JW Marriott Hotel Medan
JW Marriott Hotel Medan
Se alle 55 bilder
Business king bed - Gjesterom JW Marriott Hotel Medan
Business king bed - Gjesterom
Se alle 55 bilder
Lobby JW Marriott Hotel Medan
Lobby
Se alle 55 bilder
Lobby JW Marriott Hotel Medan
Lobby
Se alle 55 bilder
Innvendig JW Marriott Hotel Medan
Innvendig
Se alle 55 bilder
PÅ KARTET JW Marriott Hotel Medan
PÅ KARTET
Glimrende
Beliggenhet
8,6
Se alle 55 bilder JW Marriott Hotel Medan
Se alle 55 bilder
Fjernet fra favoritter

JW Marriott Hotel Medan

Glimrende beliggenhet
- 30 meter fra bysentrum
- Det som er i nærheten
Glimrende
Basert på 2214 omtalerSe hva gjestene har skrevet
8,8
/
10
Ypperlig renslighet
9,0
93% ville anbefalt denne til en venn
Valuta for pengene8,7
Avstand til bysentrum1 km
Vurdering av beliggenhet8,6
Nærmeste flyplassKuala Namu internasjonale flyplass (KNO)
Avstand til flyplassen23,0 km
  • 630 m til offentlig transport

  • Flyplasstransfer

  • Veksling av penger

  • Gratis trådløst Internett på alle rom

Velg rom
8,9
Glimrende
Romkomfort og -kvalitet
Det er stor etterspørsel etter eiendommen!Sist bestilt for 7 timer siden
Junior Suite, Executive lounge access, 1 King, City view
Junior Suite, Executive lounge access, 1 King, City view
...
  • Romstørrelse: 90 m²/969 ft²
  • Utsikt: Byen
  • 1 king bed
Oppgi datoer for å se priser
Presidential Suite, Executive level, 1 King, City view
Presidential Suite, Executive level, 1 King, City view
...
  • Romstørrelse: 200 m²/2153 f...
  • Utsikt: Byen
  • 1 king bed
Oppgi datoer for å se priser
Executive Deluxe Room, Executive lounge access, 1 King
Executive Deluxe Room, Executive lounge access, 1 King
...
  • Romstørrelse: 65 m²/700 ft²
  • Utsikt: Byen
  • 1 king bed
Oppgi datoer for å se priser
Ambassador Suite, Executive level, 1 Bedroom Larger Suite
Ambassador Suite, Executive level, 1 Bedroom Larger Suite
...
  • Romstørrelse: 125 m²/1345 f...
  • Utsikt: Byen
  • 1 king bed
Oppgi datoer for å se priser
EXECUTIVE ROOM, Executive lounge access, Guest room
EXECUTIVE ROOM, Executive lounge access, Guest room
...
  • Romstørrelse: 45 m²/484 ft²
  • Utsikt: Byen
  • 2 dobbeltsenger eller 1 kin...
Oppgi datoer for å se priser
Deluxe room, Guest room, 1 King or 2 Twin/Single Bed(s)
Deluxe room, Guest room, 1 King or 2 Twin/Single Bed(s)
...
  • Romstørrelse: 45 m²/484 ft²
  • Utsikt: Byen
  • 2 dobbeltsenger eller 1 kin...
Oppgi datoer for å se priser
Business Room, Guest room, 1 King or 2 Twin/Single Bed(s)
Business Room, Guest room, 1 King or 2 Twin/Single Bed(s)
...
  • Romstørrelse: 45 m²/484 ft²
  • Utsikt: Byen
  • 2 enkeltsenger eller 1 king...
Oppgi datoer for å se priser
King juniorsuite (Junior King Suite)
King juniorsuite (Junior King Suite)
...
  • Romstørrelse: 90 m²/969 ft²
  • Dusj og badekar
  • 1 super king bed
Oppgi datoer for å se priser
Business king bed (Business King Bed)
Business king bed (Business King Bed)
...
  • Romstørrelse: 45 m²/484 ft²
  • Utsikt: Byen
  • 1 king bed
Oppgi datoer for å se priser
Business king bed (Business King Bed)
Business king bed (Business King Bed)
...
  • Romstørrelse: 45 m²/484 ft²
  • Utsikt: Byen
  • 1 king bed
Oppgi datoer for å se priser
Har du spørsmål til JW Marriott Hotel Medan?
Inntil 30% avslag med Agoda medlemstilbud!

Prisene faller så snart du logger inn!

Logg inn nå
Mer om JW Marriott Hotel Medan

Mer om JW Marriott Hotel Medan

Oppsummering

Vis mer

Avstander og viktige steder i nærheten

Avstander måles som en rett linje. Faktisk reiserute kan være lenger.
Vis mindre

Hva de tilbyr

Vis mindre

I nærheten

Avstander måles som en rett linje. Faktisk reiserute kan være lenger.
Vis mer

Eiendommens regler

Vis mindre

Nyttige opplysninger

Vis mer

Verifiserte kundevurderinger

Vurderinger fra Agoda (2215)Vurderinger fra Booking.com (918)
Renslighet9,0
Fasiliteter8,8
Beliggenhet8,6
Romkomfort og -kvalitet8,9
Service8,9
Valuta for pengene8,7
Skrevet av verifiserte gjester fra Agoda
Filtrer gjestkommentarer etter:
Språk
English
Bahasa Indonesia
日本語
Bahasa Malaysia
mer
Romtype
Business king bed
Business king bed
Deluxe room, Guest room, 1 King or 2 Twin/Single Bed(s)
EXECUTIVE ROOM, Executive lounge access, Guest room
mer
Viser 1733 verifiserte gjestekommentarer
12345
8,0
Glimrende
JONG fra Malaysia
Reiste alene
Deluxe room, Guest room, 1 King or 2 Twin/Single Bed(s)
Opphold på 2 netter i august 2018
good”
good
Skrevet 18 oktober 2018
4,0
Shielvi fra Indonesia
Familie med små barn
Deluxe room, Guest room, 1 King or 2 Twin/Single Bed(s)
Opphold på 2 netter i oktober 2018
FRAUGHT , Dirty. NOT the Best in Medan”
I had a very bad experience staying in JW Marriott Medan, supposedly well known for the best in Medan, BUT NOT. First, we asked 2x to make sure the room is big enough for my family. They said their twin beds is 2 beds of 160 /queen size each (even in booking.com and agoda stated queen or 2 double beds). FACT is their twin is 140cm , same like adimulia medan. So why choose this when this is much more expensive? Everything is dirty. Look at the carpet, spoon, fork at the restaurant. Not a 5 stars standard. I wonder if It is is even 4 stars. We booked through Agoda with Breakfast. We stated our daughter’s age as 7. But when we went there, they asked us to pay. We showed them our email, voucher , etc but they insisted we called agoda rep or deal with the front office. We checked again in Agoda, it was even stated breakfast inclusive package is refered to 2adults and 2 kids (0-12) free. We get 2 shampoo with different colour, no soap, probably refilled. Not even 4 stars.
Skrevet 16 oktober 2018
8,0
Glimrende
Wei fra Malaysia
Gruppe
Deluxe room, Guest room, 1 King or 2 Twin/Single Bed(s)
Opphold på én natt i oktober 2018
Spacious room, big spread of breakfast, and friendly staff.”
Free shuttle bus to Centre Point Mall. There is a ACE Hardware shop next to the hotel. If you would like to avoid traffic jam during dinner time, it's just 10min walk to Merdeka Walk, or 15min walk to Tip Top restaurant. Or Grab just cost about IDR11,000 - 15,000 a ride.
Skrevet 12 oktober 2018
10,0
Ypperlig
Marcelli fra Indonesia
Familie med små barn
Deluxe room, Guest room, 1 King or 2 Twin/Single Bed(s)
Opphold på 2 netter i oktober 2018
A very nice hotel”
Overall satisfied
Skrevet 12 oktober 2018
10,0
Ypperlig
Jessy fra Singapore
Gruppe
Deluxe room, Guest room, 1 King or 2 Twin/Single Bed(s)
Opphold på 2 netter i oktober 2018
Comfy Stay”
Clean and cozy place to stay. Good location and security with Friendly staff
Skrevet 12 oktober 2018
9,2
Ypperlig
William fra USA
Reiste alene
Deluxe room, Guest room, 1 King or 2 Twin/Single Bed(s)
Opphold på én natt i oktober 2018
Return to Medan ”
Very nice, staff helpful
Skrevet 11 oktober 2018
8,8
Glimrende
Boyke fra Indonesia
Par
Deluxe room, Guest room, 1 King or 2 Twin/Single Bed(s)
Opphold på én natt i september 2018
1-day visit for family business”
JW Marriott Hotel Medan was excellent. The facilities (gym. swimming pool and ballroom) were good and excellent. Wifi is dependable for working. The location is in the city centre, close by to some landmarks. It was an excellent and functional stay for a night trip.
Skrevet 10 oktober 2018
7,2
Meget bra
Bethany fra Malaysia
Par
Opphold på 3 netter i oktober 2017
Meget bra”
The jacuzzi was dirty. The staff we so unresponsive... it took us several calls for them to take action to our complaint such as aircon problem, lights among others. Breakfast was good though.
Skrevet 04 oktober 2018
8,8
Glimrende
AARON fra Singapore
Par
Executive Deluxe Room, Executive lounge access, 1 King
Opphold på 3 netter i september 2018
Probably the best hotel in Medan”
Medan is one of the busiest cities in Indonesia, but when it comes to hotels, you'll not find many international hotel chain options. The JW Marriott Medan, however, stands tall (quite literally) above the competition. Situated within walking distance of Centre Point, a massive shopping mall, the hotel is well served by roads and other transportation networks. I had stayed in the Executive Deluxe Room with Club access, and during my stay, I was very impressed by the staff and service standards across the board. There are also plenty of restaurants to choose from, and the gym and pool can rival other commercial gyms. Being right in the middle of the city has its drawbacks, and the traffic situation in Medan is horrible. However, this can be easily overcome if you cater more time to get from one point to another. An overall excellent stay!
Skrevet 01 oktober 2018
10,0
Ypperlig
Cheng fra Malaysia
Familie med små barn
Deluxe room, Guest room, 1 King or 2 Twin/Single Bed(s)
Opphold på 2 netter i september 2018
Spot on!”
Very happy with the stay overall, although there are some delay in sending extra towels to the room. Room is clean, and big. Staff are very friendly and helpful. Pool is nice and best of all is the breakfast. One of the best 5start hotels with real 5 star service I've stayed.
Skrevet 28 september 2018
6,0
Steven fra Singapore
Reiste alene
Deluxe room, Guest room, 1 King or 2 Twin/Single Bed(s)
Opphold på 2 netter i september 2018
What a perfect place to stay!”
The room was spacious and staff very attentive and friendly.
Skrevet 17 september 2018
6,8
Hyggelig
Wan fra Indonesia
Reiste alene
Deluxe room, Guest room, 1 King or 2 Twin/Single Bed(s)
Opphold på 3 netter i august 2018
pleasant hotel but this time smell inside”
actually this hotel nice. its ust this time pnce again the room kind bad. smelly inside. water heater sometimes work sometimes didnt work. the breakfast like usual great. the pool ok. spa also ok.
Skrevet 13 september 2018
8,0
Glimrende
Mochamad fra Indonesia
Forretningsreisende
Deluxe room, Guest room, 1 King or 2 Twin/Single Bed(s)
Opphold på 3 netter i juli 2018
Luxurious Hotel”
Great location, luxurious, Expensive though but comes with great facility, excellent variety of breakfast menu, staffs are friendly!
Skrevet 10 september 2018
10,0
Ypperlig
Boentoro fra Indonesia
Forretningsreisende
Deluxe room, Guest room, 1 King or 2 Twin/Single Bed(s)
Opphold på 3 netter i september 2018
Amazing Hotel”
Great Hotel with friendly helpful staffs. Luxurious comfy and spacious room. Definitely first choice Hotel in Medan.
Skrevet 09 september 2018
7,6
Veldig bra
Liyana fra Singapore
Familie med små barn
Deluxe room, Guest room, 1 King or 2 Twin/Single Bed(s)
Opphold på 2 netter i september 2018
Veldig bra”
The hotel was super luxurious feeling yet affordable.. indeed the best hotel around! Stayed with an infant and a toddler... loved the super comfy King bed and the view from 21st floor.
Skrevet 08 september 2018
8,4
Glimrende
WEI fra Singapore
Gruppe
Deluxe room, Guest room, 1 King or 2 Twin/Single Bed(s)
Opphold på én natt i april 2018
Nice hotel to stay ”
Everything still maintain very good in this hotel
Skrevet 04 september 2018
10,0
Ypperlig
Winda fra Indonesia
Familie med eldre barn
Deluxe room, Guest room, 1 King or 2 Twin/Single Bed(s)
Opphold på 4 netter i mars 2018
Best in Medan”
I think it's the best hotel in Medan. Spacious room, comfortable bed, no complaints... It's our first, if not only, choice in Medan! W
Skrevet 27 august 2018
10,0
Ypperlig
Kazuhiro fra Japan
Forretningsreisende
EXECUTIVE ROOM, Executive lounge access, Guest room
Opphold på 2 netter i august 2018
The Best cost performance hotel in Medan”
I’m a frequently traveler to anywhere in South East Asia for 10 years more. This hotel, every view of evaluation, maybe within the top 3 ranking I’ve ever stayed. Thank you Marriot Medan!
Skrevet 20 august 2018
8,0
Glimrende
Wan fra Indonesia
Reiste alene
Deluxe room, Guest room, 1 King or 2 Twin/Single Bed(s)
Opphold på én natt i juni 2018
good hotel with great breakfast”
what i love the most from this hotel is the room is big and clean. and also the breakfast that always have something local food inside.
Skrevet 18 august 2018
8,0
Glimrende
Wan fra Indonesia
Reiste alene
Deluxe room, Guest room, 1 King or 2 Twin/Single Bed(s)
Opphold på én natt i juli 2018
just like usual”
what i love the most from this hotel is the room is big and clean. and also the breakfast that always have something local food inside.
Skrevet 18 august 2018
12345
Dette er en populær eiendom. Unngå skuffelse!

Tilbake til søkeresultater

Tilbake til romutvalg

|

Lukk