Veldig bra 7,8
basert på 5988 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 5988 anmeldelser
  • Renslighet 8,2
  • Fasiliteter 7,8
  • Beliggenhet 7,4
  • Romkomfort/standard 8,2
  • Service 8,2
  • Valuta for pengene 8,0
  • Mat/middag 6,9
Sorter etter

luke fra Storbritannia
Par
Superior med byutsikt
Opphold på én natt i juni 2013
Comfortable stay in an excellent comfortable room
Friendly staff, Very comfy bed and ocean view
We had a one night stay at the hotel and were very satisfied. The staff were friendly, I had to print a document and they offered to do this for me and bring it up to my room. The room was excellent and we had a great view of the Harbour.
Skrevet 11 august 2013
Var denne ontalen nyttig?

Huizhi fra Kina
Reiste alene
Superior med byutsikt
Opphold på én natt i juni 2013
Comfortable
resonable price good service n direction
its was a nice stay with my families. nice staff good service
Skrevet 11 august 2013
Var denne ontalen nyttig?

Jingyan fra Kina
Reiste alene
Superior med byutsikt
Opphold på én natt i juli 2013
It's good
Clean Convenient Near to Disneyland Park
It's great to leave in this hotel, cause this hotel is clean, convenient and not far from Disneyland Park, the service is good.
Skrevet 09 august 2013
Var denne ontalen nyttig?

Nicholas fra Singapore
Par
Superior med byutsikt
Opphold på 2 netter i juli 2013
Great view, close enough to the CBD.
Location, view, comfortable beds
This is a great hotel on Hong Kong island, reasonable price. You need a place to stay on HK Island, you won't get better value than this place.
Skrevet 09 august 2013
Var denne ontalen nyttig?

HIU fra Hongkong
Par
Premier rom med havneutsikt
Opphold på én natt i august 2013
Business hotel with great sea view
Great sea view, comfort bed & suitable for business traveller
Skrevet 08 august 2013
Var denne ontalen nyttig?

Harry fra Australia
Reiste alene
Superior med byutsikt
Opphold på 2 netter i september 2012
Nice clean hotel
Good location tram line is a few steps away from the hotel, in a quiet in area
Good value with good size rooms for Hong Kong in a quiet neighborhood
Skrevet 08 august 2013
Var denne ontalen nyttig?

Sui fra Singapore
Familie med store barn
Superior med byutsikt
Opphold på 4 netter i august 2013
It was excellent
Friendly staff, comfortable room
I enjoyed my stay here because the staff are especially welcoming
Skrevet 08 august 2013
Var denne ontalen nyttig?

TSOI fra Kina
Par
Superior med byutsikt
Opphold på én natt i august 2013
Island Pacific Hotel
Beautiful Sea View, Clean room and comfortable room
Skrevet 07 august 2013
Var denne ontalen nyttig?

Anne fra Danmark
Par
Superior med byutsikt
Opphold på 4 netter i juli 2013
Very Nice hotel.
Pool, location/view and design
Skrevet 07 august 2013
Var denne ontalen nyttig?

joeknox fra USA
Forretningsreisende
Superior med byutsikt
Opphold på 9 netter i juli 2013
Occomadately Friendly
Extremely Friendly Staff, great Conceires, very helpful
Besides the TV system being out dated, hard to access the closet I find it suitable for the business travelor.
Skrevet 07 august 2013
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: