Veldig bra 7,7
basert på 2848 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 2848 anmeldelser
  • Renslighet 7,9
  • Fasiliteter 6,7
  • Beliggenhet 9,1
  • Romkomfort/standard 7,6
  • Ansattes arbeid 7,4
  • Valuta for pengene 7,9
  • Mat/middag 6,6
Sorter etter

Tharnarwhee fra USA
Par
Superior rom
Opphold på 2 netter i august 2016
Staff not not professional and don't pay attention with clients.
Something broken and air condition is too lound.
Skrevet 21 august 2016

CHI fra Singapore
Reiste alene
Superior rom
Opphold på 3 netter i juli 2016
Ideal for 1st time visitors to CM
Didn't explore the facilities so maybe the 2 star is a little unfair. Great location , middle of everything tourist. Walking distance to everything you need. A little too convenient if you know what I mean.
Skrevet 21 juli 2016

Nithiporn fra Thailand
Gruppe
Superior rom
Opphold på én natt i juli 2016
Good location
The hotel is located near night bazaar about 10 minutes walk.
Skrevet 20 juli 2016

Maurice fra USA
Reiste alene
Deluxe rom
Opphold på 2 netter i juli 2016
on the road
Not what I expected. More like a Hostel
Skrevet 20 juli 2016

Wan fra Hongkong
Familie med store barn
Superior rom
Opphold på 2 netter i juli 2016
Value for money
Very convinient to everywhere & night market! Clean with reasonable price.
Skrevet 10 juli 2016

Kate fra USA
Gruppe
Superior rom
Opphold på 2 netter i juli 2016
Very Clean and Good Location
For the price you are paying.. it is quite nice. It was very clean, great location, and everything it said it would be. No major complaints.
Skrevet 08 juli 2016

Ramona fra Sveits
Reiste alene
Superior rom
Opphold på 2 netter i juli 2016
Noisy in the morning
We didn't like our stay at the Imm Hotel because from 6.30 a.m. there were children as well as men shouting around in the aisle and at the buffet. Since it all is organised in a big room there's much hall. The room was clean and okay. Not to much inventory but the bed was comfortable. The staff offered a room a floor higher but we prefferef to change the hotel.
Skrevet 05 juli 2016

Tanongsak fra Thailand
Forretningsreisende
Superior rom
Opphold på én natt i juni 2016
Nothing special
Room breakfast and service are so so Location is good
Skrevet 02 juli 2016

BEE fra Malaysia
Familie med store barn
Superior rom
Opphold på én natt i juni 2016
Great location
Near Sunday market, but towel not dry enough a bit smell
Skrevet 28 juni 2016

sweewei fra Malaysia
Par
Superior rom
Opphold på 2 netter i juni 2016
good
very strategic place, just opposite of tha pae gate. you can even there even they driver dont know where is it by just mentioning "tha pae gate, mc donalds " clean and with simple breakfast. will recommend to couples and those go to business trip . staffs can speak fluent english and very informative.
Skrevet 27 juni 2016


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: