Veldig bra 7,6
basert på 755 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 755 anmeldelser
  • Renslighet 7,7
  • Fasiliteter 7,0
  • Beliggenhet 8,9
  • Romkomfort/standard 7,4
  • Service 7,5
  • Valuta for pengene 7,7
  • Mat/middag 6,5
Sorter etter

Tien fra Vietnam
Par
Deluxe dobbeltseng
Opphold på 3 netter i august 2016
Very good
No thing
Skrevet 11 august 2016

Michael fra Australia
Par
Deluxe dobbeltseng
Opphold på én natt i august 2016
Very convenient
We only needed somewhere close to Hua Lamphong station as travelling to Hua Hin next day, so for that reason only, the place was perfect. 2 minutes walk. Not the greatest hotel, but Clean room, good little restaurant, and nice staff, would totally recommend if just wanting a night!
Skrevet 10 august 2016

JIRAWUT fra Thailand
Forretningsreisende
1 seng i 4-sengsrom (for kvinner)
Opphold på én natt i juli 2016
.
.
Skrevet 28 juli 2016

LIM fra Malaysia
Reiste alene
Blandet sovesal
Opphold på én natt i juli 2016
Stay
Nice for rest
Skrevet 28 juli 2016

parnjit fra Thailand
Reiste alene
Standard double
Opphold på én natt i juli 2016
Close to train station
Close to MRT and train station.
Skrevet 23 juli 2016

Tom fra Sverige
Småbarnsfamilie
Deluxe dobbeltseng
Opphold på én natt i juli 2016
Good place to sleep before catching an early train
Nice staff and cafeteria. Our room was ok considering the price, it looked relatively new. A short walk to Hua Lompong which is the reason why we stayed here and why most would do I guess.
Skrevet 19 juli 2016

Paul fra Belgia
Reiste alene
1 seng i 4-sengsrom (for kvinner)
Opphold på én natt i juli 2016
Quite good service, even arriving late at night.
To be open 24/7 is really a very good option.
Skrevet 18 juli 2016

Nasser fra Saudi-Arabia
Reiste alene
Deluxe dobbeltseng
Opphold på 2 netter i juli 2016
Location 👍
Good for quick 2-3 days stay
Skrevet 16 juli 2016

WOOI fra Malaysia
Gruppe
Opphold på 2 netter i juni 2016
WORTH
clean room, comfortable bed, helpful staff and only 10 min walk to china town, worth for what i paid !
Skrevet 05 juli 2016

Ling fra Filippinene
Reiste alene
Blandet sovesal
Opphold på én natt i desember 2015
Clean and Central Location
Nice staff Clean and easy access to train station to domestic airport Few steps away from the subway stop linking International airport Good WIFI
Skrevet 05 juli 2016


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: