pengene 7,6
  • Mat/middag 6,1
Sorter etter

ZELFIS fra Indonesia
Reiste alene
Superior
Opphold på én natt i oktober 2014
not bad, but the food is disapointing
value for money, clean, near airpot
not bad
Skrevet 02 januar 2015

Cindy fra Indonesia
Forretningsreisende
Superior
Opphold på én natt i oktober 2014
lil bit smelly bcoz nearby the landfill area
price, location, swimming pool
The reception room / lobby is not look good. With uncomfortable sofa. But i thank you for the compliment for upgrading my booked room from standard to deluxe, because they already full.
Skrevet 30 desember 2014

Bernard fra USA
Par
Deluxe med bassengutsikt
Opphold på én natt i desember 2014
Great Value!
Clean, Close to Airport, Great value... Nice pool area even though we didn't use it.
No complaints!
Skrevet 26 desember 2014

diana fra Indonesia
Par
Superior
Opphold på 7 netter i oktober 2014
recommended
cheap but nice to stay
Skrevet 28 november 2014

Katie fra Australia
Familie med små barn
Deluxe med bassengutsikt
Opphold på én natt i november 2014
Great spot to stay the night (transfer)
Very helpful and friendly staff, cheap night accommodation, located between airport and turtle island,
Great stay, comfy bed, friendly staff, good aircon, cheap, we had no issues, quiet, breakfast was basic. We arrived late and left early, hotel well suited to this.
Skrevet 24 november 2014

Sucipto fra Indonesia
Par
Superior
Opphold på 2 netter i oktober 2014
Nice Budget Hotel in By Pass
Location, Cheap Price and Clean
Skrevet 02 november 2014

diana fra Indonesia
Par
Superior
Opphold på én natt i oktober 2014
recommended! this hotel is good!
location (easy to get public transportation), good in value of money
it was great! we could easy getting sarbagita (public transportation) going every where we want! food is good. hot water is good. everything is good! thank you :)
Skrevet 28 oktober 2014

YUKI fra Japan
Reiste alene
Deluxe med bassengutsikt
Opphold på én natt i september 2013
Very bad hotel
Near famous spa, cheap, location
Skrevet 25 september 2014

Sebastian fra Canada
Par
Superior
Opphold på én natt i november 2013
Comfy stay on the way to ubud.
Good service, good breakfast, and convenient location.
Short cab ride from the hotel, on the way to ubud. Staff was friendly and helpful. The food in the morning was quite decent too.
Skrevet 22 september 2014

Sebastian fra Canada
Par
Superior
Opphold på én natt i november 2013
Convenient, friendly, and clean
Breakfast, cleanliness, and swimming pool.
A pleasant place with all you can eat breakfast. The staff is friendly, room service is prompt, and the rooms are clean.
Skrevet 22 september 2014


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: