Agoda personvernerklæring


Introduksjon

Sist oppdatert i august 2020

Denne personvernerklæring beskriver hvordan Agoda Company Pte. Ltd. (30 Cecil Street, Prudential Tower #19-08, Singapore 049712) («Agoda», «vi», «oss», «vårt») samler, bruker og deler opplysninger om deg, når du besøker og bruker nettsiden vår (på mobil og datamaskin) og mobil-appen (som sammen utgjør «nettstedet») eller andre måter å koble til nettstedet (som å kontakte vårt kundeservice-team på chat eller e-post). Nedenfor er en oppsummering av det vi gjør for å sikre personvernet. Hele personvernerklæringen vår er tilgjengelig nedenfor, eller du kan bruke linkene i den detaljerte oppsummeringen for ytterligere opplysninger.

1. InnsamlingVi kan samle opplysninger om deg, som navn, telefonnummer, e-postadresse og kredittkortopplysninger, gjennom din bruk av nettstedet.
2. BrukVi kan bruke dine opplysninger til å tilby forespurte tjenester, vedlikeholde og forbedre nettstedet, og sende deg markedsføringsmateriell.
3. Mobile enheterMed ditt samtykke kan vi sende deg push-varsler med opplysninger om dine bestillinger og Agoda programmer du har valgt.
4. DelingVi kan dele dine opplysninger med leverandører, tjenesteleverandører og våre partnere.
5. Landspesifikt personvern Avhengig av landet du bor i, kan du ha rett til å be oss om opplysninger om hvordan vi kan dele visse typer opplysninger om deg med tredjeparter.
6. InformasjonskapslerVi kan bruke informasjonskapsler og liknende teknologi for å hjelpe oss tilby nettstedet, og forstå dine preferanser og skreddersy opplevelsen deretter, og vise relevant promoteringsmateriale.
7. Å velge bort markedsføring å e-postDu kan velge å slutte å motta Agodas markedsføring sendt på e-post ved å bruke linken «Avslutt abonnement» eller endre kontoinnstillingene dine.
8. Internasjonale overføringerVi opprettholder hensiktsmessig beskyttelse for internasjonale overføringer som påkrevet av lov for internasjonale overføringer av data.
9. Opplysninger fra andre partnereVi kan samle opplysninger fra tilknyttede enheter, forretningspartnere eller tredjeparter, og du kan velge å unnta deg slik innsamling.
10. SikkerhetVi opprettholder fornuftige sikkerhetsforskrifter for å beskytte dine opplysninger og krevet at våre tjenestetilbydere gjør det samme.
11. Den registrertes rettigheterDu kan utøve visse rettigheter til tilgang, rettelse, sletting, overføring eller motsette deg visse behandlinger av dine opplysninger.
12. Oppdateringer av personvernerklæringenVi vil underrette deg m vesentlige endringer ved å publisere oppdaterte utgaver av denne personvernerklæringen og ved å ta andre skritt, som nødvendig.
13. Tredjeparts linkerVi kan oppgi linker til tredjeparts nettsider som hverken eies eller kontrolleres av oss, og der andre bruksvilkår og personvernregler kan gjelde.
14. Ytterligere hensynOpplysninger om mindreårige, erklæringens språk og bruksvilkår.
15. Kontakt ossVennligst kontakt oss dersom du skulle ha spørsmål om denne personvernerklæring eller vår personvernpraksis som forklart nedenfor.

1. Opplysninger vi samler inn

Vi samler inn opplysninger om deg som du gir oss når du bruker nettstedet, som navn, adresse, telefonnummer, kredittkortopplysninger, e-postadresse, overnattingsstedets navn, dets beliggenhet og/eller lengden på oppholdet, samt passordet til Agoda-kontoen din for bestilling av overnatting. For flybilletter kan vi i tillegg samle inn passasjernavn, fødselsdato, nasjonalitet og opplysninger fra passet, inkludert passnummer, utstedelsessted og utløpsdato.

Når du besøker nettstedet, kan vi automatisk også samle annen bruksinformasjon, som IP-adresse, geografiske data, land, søkeinnstillinger knyttet til spesifikke søk, nettleser, samt opplysninger om din enhets operativsystem, applikasjonsutgave, språkinnstillinger og sider som har blitt vist deg. Hvis du bruker en mobilenhet og bruker mobil-appen vår eller mobilutgaven av nettstedet vårt, kan vi også samle opplysninger som identifiserer din mobile enhet, som enhetens ID, enhetens lokasjon (med ditt samtykke), enhetsspesifikke innstillinger og oppsett.

Hvis du deltar i et Agoda program, kan det være ytterligere begrensede opplysninger som samles inn fra overnattingsstedet om ditt opphold, som f.eks. opplysningene oppgitt nedenfor som vi samler inn som en del av Agodas umra-program. Når du foretar en bestilling, vil systemet vårt registrere metoden og nettsiden du brukte for å foreta bestillingen. Vi kan også samle viss opplysninger med informasjonskapsler, tagger og liknende teknologi som oppgitt nedenfor.

Hvis du ønsker å kontakte kunderservice-teamet vårt, eller nå oss på andre måter (som på sosiale medier, eller kommunisere med overnattingsstedet ditt gjennom oss), vil vi innhente opplysninger om deg der også.

Når du sender inn omtaler om overnatting eller andre tjenester som er tilgjengelige på nettstedet vårt gjennom oss, samler vi inn opplysninger fra deg som er inkludert i omtalene dine, inkludert fornavn og bostedsland.

Du kan bestemme deg for å delta i kampanjer som «verv en venn» eller andre kampanjer. Å gjøre dette vil medføre å gi oss personopplysninger. I tillegg kan du gi oss tilbakemeldinger eller be oss om hjelp til å bruke nettstedet eller våre ulike kommunikasjonsplattformer.

Når du utfører en bestilling sammen med andre gjester og gir oss deres personopplysninger som en del av bestillingen, eller hvis du bestiller på vegne av noen andre, er det ditt ansvar å påse at den eller de personene som du oppgir personlige data om, er klar over at du har gjort dette, og har forstått og godtatt hvordan Agoda bruker deres personlige data (som beskrevet i denne personvernerklæringen).

Overnattingspartnere kan også dele opplysninger om deg med oss. Dette kan skje hvis du har spørsmål om bestillinger som venter på godkjennelse, eller hvis en tvist skulle oppstå omkring bestillingen din.

Agodas umra-program

Hvis du bestiller gjennom umra-siden vår, kan vi, som en del av prosessen for å behandle bestillingen din og for å forenkle visumsøknaden din med relevante myndigheter i Kongeriket Saudi-Arabia, herunder Departementet for hajj og umra og Utenriksdepartementet, samle inn, lagre og videreformidle ytterligere personopplysninger, inkludert passnummer, nasjonalitet, flight-opplysninger og fødselsdato for hver gjest, samt e-postadressen og telefonnummeret til hovedgjesten. Slike personopplysninger er påkrevet for å behandle både reisebestillingen og visumsøknaden, som behandles og godkjennes av de relevante departementene. For at departementene skal kunne motta visumsøknaden din, må personopplysningene dine oversendes gjennom departementenes tjenestetilbyder, som har tilholdssted i Kongeriket Saudi-Arabia. Personopplysningene dine vil lagres av Agoda i en periode som samsvarer med denne personvernerklæringen.

Agoda TTogether-programmet (Thailand

Hvis du bestiller gjennom Agoda TTogether-programmet, kan vi, som en del av behandlingen av din(e) reisebestilling(er), og for å forenkle kravene til programmet, samle inn, lagre, behandle og offentliggjøre ytterligere personopplysninger som tilhører deg basert på de siste sifrene på ditt thailandske ID-kort og telefonnummeret du har brukt for å registrere deg for programmet. Slike opplysninger er påkrevet for å behandle både reisebestillingen(e) og for å oppfylle kravene som stilles av den thailandske regjeringen. Dine personopplysninger kan offentliggjøres til tredjeparter der det er strengt nødvendig (inkludert relevante thailandske myndigheter og indikerte partnere som lokale bankpartnere og andre). Personopplysningene dine vil lagres av Agoda i en periode som samsvarer med denne personvernerklæringen.

Personopplysningskategorier

Enkelte typer personopplysninger, som religion og helserelaterte opplysninger, regnes som sensitive og kan kreve ytterligere beskyttelse under gjeldende lover. Selv om vi vanligvis ikke samler inn sensitive personopplysninger som en del av standard overnattingsbestillinger, kan det være behov for å samle inn slike opplysninger fra tid til annen, f.eks. innehold i et offentlig utstedt identifikasjonsdokument eller medisinsk sertifikat, dersom slik informasjon støtter en transaksjon eller forespørsel som du ber oss om å utføre på dine vegne, for eksempel avbestilling eller endring av reservasjonen din. Du kan også velge å oppgi andre opplysninger som kan antyde eopplysninger som religion, helse eller andre opplysninger, som når du spesifiserer dine diettbehov. En slik innsamling og behandling av slike sensitive opplysninger vil skje i tråd med det som er angitt i denne personvernerklæringen.

Hvis pålagt ved lov, benytter vi oss av følgende juridisk grunnlag for å behandle personopplysninger:

  • Behovet for å fullbyrde kontrakten med deg – vi må behandle dine opplysninger for å kunne levere våre reisereservasjonstjenester til deg, besvare spørsmål og forespørsler fra deg, og tilby kundestøtte;
  • Våre legitime interesser – vi behandler dine opplysninger for sikkerhet; for å oppdage og forebygge svindel; for å beskytte rettighetene til andres eiendom, eller våre rettigheter og interesser; for å skreddersy og tilby våre reisereservasjonstjenester til deg; og for å fullbyrde rettmessige forespørsler, rettskjennelser, og rettsprosesser;
  • Overholdelse av lovpålagte plikter – vi må behandle dine opplysninger for å følge relevante lover og regler;
  • Samtykke til direkte markedsføring og ikke-essensielle informasjonskapsler – vi trenger ditt samtykke for å sende direkte markedsføring og fr å bruke/tillate ikke-essensielle informasjonskapsler. Du kan slutte å motta direkte markedsføring når som helst ved å følge instruksjonene oppgitt i denne personvernerklæringen; og
  • Beskytte liv og helse – Det kan være nødvendig for oss å behandle dine opplysninger i nødssituasjoner der en persons liv eller helse er i fare.

2. Hvordan vi bruker innsamlede opplysninger

Vi kan bruke opplysninger samlet inn gjennom nettstedet til å:

  • Tilby deg forespurte tjenester, som å opprette en brukerkonto, behandle og bekrefte din bestilling, og kommunisere med deg om forespurte tjenester (f.eks. støtte på chat før og etter bestilling (unntatt kredittkortnummer), forespørsler, avbestillinger, belønninger)
  • Sende deg e-post med markedsføring om produkter og tjenester som kan være relevante for deg
  • Foreta undersøkelser eller tilby deg opplysninger om våre tjenester på nettsiden vår eller på andre nettsider du besøker
  • Vedlikeholde og forbedre nettstedet, skreddersy brukeropplevelsen og for intern opplæring
  • Beskytte din og nettstedets sikkerhet
  • Utøve en rettighet eller plikt gitt eller pålagt ved lov, herunder følge forespørsler fra myndigheter.

Når du bestiller gjennom en av våre partneres nettside eller app, kan vi også motta visse opplysninger som navnet ditt og bestillingsopplysninger, herunder overnattingsstedet bestilt, for å kunne behandle bestillingen din og identifisere hvilken kanal bestillingen din ble gjort gjennom.

I løpet av samtaler med kundeservice-teamet kan samtalen bli hørt på mens den foregår, eller samtalen kan bli tatt opp for kvalitetskontroll eller som en referanse, som inkluderer bruk av opptaket for å behandle krav, opplæring eller oppdagelse av svindel. Hvis du ønsker at samtalen ikke tas opp, kan du velge dette bort ved å si dette eller henge på. Opptak av samtaler lagres bare i en begrenset periode og slettes automatisk etter dette, med mindre Agoda har særskilt grunn til å beholde opptaket i en lengre periode, inklusiv for å etterforske svindel og juridiske grunner.

Hvis du ikke har fullført en bestilling på nett, kan vi sende deg en påminnelse om å fortsette bestilling. Vi tror at denne tilleggstjenesten er nyttig for deg fordi den gjør at du kan fortsette en reservering uten å måtte søke etter overnattingsstedet igjen, eller fylle inn alle reserveringsopplysninger på nytt. Du kan velge bort å få slike påminnelser, som forklart i avsnittet «Å velge bort markedsføringskommunikasjon fra oss» nedenfor.

Vennligst merk at e-postbekreftelsen og tekstmeldinger sendt etter at du har bestilt, samt e-poster om gjestevurderinger sendt etter avreise, ikke er markedsføringsmeldinger. Disse meldingene er en del av prosessen for din reservering av overnatting. De inneholder, henholdsvis, opplysninger for å sjekke inn ved bestilt overnattingssted, og verktøy for valgfritt å vurdere dette overnattingsstedet etter oppholdet ditt. Du vil fortsatt motta dem, selv om du har valgt å ikke motta våre markedsføringsmeldinger. Tilsvarende vil ikke aktivering av prisvarsler fra Agoda påvirke noen av dine andre valg om å motta kommunikasjon fra oss. Dersom du har valgt å aktivere prisvarsler, kan du senere velge å deaktivere prisvarsler når som helst ved å klikke «Skru av prisvarsler», eller en tilsvarende tekst, som du finner i prisvarselet vi sender deg.

Hvis du har valgt et Kombiner og spar-tilbud men bare ser ut til å ha sluttført deler av tilbudet (f.eks. kun sluttført bestillingen for ett men ikke begge rommene), kan vi sende deg en e-post som bekrefter at du har valgt Kombiner og spar og minner deg på at du må fullføre alle bestillinger for ditt Kombiner og spar-tilbud. Denne meldingen er en del av Kombiner og spar-bestillingsprosessen som bekrefter ditt valg, og i tilfelle du har oversett å fullføre alle bestillinger. I tillegg til dette kan vi også sende deg en forhåndsinnsjekkingsmelding angående det å bytte rom under oppholdet ditt ved eiendommen.

Som nevnt ovenfor, dersom du utfører en bestilling på vegne av en annen person som skal overnatte ved det bestilte overnattingsstedet, har du mulighet til å oppgi denne gjestens e-postadresse sånn at denne gjesten mottar bestillingsbekreftelsen og en egen invitasjon til å fullføre en gjestevurdering.

Kommunikasjon på nettstedet

Vi tilbyr deg og overnattingspartnere ulike måter å kommunisere om overnattingssteder og eksisterende bestillinger direkte gjennom nettstedet. Du kan kontakte oss med spørsmål om din bestilling eller ditt overnattingssted gjennom nettstedet, og gjennom andre kanaler som vi kan gjøre tilgjengelige.

Vi kan sjekke kommunikasjon og bruke automatiske systemer til å gjennomgå, skanne og analysere kommunikasjon av sikkerhetsgrunner; forebygging av svindel; overholdelse av lover og regler; etterforskning av mulig misbruk; utvikling og forbedring av produkter; forskning; samhandling med kunder, herunder å tilby deg opplysninger og tilbud som vi tror kan være av interesse for deg; samt kundesupport og teknisk støtte. Vi forbeholder oss retten til å nekte levering av kommunikasjon som vi, etter eget skjønn, mener kan inneholde skadelig innhold, spam eller kan utsette seg, eller våre overnattingspartnere, oss eller andre for risiko. Merk at all kommunikasjon sendt eller mottatt gjennom nettstedets kommunikasjonsverktøy mottas og lagres av oss. Hvis du har bestilt gjennom plattformen til en av forretningspartnere, og våre overnattingspartnere, kan velge å kommunisere med deg direkte på e-post eller gjennom andre kanaler som er utenfor vår kontroll.

3. Mobile enheter

Med ditt samtykke kan vi sende deg meldinger med informasjon om din reservasjon, potensielle fremtidige overnattinger eller som en del av Agoda programmer som du deltar i, herunder kuponger. Du kan gi oss adgang til dine stedsdata eller kontaktopplysninger for å yte deg forespurte tjenester. Når du laster opp et bilde fra din mobile enhet, kan bildet også merkes med dine stedsdata. Vennligst les instruksjonen for din mobile enhet for å forstå hvordan du kan endre innstillingene eller aktivere deling av slike opplysninger eller mottak av (eller velge bort mottak av) push-varsler (herunder programvareutviklingssett («SDK») og push token data). Enheters ulike operativsystemer kan ha ulike standardinnstillinger, så vi ber deg gjøre deg kjent med innstillingene som styrer push-varsler.

4. Deling av dine opplysninger

I forbindelse med ditt besøk av nettstedet vårt og bruk av våre tjenester kan vi dele dine opplysninger som følger:

  • Leverandører – som overnattingseiendommer (f.eks. det gitte overnattingsstedet som du har bedt oss om å bestille) og/eller tredjeparts leverandører av overnatting (f.eks. Booking.com), flyselskaper, bilutleiere, forsikringsselskaper, og, der gjeldende, leverandører av aktiviteter, ettersom det er nødvendig for å fullføre bestillingen din. Disse leverandørene kan kontakte deg ved behov for ytterligere opplysninger om deg, for å behandle bestillingen, inkludert kommunisere med deg om det kommende oppholdet før ankomst, eller svare på en vurdering som du har sendt inn, i henhold til egne personvernregler.
  • Tredjeparts tjenesteleverandører som leverer databehandlingstjenester til oss (f.eks. netthotell), eller som ellers behandler personopplysninger for formål som behandling av kredittkort og betaling, forretningsanalyse, kundeservice, markedsføring eller distribusjon av undersøkelser for å fasilitere levering av nettbaserte tjenester og markedsføring skreddersydd dine interesser og/eller forebygging av svindel. Tredjeparts tjenesteleverandører vil bare behandle de personopplysninger som er nødvendige for å fullbyrde sine oppgaver. De har ikke tillatelse til å dele eller bruke disse opplysningene i noe annet øyemed.
  • Forretningspartnere som vi kan tilby produkter og tjenester sammen med, eller som har produkter og tjenester som tilbys på våre nettsteder. Du vet hvorvidt en tredjepart er involvert i leveringen av en produkt eller tjeneste du har bestilt fordi navnet deres vil vises, enten alene eller sammen med vårt eget. Hvis du velger å bruke disse tjenestene, vil vi ved visse anledninger dele dine personopplysninger med disser partnerne. Et eksempel på en slik forretningspartner kan være en tredjeparts fordelsprogram du kan tjene poeng gjennom, f.eks. ved å fullføre en bestilling.
  • Våre tilknyttede gruppeselskaper – våre tilknyttede (gruppe)selskapers ansatte som har tilgang til denne informasjonen med våre tillatelse og som trenger å vite eller ha tilgang til denne informasjonen for å utføre tjenesten du har bedt om (inkludert kundeservice) og interne (revisjon/compliance) undersøkelser.
  • Der påkrevet eller tillatt ved lov – som å beskytte oss mot ansvar, til å svare på stevninger, arrestordre eller tilsvarende, juridiske prosesser, legitime forespørsler fra polititjenestemenn eller myndigheter, for å etterforske svindel eller andre forseelser eller det som ellers kreves eller er nødvendig for å overholde gjeldende lov, eller til kjøpere i forbindelse med salg, overdragelse eller annen overføring av hele eller en del av vår virksomhet eller bedrift. Vi kan også, i samsvar med gjeldende lov, utlevere dine personopplysninger for å håndheve eller anvende vilkårene som gjelder for våre tjenester, eller for å beskytte rettigheter, eiendom eller sikkerhet Agoda, våre brukere eller andre.
  • Omorganisering av forretning – som del av et salg, overtagelse eller annen overføring av vår virksomhet eller tjeneste til en annen leverandør. Vi vil be om ditt samtykke dersom dette kreves av gjeldende lovgivning.

Vi tilbyr hensiktsmessig beskyttelse for slik deling som påkrevet i henhold til gjeldende lov for å forhindre tredjeparter fra å bruke dine opplysninger til egne formål og for å ivareta sikkerheten og konfidensialiteten til dine opplysninger. Unntatt som oppgitt i denne personvernerklæringen, eller som påkrevet i henhold til gjeldende lov, deler vi ikke dine opplysninger med tredjeparter uten ditt samtykke.

5. Landspesifikt personvern

Personvern i California

Hvis du er innbygger i California, bør du merke deg det følgende om hvordan vi samler inn, bruker og utleverer dine personopplysninger, inkludert tilleggsrettigheter du kan ha til personopplysningene dine:

  • CA Personopplysninger. I samsvar med «Informasjon vi innhenter»-avsnittet ovenfor, kan vi samle inn visse kategorier av informasjon om innbyggere i California, som:
    • Identifikatorer: navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, passordet til Agoda-kontoen, IP-adresse, enhets-ID, informasjonskapsel-ID, informasjon samlet inn via informasjonskapsler;
    • Kommersiell informasjon: kredittkortopplysninger, navn på og opplysninger om overnattingsstedet, kjøpte tjenester, søkepreferanser, transaksjonshistorikk, demografisk informasjon;
    • Internett eller annen elektronisk nettverksaktivitet: nettleser, operativsystem, applikasjonsversjon, viste sider;
    • Geoposisjonsdata: din mobile enhets fysiske posisjon eller bilder lastet opp fra din mobile enhet; og
    • Lydinformasjon:med din tillatelse kan vi ta opp samtalene du har med supportteamet vårt.
  • Kilder til CA personopplysninger. I samsvar med «Informasjon vi innhenter»-avsnittet ovenfor, kan vi samle inn personopplysninger direkte fra deg, i tillegg til fra reiseleverandører, overnattingspartnere, forretningspartnere (inkludert sosiale medier) og våre tilknyttede gruppeselskaper.
  • Bruk av CA personopplysninger. Vi behandler personopplysningene i samsvar med «Hvordan vi bruker informasjonen vi samler inn»-avsnittet ovenfor.
  • CA personopplysninger solgt eller utlevert til forretningsformål.
    • Deling av personopplysninger til forretningsformål: I de foregående tolv måneder kan vi ha delt følgende personopplysningskategorier til forretningsformål: Identifikatorer, kommersiell informasjon, internett eller annen elektronisk nettverksaktivitet, geoposisjonsdata, lydinformasjon webhotell, kredittkort- og betalingsbehandling, forretningsanalyse, kundeservice, markedsføring og spørreundersøkelser.
    • Salg av personopplysninger: Vår offentliggjøring av identifikatorer (eller mer spesifikt, de preferanser og interesser som står oppført på nettsiden vår, samlet inn via informasjonskapsler til leverandører av annonseringsteknologi og, i begrensede tilfeller, e-postadresser i hashformat, til selskaper i sosiale medier) deler aktiviteter som anses som et salg under CCPA.
  • Personvern i California. Som innbygger i California, og med forbehold om visse unntak, kan du ha rett til å få tilgang til, korrigere (rette) og/eller slette personopplysningene dine. Du har også rett til å be om informasjon om personopplysninger vi har «solgt» eller utlevert til forretningsformål, ved å kontakte oss på privacy@agoda.com eller via kundesupport-siden vår.

For å beskytte personvernet og sikkerheten din, vil vi verifisere identiteten din før vi svarer på en slik forespørsel. Vi kan be om at du gir oss informasjon som samsvarer med identifikatorer og kommersiell informasjon som Agoda allerede oppbevarer om deg, eller ytterligere bevis der dette er nødvendig. Hvis du fremsetter denne forespørselen på vegne av noen andre, kan vi be om at den autoriserte agenten gir oss en kopi av en gyldig fullmakt eller bevis på skriftlig autorisasjon. Du vil ikke bli straffet for å utøve dine rettigheter til personopplysningene dine.

«Ikke selg informasjonen min.» Som definert i CCPA har du også rett til å velge bort at Agoda «selger» personopplysningene dine. Klikk på Ikke selg personopplysningene mine-linken for å utøve denne rettigheten. Hvis du fremsetter denne forespørselen på vegne av noen andre, kan vi be om at den autoriserte agenten gir oss en kopi av en gyldig fullmakt eller bevis på skriftlig autorisasjon. Hvis vi har faktisk kunnskap om at du er under 16 år, vil vi ikke selge personopplysningene dine uten skikkelig samtykke.

Personvern i Sør-Korea

Hvis du er bosatt i Sør-Korea, kan du be oss om opplysninger om hvordan vi kan dele visse typer opplysninger om deg med tredjeparter. Agoda kan oppgi dine opplysninger til tredjeparter, som forklart nedenfor:

Tredjeparts mottakere Opplysninger samlet inn, hensikter og oppbevaring
Leverandører (f.eks., Lotte Hotels & Resorts
The Shilla Seoul
Shilla Stay Hotels
The Plaza Seoul
Skypark Hotels
Sejong Hotel Seoul Myeongdong
The Grand Hyatt Hotel
Novotel Ambassador Seoul
Ramada Seoul Hotel
Oakwood Premier Coex Center)Tredjeparts leverandører av overnatting (f.eks. Booking.com)
Opplysninger fra reservasjonsprosessen (f.eks. navn, e-postadresse, telefonnummer og kredittkortnummer (for bestillinger som betales til hotellet) i forbindelse med fullførelsen av din reservering. Vennligst se avsnittet «Dataoppbevaring» nedenfor for opplysninger om hvor lenge vi kan oppbevare dine opplysninger.

Vi betror behandling av dine opplysninger som oppgitt nedenfor, med slik betroelse vil det være kontraktfestede tiltak for å beskytte dine opplysninger:

Navn på forvalter Forvaltningsfunksjon
Forvaltning av datalagringVertsdatabaser brukt til å administrere kunders opplysninger
Forvalter av behandling av betalingBehandle kunders bank- og kredittkortopplysninger
Forvalter av direkte markedsføringAdministrere Agodas direkte markedsføringsprogram (f.eks. på e-post)
Forvalter av kundestøtteBesvare kunders spørsmål om Agodas nettsted og tjenester
Forvalter av fordelsprogramAdministrere Agodas kundefordelsprogram
Forvalter av analytisk og interessebasert markedsføringEvaluere hvordan kunder samhandler med nettsiden og tredjeparters nettsider for å forbedre nettsiden og tjenester, og skreddersy markedsføring til kunder.
Forvalter av fordelsprogramAdministrere kunders deltakelse i fordelsprogram

Som beskrevet i avsnittet «Hvordan du kan få tilgang til eller endre dine opplysninger» kan du ha visse personvernsrettigheter under lokal lov.

For ytterligere opplysninger, inkludert navnet på tredjepartsmottaker og forvaltere vi kan dele dine opplysninger med, vennligst kontakt Agodas ansvarlige for dataforvaltning på privacy@agoda.com med «South Korean Privacy Matter» i emnefeltet for å be om disse opplysningene. Du kan også kontakte lokale myndigheter (lokalt telefonnummer er oppgitt):

Vennligst merk, at som oppgitt i bruksvilkårene, er det Agoda Company Pte. Ltd. i Singapore som tilbyr tjenesten til deg, og det er for tiden ingen enhet i Sør-Korea som tilbyr reservasjonstjenester til bosatte i Sør-Korea.

Vi vil beholde dine opplysninger i den perioden som er nødvendig for å kunne tilby og sikre våre Nettsider og tjenester, og for å utøve våre juridiske rettigheter og overholde våre juridiske eller forskriftsmessige forpliktelser. Når Agoda ikke lenger trenger dine opplysninger, vil vi fjerne dine opplysninger fra våre systemer og arkiv og/eller ta nødvendige skritt for å anonymisere dem, slik at du ikke lenger kan identifiseres fra dem, med mindre vi trenger å beholde dine opplysninger for å utføre bedriftsrelaterte målsetninger eller for å innfri gjeldende lover og juridiske plikter.

Merknad om personopplysninger i Kina

Hvis du er bosatt i Kina, ber vi deg vennligst merke følgende angående overføring av dine opplysninger over landegrenser.

Utlevering / overføring av opplysninger

Vi sikrer dine opplysningers konfidensialitet, men kan tilby eller overføre dine opplysninger til tredjeparter som oppgitt i avsnittet «Deling av dine opplysninger» som kan innebære at dine opplysninger overføres til personer som vi plikter å utlevere til under gjeldende lover både i og utenfor Kina.

Overføring av opplysninger utenlands

Vi kommer generelt sett til å lagre dine opplysninger på servere i Hongkong og Singapore, og ved andre datasentre utenfor Folkerepublikken. Vi kan likevel overfør dine opplysninger til tredjeparter oppgitt ovenfor som kan befinne seg utenfor Kina.

Merknad om personopplysninger i Brasil

I henhold til brasiliansk lov må vi samle inn, behandle og ta vare på CPF-nummeret (skatte-ID) til statsborgere av og bosatte i Brasil dersom du betaler i BRL på nettstedet vårt. Verdien av transaksjonen hos oss og CPF-nummeret ditt vil deles med vår eksterne betalingsleverandør som vil oppgi disse opplysningene til Den brasilianske sentralbanken. Utover dette vil vi ta vare på CPF-nummeret ditt så lenge denne personvernerklæringen gjelder og behandle opplysningene dine i henhold til den brasilianske loven om beskyttelse av persondata (brasiliansk føderal lov 13,709/2018). Ved å fortsette med bestillingen av overnatting og godta personvernerklæringen vår, gir du samtykke til at vi behandler dine personopplysninger for de oppgitte formålene.

Merknad om personopplysninger i India

I henhold til indisk lov må vi samle inn, behandle og ta vare på PAN-nummeret (skatte-ID) til statsborgere av og bosatte i India i forbindelse med utenlandsbetalinger gjort på nettstedet vårt. Verdien av transaksjonen hos oss og PAN-nummeret ditt vil deles med vår eksterne betalingsleverandør som vil oppgi disse opplysningene til din autoriserte bank. Utover dette vil vi ta vare på PAN-nummeret ditt så lenge denne personvernerklæringen gjelder og behandle opplysningene dine i henhold til den indiske loven. Ved å fortsette med bestillingen av overnatting og godta personvernerklæringen vår, gir du samtykke til at vi behandler dine personopplysninger for de oppgitte formålene.

6. Informasjonskapsler

Nettstedet vår bruker og tillater tredjeparter å plassere informasjonskapsler (både for økten og vedvarende), piksler/tagger, SDK-er, programgrensesnitt («API») samt annen teknologi (sammen «informasjonskapsler») på nettstedet vårt som samler og lagrer visse opplysninger om deg. Noen av disse informasjonskapslene er nødvendige for å tilby, sikre og vedlikeholde nettstedet for deg, slik som å holde deg innlogget mens du besøker nettstedet vårt, mens andre informasjonskapsler brukes til å tilby deg en bedre brukeropplevelse, som:

  • Å personalisere nettstedet ved å huske opplysninger om dine aktiviteter på nettstedet (f.eks. språket du har valgt eller dine innloggingsopplysninger). Vi kan også bruke informasjonskapsler med andre automatisk innsamlede bruksopplysninger for å kjenne igjen en bruker på tvers av ulike enheter, sesjoner eller nettlesere (også når de ikke har logget inn) for å levere skreddersydd informasjon som;
  • å utføre nettstedsanalyse, som rapportering av visninger, demografisk rapportering og interesserapportering. Dette kan inkludere opptak av museklikk, bevegelser, rulling av siden og begrenset tekst oppgitt på siden vår gjennom utvalgte tredjeparter, men vi vil ta nødvendige forholdsregler for å forsikre at personlige opplysninger ikke vil samles inn gjennom slike opptak, f.eks. ved å bruke ikke-reverserbar maskering. Nettstedsanalyse brukes for å forbedre nettsiden og tjenestene; og
  • å tilby deg markedsføring skreddersydd dine interesser (se nedenfor for opplysninger)

Interessebasert markedsføring

Vi kan også tillate at visse tredjeparter plasserer informasjonskapsler på nettsiden vår for å samle opplysninger om dine aktiviteter på nettsiden vår (f.eks. sider besøkt på nettsiden og søk du har utført) og over tid og over ulike nettsider du måtte besøke. Disse opplysningene brukes til å tilby markedsføring fra oss skreddersydd dine interesser (på e-post, på nettsiden vår og på andre nettsider) og fra tredjeparter på andre nettsider du måtte besøke, også kjent som interessebasert markedsføring, og for å analysere effektiviteten av slik interessebasert markedsføring. Vi kan også dele en-veis hashete opplysninger med tredjepartspartnere (f.eks. Facebook) som kan kombinere hashete opplysninger med andre identifikatorer for å tilby skreddersydde Agodas annonser på andre nettsider eller mobilapper basert på dine tidligere besøk på nettsiden. Agoda hverken støtter eller bifaller målene, motivasjonene eller uttalelsene fra nettsider eller mobilapper som viser våre annonser.

Sporing på tvers av enheter

Vi kan også kombinere opplysninger samlet gjennom informasjonskapsler og visse bruksopplysninger fra en gitt nettleser eller mobilenhet med en annen datamaskin eller enhet som kan knyttes til deg (sporing på tvers av enheter) fr å optimalisere våre tjenester og tilby skreddersydd kommunikasjon og markedsføring til deg fra Agoda. Dersom du ikke vil at Agoda skal kombinere slike opplysninger for å optimalisere sin kommunikasjon med deg, ber vi deg stoppe dine abonnement på slike kommunikasjoner, dvs. nyhetsbrevet.

Dine valg

Vennligst gjennomgå innstillingene i din nettleser, vanligvis under «Hjelp» eller «Innstillinger», for å ta dine valg når det gjelder visse informasjonskapsler. Hvis du deaktiverer eller sletter visse informasjonskapsler i din nettlesers innstillinger, kan du risikere å ikke være i stand til å få tilgang til viktige funksjoner eller bruke egenskaper på dette nettstedet, og du kan da bli bedt om å oppgi dine innloggingsopplysninger på nytt.

For å lære mer om visse informasjonskapsler brukt til interessebasert markedsføring (også gjennom sporing på tvers av enheter) og for å utøve visse muligheter du har til å velge bort informasjonskapsler, vennligst besøk Digital Advertising Alliance, Network Advertising Initiative, Digital Advertising Alliance-Canada, European Interactive Digital Advertising Alliance eller, hvis du bruker mobilappen vår, oppdatere innstillingene på enheten din eller laste ned appen «AppChoices».

Vennligst også besøk følgende tredjeparters nettsider for å utøve visse muligheter til å velge bort informasjonskapsler:

Ved å utøve slike muligheter angående interessebasert markedsføring kan du fremdeles motta markedsføring, men nettverket som du har valgt vekk vil ikke lenger levere annonser som er tilpasset dine interesser. Du må også være klar over at å logge ut fra din brukerkonto ikke automatisk betyr at du velger bort tilpasset reklame.

Det kan også være nødvendig at du utøver slik mulighet i hver nettleser og enhet du måtte bruke angående visse informasjonskapsler. Til slutt, på nåværende tidspunkt er ikke nettstedet innstilt til å følge nettleserens «Ikke spor meg»-signaler, unntatt der dette kreves i henhold til gjeldende lovgivning.

7. Å velge bort markedsføringskommunikasjon fra oss

Du kan velge bort mottak av markedsføringsmateriell fra oss på ethvert tidspunkt ved å bruke linken «Stopp abonnement» i hvert nyhetsbrev eller kommunikasjon eller gjennom kontoen din (dersom du har opprettet en konto) - innstillingene for e-postabonnementer under «Profil».

8. Internasjonale overføringer

I forbindelse med målsetningene beskrevet ovenfor kan dine opplysninger lagres på steder utenfor ditt bostedsland som kan ha andre standarder for personvern sammenlignet med bostedslandet ditt. Vi tilbyr hensiktsmessig beskyttelse for internasjonale overføringer som påkrevet av lov for internasjonale overføringer av opplysninger, inkludert opplysninger overført til tredjeparter. Med hensyn til slike overføringer fra Det europeiske økonomiske samarbeidsområde (EØS) til USA eller andre jurisdiksjoner utenfor EØS kan vi benytte oss av EU-modellklausuler og/eller behovet for å behandle dine opplysninger for å levere forespurte tjenester (kontraktfullbyrdelse) for å overføre dine opplysninger. Som tillatt under gjeldende lov kan du be om opplysninger om de hensiktsmessige beskyttelsene vi har satt på plass ved å kontakte oss som oppført nedenfor. Bosatte i Kina kan se opplysningene oppgitt ovenfor i avsnittet «Personvern i Kina».

9. Opplysninger fra andre partnere

Innimellom kan tilknyttede enheter, forretningspartnere eller andre tredjeparter dele opplysninger med oss. F.eks. dersom du logger inn på nettstedet vårt gjennom sosiale medier som Facebook Connect, kan vi innhente opplysninger fra deg, som ditt brukernavn og andre opplysninger gjort tilgjengelig til oss gjennom slike tjenester. Generelt har du anledning til å hente slik informasjon gjennom tjenesteleverandøren, og du kan endre disse innstillingene i kontoinnstillingene hos den relevante tjenesteleverandøren. Generelt samarbeider vi med våre partnere for å forbedre og tilpasse din bruk av nettsiden i henhold til denne erklæringen.

Vi samarbeider med Facebook for å tilby tilpasset innhold på Agoda for Facebooks medlemmer. Dersom du er bruker av Facebook og Agoda og du har logget inn på Agoda med enkel pålogging fra Facebook, vil vårt nettsted tilpasses deg og vise dine Facebook venners opplysninger/overnattinger ved overnattingssteder, både fullførte og fremtidige, ved overnattingssteder som kan bestilles gjennom nettstedet. Opplysninger som vises inneholder overnattingsstedets navn, oppholdsdatoer, overnattingsstedet beliggenhet, din vurdering av tidligere overnatting, hotellrommet og dets pris («overnattingsopplysninger»), og slike opplysninger kan vises og tilpasses for deg på overnattingsstedets søkesider på nettstedet, og søkekalenderen, med flere. Videre vil dine overnattingsopplysninger også vises til dine Facebook venner som også er Agodas kunder og som har logget inn med Facebooks funksjon for enkel pålogging på nettstedet, som vist på søkesidene deres beskrevet ovenfor innenfor nettstedet og oppdatert hver gang du utfører en bestilling gjennom Agoda.

Hvordan bli unntatt: Agoda har gjort det lett for deg å når som helst velge bort denne funksjonen ved: å velge «nei» i) på bekreftelsessiden etter at du har bestilt, og ii) gjennom siden «Administrer min bestilling» på Agodas nettsted. Dersom du trenger hjelp til å velge bort denne funksjonen kan du når som helst kontakte vår kundeservice.

10. Beskytte dine opplysninger

Vi vedlikeholder fysiske, elektroniske og organisatoriske sikkerhetsmekanismer for å beskytte dine opplysninger mot tilfeldig eller ulovlig ødeleggelse eller tilfeldig tap, endring eller uautorisert utlevering eller tilgang. Vi bruker for tiden Secure Socket Layer-teknologi for å kryptere kredittkortinformasjon under overføringen. Gjennom din personlige konto har du også anledning til å lagre dine kredittkortopplysninger for raskere bestilling og betaling. Dine kortopplysninger er alltid kryptert, og du kan alltid logge inn på din personlige konto for å slette, redigere eller legge til visse kredittkortopplysninger. Av sikkerhetsmessige grunner, kan nummeret ikke redigeres (men kortopplysningene kan slettes). Når kortopplysningene vises, vil bare de siste 4 sifrene i nummeret vil være synlige. Vennligst merk at vi lagrer de siste 4 sifrene av ditt kredittkortnummer på en trygg måte for enhver fullført bestilling (dette er nødvendig for å håndtere refusjonsforespørsler for bestillingen).

Dataoppbevaring

Vi vil beholde dine opplysninger i den perioden som er nødvendig for å kunne tilby og sikre våre Nettsider og tjenester, og for å utøve våre juridiske rettigheter og overholde våre juridiske eller forskriftsmessige forpliktelser. Når Agoda ikke lenger trenger opplysningene dine, vil vi – med mindre vi trenger opplysningene dine for å overholde gjeldende lover eller opplysningene er påkrevet for å fullføre virksomhetens oppgaver og nå være forretningsmål – fjerne dem fra våre systemer og arkiver og/eller sikre at de anonymiseres skikkelig så du ikke lenger kan identifiseres fra dem.

11. Hvordan du kan få tilgang til eller endre dine opplysninger

Du kan lett endre navnet på kontoen din, gjesten i bestillingen (avhengig av gjeldende avbestillingsregler for bestillingen) og kontaktnummer når som helst ved å logge inn på kontoen din på nettsiden vår. Alternativt kan du kontakte oss gjennom siden for kundestøtte eller på privacy@agoda.com for å utøve følgende rettigheter:

  • Tilgang: Du har rett til når som helst å få opplysninger om dine personopplysninger som vi lagrer, i henhold til gjeldende lover og uten vederlag. Vi kan likevel, i visse tilfeller, be deg betale en rimelig avgift før vi utleverer opplysningene, dersom dette er tillatt av gjeldende lover.
  • Rettelse: Du kan be oss rette alle dine personopplysninger som er feil eller ufullstendige.
  • Sletting: Du kan be oss slette kontoen din.
  • Begrense behandling: Du kan be oss slutte å behandle dine personlige opplysninger, f.eks. hvis du har motsatt deg behandling og de legitime grunnene til å motsette deg behandling fremdeles vurderes.
  • Motsettelse: Du kan, når som helst, motsette deg at dine personlige opplysninger behandles for direkte markedsføring.
  • Rett til å tilbaketrekke samtykke: Du har rett til å tilbaketrekke samtykke når som helst, uten at det påvirker lovligheten av behandlingen dine personopplysninger før samtykket ble tilbaketrukket.
  • Dataportabilitet: Ved anvendelse kan du be oss sende deg dine personopplysninger som vi har lagret, i et vanlig og maskinlesbart format som bestemmes av oss etter vårt etter skjønn.

For å beskytte ditt privatliv og sikkerhet vil vi bekrefte identiteten din før vi besvarer en slik forespørsel, og din forespørsel vil bli besvart i løpet av rimelig tid. I visse tilfeller er det mulig vi ikke kan la deg få tilgang til visse personopplysninger, f.eks. hvis dine personopplysninger er tilknyttet personopplysningene tilknyttet andre personer, eller av juridiske grunner. I slike tilfeller vil vi gi deg en forklaring på hvorfor du ikke kan motta disse opplysningene. Vi kan også avvise en forespørsel om sletting eller retting av dine personopplysninger grunnet juridiske grunner, særlig de som påvirker bokføringsprosessene våre, behandling av krav, etterforskning og forebygging av svindel, eller lovpålagt dataoppbevaring, som kan umuliggjøre sletting eller anonymisering.

12. Oppdateringer av personvernerklæringen

Noen ganger kan Agoda revidere denne personvernerklæringen for å reflektere endringer i loven, vår praksis for innsamling og bruk av opplysninger, funksjonene til nettstedet vårt, eller teknologiske fremskritt. Hvis vi gjør endringer som endrer måten vi samler inn eller bruker dine personlige data, vil disse endringene bli postet i dette Personvernet og effektiv dato vil bli notert i begynnelsen av denne personvernerklæringen. Derfor bør du gå gjennom personvernerklæringen regelmessig slik at du er oppdatert om våre mest oppdaterte regler og praksis. Agoda vil også fremtredende legge ut slike vesentlige endringer før de iverksettes, og be om ditt samtykke dersom det er påkrevet av loven.

13. Linker til tredjeparts nettsider

Vi kan oppgi linker til andre nettsider som hverken eies eller kontrolleres av oss («tredjeparts nettsteder»). Når du bruker en link på nett for å besøke en tredjeparts nettside, vil du være underlagt det nettstedets personvern- og sikkerhetsrutiner, som kan være forskjellige fra våre. Du burde gjøre deg kjent med personvernerklæringen, bruksvilkårene og sikkerhetsrutinene til tredjeparts nettsted som vi har linket til, før du oppgir noen opplysninger til den nettsiden.

14. Ytterligere hensyn

En egen notis om mindreårige

Nettstedet vårt retter seg ikke mot mindreårige under 18 år. Mindreårige kan normalt følge foreldre eller foresatt/e som har bestilt overnatting, med mindre dette ikke er tillatt under overnattingsstedets egne retningslinjer.

Språk

Personvernerklæringen er opprinnelig laget på engelsk. Oversettelser til andre språk er tilgjengelig for å hjelpe deg. Dersom det oppstår en konflikt mellom den engelske og den oversatte versjonen, er det den engelske som skal benyttes.

Bruksvilkår

Vennligst se over Agodas Bruksvilkår for flere opplysninger om bruk av nettstedet vårt. Denne personvernerklæring er en del av våre bruksvilkår.

15. Kontakt oss

Dersom du har spørsmål om denne personvernerklæringen eller våre personvernrutiner, vennligst kontakt Agodas ansvarlige for dataforvaltning på e-post privacy@agoda.com, eller ved å sende rekommandert brev til adressen på:

Agoda Company Pte. Ltd.
c/o Data Governance Officer
30 Cecil Street
Prudential Tower #19-08
Singapore 049712

Hvis du er bosatt i EU, kan du også kontakte vår lokale representant, Agoda International Pte. Ltd. (UK Branch), 9th Floor North, The Metro Building, 1 Butterwick, Hammersmith, London W6 8DL, Storbritannia, eller din lokale personvernmyndighet med spørsmål og klager om våre personvernrutiner.

Hvis du er bosatt i Thailand, kan du også kontakte vår lokale representant, Agoda Services Co., Ltd. (Head Office) 999/9 Rama 1 Road The Offices at Central World 6th-9th,16th, 22nd, 27th,28th,36th,44th and 45th Floor, Patumwan, Bangkok 10330, Thailand eller din lokale personvernmyndighet med spørsmål og klager om våre personvernrutiner.

Hvis du bor i Sør-Korea, kan du også kontakte vår representant på steder, på adressen nedenfor:
Kim, Choi & Lim (Kontaktperson: Won-Hyun Choi, Esq.)
Resident Representative: Boseong Kim, Esq., Korea Coal Center, 10th Floor, 58 Jongno-5-gil (Susong-dong), Jongno-gu, Seoul, 03151, Korea
Telefon:   02-721-4000
E-post:       privacy@agoda.com

***

null