Glimrende 8,2
basert på 529 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 529 anmeldelser
  • Renslighet 8,4
  • Fasiliteter 7,3
  • Beliggenhet 9,1
  • Romkomfort/standard 8,1
  • Ansattes arbeid 8,0
  • Valuta for pengene 8,2
  • Mat/middag 7,1
Sorter etter

steve fra New Zealand
Forretningsreisende
Twin rom
Opphold på én natt i juni 2016
ff
ff
Skrevet 03 juli 2016

Shamrose fra New Zealand
Forretningsreisende
Standardrom med 2 dobbeltsenger
Opphold på én natt i april 2016
Good location, but poor facilities.
The location is very handy but hotel didn't had a parking available even in off season. Be ready to pay heaps in street parking if you are lucky enough to find one. The shower was aweful. Impossible to take shower with water temperature fluctuating from the coldest to warmest every 10 sec. WOULDN'T STAY HERE AGAIN.
Skrevet 10 mai 2016

Kristi fra New Zealand
Familie med små barn
Ibis king rom
Opphold på 2 netter i april 2016
Fantastic and excellent clean rooms just need a mi
No comment
Skrevet 28 april 2016

Wally fra New Zealand
Par
Standardrom med 2 dobbeltsenger
Opphold på 2 netter i april 2016
Twice a year.
I was disappointed in waiting 45min for garlic bread and entre's. No main ordered. No apologies given either. Unacceptable.
Skrevet 28 april 2016

Guohua fra Singapore
Familie med eldre barn
Standardrom med 2 dobbeltsenger
Opphold på én natt i mars 2016
good location and clean
if provide better internet conne
Skrevet 26 mars 2016

DEVARAJA fra Malaysia
Familie med små barn
Standardrom med 2 dobbeltsenger
Opphold på 2 netter i mars 2016
Very helpful staff
We had many queries about dining options , wifi availability, city conditions . places of interest.....all front desk staff at all times were very obliging
Skrevet 25 mars 2016

David fra New Zealand
Par
Ibis king rom
Opphold på 2 netter i februar 2016
Pleasant stay
The food, front of house staff, location.
No complaints. Standard hotel but good location. Dinner at Vivant! Was the best.
Skrevet 03 mars 2016

Alan fra New Zealand
Par
Standard queen bed
Opphold på én natt i februar 2016
Great location
Short walk to trains, buses, shops, food and stadium. All staff friendly. Room basic but adequate.
Skrevet 26 februar 2016

GARY fra New Zealand
Reiste alene
Standardrom med 2 dobbeltsenger
Opphold på én natt i februar 2016
Ok But small room
reasonable but pricy
Skrevet 08 februar 2016

Kanokwan fra Thailand
Gruppe
Standardrom med 2 dobbeltsenger
Opphold på 2 netter i desember 2015
Location is very good
Location, Hotel Accomodation
The location of hotel is in the city, you can simply walk from the hotel to the town. There is no car parking for VAN, so we have to part on the street.
Skrevet 31 januar 2016


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: