Bestill nå: Kara Beachside Guesthouse

Meget bra
Basert på 75 omtalerSe hva gjestene har skrevet
7,5

Verifiserte kundevurderinger

Vurderinger fra Agoda (75)Vurderinger fra Booking.com (123)
7,5
Meget bra
Basert på 75 omtaler
Type reisende
Renslighet7,3
Fasiliteter6,7
Beliggenhet7,3
Romkomfort og -kvalitet7,8
Service8,2
Valuta for pengene8,1
Skrevet av verifiserte gjester fra Agoda
Filtrer gjestkommentarer etter:
Språk
English
Tiếng Việt
한국어
Deutsch
mer
Romtype
Double standard
Family deluxe
Sorter etter
Viser 63 verifiserte gjestekommentarer
3,7
Suzanne fra Frankrike
Par
Double standard
Opphold på én natt i desember 2014
OK for 1 night stop before Hoi Ann”
Nothing
Just stayed 1 night, not really close to much, walked about 10 minutes before finding decent restaurant on main road. No lift. Bathroom was not very clean. Room was very small for 2 people, lots of furniture and had strong smell of musty wood. Very outdated.
Skrevet 25 januar 2015
6,0
Viet fra Vietnam
Par
Double standard
Opphold på 3 netter i august 2014
It's ok for budget stay”
cheap
It's ok
Skrevet 30 desember 2014
9,7
Ypperlig
hanh fra Vietnam
Par
Double standard
Opphold på én natt i november 2014
clean, kind, close to the beach”
room clean, staff helpful, near famous resorts
Recommend this hotel. Quiet area, cleaning room every day.
Skrevet 17 november 2014
8,0
Glimrende
Jonghun fra Sør-Korea
Familie med eldre barn
Double standard
Opphold på én natt i juli 2014
kind and clean”
kind, clean and helpful staffs
It was clean and near famous resorts. I walked to the beach but used a taxi to go somewhere. By the hotel there was a local noodle restsurant serving noodles with cheap prices. Quiet at night so I felt relaxed. Staffs couldn't speak English very well but helpful and kind.
Skrevet 23 oktober 2014
9,3
Ypperlig
hanh fra Vietnam
Reiste alene
Double standard
Opphold på én natt i august 2014
Friendly staff, clean and close to the beach”
The staff is very helpful. The room is convenient and cheap. 7 minutes walk to the beach.
recommend this hotel.
Skrevet 29 august 2014
7,3
Meget bra
Jesse fra USA
Par
Double standard
Opphold på 2 netter i august 2014
Good price”
Price staff beach close
Great value and staff
Skrevet 27 august 2014
6,7
Hyggelig
Linh fra Vietnam
Reiste alene
Double standard
Opphold på 4 netter i august 2014
an OK 6/10 guest house”
value for money, not too croweded surrounding, nice staffs
I spontaneously chose the guest house based on the previous rating, but I would not agree with it. Would rate it around 6/10. Given relatively lower price, the pros are: the staffs are nice, the guest house seems new and the beach and beach and surroundings are not too crowded. Cons: the guest house is family owned and operated so you would have to ask for many things (but the staffs would be very willingly help out), I was concerned with the hygiene of the blankets so I did not used them at all, relatively farther to centre of Da Nang than other hotels which are also close to the beach and you would probably be able to find cheaper motor-bikes renting elsewhere.
Skrevet 21 august 2014
9,3
Ypperlig
mark fra Storbritannia
Reiste alene
Double standard
Opphold på 4 netter i juli 2014
5 minutes walk to the main beach and restaurants”
price, staff, hot water
no problems, friendly staff, quiet area of the beach strip. 2 kms south of the main centre,
Skrevet 26 juli 2014
9,0
Ypperlig
Sahita fra New Zealand
Par
Double standard
Opphold på én natt i juli 2014
Great budget hotel near the beach”
Beach, staff, price
The rooms are clean and good value for the price you pay to be near the beach. The staff were really nice and helpful though they didn't speak much English.
Skrevet 26 juli 2014
9,0
Ypperlig
Matthew fra New Zealand
Par
Double standard
Opphold på én natt i juli 2014
Clean affordable and helpful staff”
Staff helpful and room clean and comfortable
This was a stop over for us after a late flight. The staff were helpful even if their English wasn't good. The room was comfortable and the location is a short walk to the beach and some nice cheap restaurants. We found people to be very nice and helpful in the area
Skrevet 24 juli 2014
8,0
Glimrende
Scott fra New Zealand
Gruppe
Double standard
Opphold på 2 netter i mai 2014
Clean and close to the beach”
Close to the beach, fast wifi and close to good bars.
Good place to stay with quiet and clean rooms. The location for this hotel on agoda is slightly wrong, it's around the corner slightly back from the main road. The beach nearby is beautiful and clean clear water, great for swimming. Lots of local restaurants nearby too. A short drive from most of the major attractions and they hire scooters.
Skrevet 27 mai 2014
8,0
Glimrende
Daniil fra Russland
Reiste alene
Double standard
Opphold på én natt i april 2014
backpacker's pitstop”
cheap&quiet, clean, close to the beach
Skrevet 28 april 2014
9,0
Ypperlig
Grigoryan fra Russland
Reiste alene
Double standard
Opphold på én natt i november 2013
clean,nice”
very friendly staff
Extremely recommend this hotel. Very convenient and cheap The staff is friendly, сleaning room every day We shared a room with window
Skrevet 13 november 2013
6,0
Erika fra Sverige
Par
Double standard
Opphold på 2 netter i februar 2017
Helt okej ”
Det var bra ställe för en liten summa. Hade önskat mer restauranger runt omkring.
Skrevet 17 februar 2017
9,2
Ypperlig
Guenter fra Tyskland
Reiste alene
Double standard
Opphold på 2 netter i desember 2016
Geil”
Gute Lage mit schönem Restaurant und Biergarten in der Nähe. Unschlagbaren Preis. Rundum supi. Geh wieder hin.
Skrevet 23 desember 2016
8,4
Glimrende
Guido fra Tyskland
Gruppe
Superior dobbeltrom
Opphold på 2 netter i august 2016
Okay ”
Alles in allem kann man es für 2 möchte buchen...verhältnismäßig unfreundliches Personal...
Skrevet 25 august 2016
7,0
Meget bra
Stephanie fra Sveits
Reiste alene
Double standard
Opphold på én natt i september 2015
Gutes Preis-Leistungsverhältnis”
Preis, frühes check-in möglich, freundliches Personal
Gutes Preis-Leistungsverhältnis, einfacher Standard, nahe zum Beach, könnte ein bisschen sauberer sein
Skrevet 12 september 2015
8,4
Glimrende
julie fra Frankrike
Par
Double standard
Opphold på én natt i oktober 2016
guesthouse proche de la mer ”
À 5/10 minutes à pied de la mer la guesthouse est plutôt bon rapport qualité/prix. Chambres agréables et propres avec climatisation. Personnel sympathique.
Skrevet 30 oktober 2016
8,3
Glimrende
aboul fra Frankrike
Reiste alene
Double standard
Opphold på 5 netter i mars 2016
confortable et propre”
propreté, confort, gentillesse
petit probleme : armoire n'a pas assez d'étagères pour le rangement. Tout le reste est parfaite, il n'y a rien à dire.
Skrevet 18 mars 2016
3,2
kyungjo fra Sør-Korea
Par
Double standard
Opphold på én natt i mars 2018
그냥 전반적으로 다 별로에요”
ㅈㅣㅈㅕ 뷴 합니다 ㄷㅏ릉곳 ㄱㅏㅅㅔㅇ ㅕ
Skrevet 10 mai 2018
3,6
kyungjo fra Sør-Korea
Par
Double standard
Opphold på én natt i mars 2018
그냥 한국의 여관”
친절은 하나 안에는 80~90년대의 여관입니다 청결하지도않았고 냉장고에는 물한통도 없음 침대에 개미도 있음
Skrevet 04 april 2018
8,0
Glimrende
DONGJOON fra Sør-Korea
Reiste alene
Double standard
Opphold på 2 netter i mars 2018
가성비 좋습니다.”
가성비 좋은데 클럽 다녀왔거니 문이 닫혀있더라구요. 물어봤더니 태국현지시간 자정이면 문을 닫는다고 하더라구요. 똑똑 하니까 문은 열어주긴 했습니다만 참고하세용. 3월 말에 방문했는데 선풍기 안틀어도 자기 좋았습니다. 물론 에어컨도 있어요. 얇은 담요 이불 하나 주는데 친구새끼가 지혼자 돌돌말고 자서 죽여버리고싶었던거 말고는 괜찮네요. 너무 큰 기대는 하지마시구요. 여성분들이 이용하시기에는 위치가 골목에 있어서 커플로 오시거나 남성분들만 오셔서 이용하시는게 좋을거같아요.
Skrevet 31 mars 2018
8,4
Glimrende
dongwon fra Vietnam
Reiste alene
Double standard
Opphold på én natt i september 2017
가격대비 좋은듯 ”
거리도 해변과 가까움 그리고 렌트오토바이도 호텔에서 직접관리함 여권을 렌트따로 호텔따로 안맡겨도 됨
Skrevet 21 september 2017
4,0
KIM fra Vietnam
Reiste alene
Double standard
Opphold på én natt i mai 2017
에어컨이 안되어서 ㅠ”
체감온도 50도에 노에어컨🏠
Skrevet 24 mai 2017
4,7
yunyoung fra Sør-Korea
Reiste alene
Family deluxe
Opphold på én natt i april 2015
카라게스트하우스후기”
가격
밤비행기라 푸라마리조트 가까운곳에 대충 씻고 자고 가려고 잡았습니다 침구류에 쉰내나고 체크인할때는 영어가되는 데스크가 있었는데 오후에는 영어아예 안되는 사람이 리셉션에 있어 너무 불편했어요 마릴린이나 비나선택시 불러달라고했는데 알아듣었다고 하더니 노란색 택시를 불러주더라구요 그린이나 화이트로 해달라고 몇번이나 말했는데두요 위치는 프리미어다낭빌리지 바로 맞은편 골목입구쪽에 있어서 푸라마 풀만 다 가까워요 패밀리룸했는데 4명이라 완전 좁은방에 침대만 달랑2개예요 트렁크 놓을자리가 없을정도로요 ㅋㅋ
Skrevet 30 april 2015
4,7
kang fra Sør-Korea
Reiste alene
Double standard
Opphold på 2 netter i mars 2015
카라게스트 하우스”
가격 가격 직원 치절
가격 대비 괜찬아요 직원들도 친절 하고 하긴 호텔에 있던 시간은 자는 시간 쁜이었지만
Skrevet 11 mars 2015
6,0
Jayapa fra Thailand
Reiste alene
Double standard
Opphold på 4 netter i juli 2016
สะดวก สบาย ราคาไม่แพง”
ผู้หญิงเดินทางคนเดียว พักที่นี่ตั้ง 4 คืน หลับสบายทุกคืน ไวไฟไม่ค่อยดีเท่าไหร่ หลุดบ่อย ดึกๆ มีคนสูบบุหรี่หน้าห้องด้วย กลิ่นเหม็นเข้ามาในห้องเชียว กว่ากลิ่นจะหายไปจากห้องก็นายพอสมควร
Skrevet 09 august 2016
6,0
Samsun
Par
Double standard
Opphold på én natt i desember 2016
短暂的4小时。”
全程没热水。
Skrevet 14 desember 2016
9,6
Ypperlig
mengying fra Kina
Par
Double standard
Opphold på én natt i august 2016
推荐”
距离海边不行10分钟,新咖啡打车到这里5万盾,粉教堂打车到这里10万盾。
Skrevet 13 oktober 2016
8,7
Glimrende
lannan fra Kina
Gruppe
Double standard
Opphold på én natt i januar 2015
挺好的”
卫生 位置 服务
离海滩步行五分钟吧 早起看日出什么的很方便 前台可以帮忙租摩托 按24小时算 150k 不过因为忽然改坐飞机到岘港 补订一天竟然比之前差不多一个月订的还便宜一点 让人有点不爽
Skrevet 04 februar 2015
8,8
Glimrende
HAMAMOTO fra Japan
Reiste alene
Opphold på 2 netter i juli 2016
十分です。”
蚊も出て刺されました。 部屋もそんなに綺麗じゃないです。 レンタル自転車が、ブレーキも効きが悪く、ペダルおかしく(止まらない)、サドルも途中で壊れました。 でもまあ、値段なりという事で! (^_−)−☆
Skrevet 01 august 2016
7,6
Veldig bra
Viết fra Vietnam
Par
Double standard
Opphold på én natt i mars 2018
Giá tốt nhưng phòng hơi hôi”
Giá cả phù hợp với tiện nghi của phòng. Gần bãi biển Mỹ Khê, đi bộ 5p là tới. Tuy nhiên, phòng khá là hôi sau khi ko sử dụng vài tiếng đồng hồ.
Skrevet 13 mars 2018
4,4
Hồng fra Vietnam
Par
Superior dobbeltrom
Opphold på én natt i desember 2017
Nghỉ tạm qua đêm thì ok”
Giá tốt, nhà nghỉ loại thường, có đống phân trước cửa để từ tối đến trưa hôm sau k dọn.....
Skrevet 17 desember 2017
8,0
Glimrende
XUAN fra Vietnam
Gruppe
Family deluxe
Opphold på én natt i august 2017
Review”
Nhà nghỉ có vị trí khá thuận tiện, đi bộ khoảng 5 phút ra tới bãi tắm gần nhất. Phòng không quá rộng nhưng sạch sẽ, nhân viên thân thiện và nhiệt tình.
Skrevet 11 august 2017
10,0
Ypperlig
Thi fra Vietnam
Forretningsreisende
Double standard
Opphold på én natt i oktober 2016
Chỉ ở một ngày cho chuyến công tác nhưng rất hài lòng về sự sạch sẽ, tiện nghi và nhân viên thân thiện nhiệt tình của nhà nghỉ.”
Chỉ ở một ngày cho chuyến công tác nhưng rất hài lòng về sự sạch sẽ, tiện nghi và nhân viên thân thiện nhiệt tình của nhà nghỉ.
Skrevet 16 oktober 2016
7,7
Veldig bra
MINH fra Vietnam
Familie med eldre barn
Family deluxe
Opphold på 3 netter i august 2014
Phòng sạch , nhân viên thân thiện .”
Phòng sạch , đủ tiện nghi , giá hợp lý.
Một lựa chọn hợp lý khi đến Đà nẵng
Skrevet 29 september 2014
7,0
Meget bra
ANH fra Vietnam
Reiste alene
Double standard
Opphold på 3 netter i september 2014
Ks xa bãi tắm”
Nhân viên thân thiện. Phòng sạch sẽ. Giá hợp lý
Ks khó tìm vì nằm trong hẻm. Không có thang máy.
Skrevet 17 september 2014
8,7
Glimrende
QUYNH fra Vietnam
Par
Double standard
Opphold på én natt i september 2014
Nha nghi than thien”
Than thien, tien loi, gia ca hop ly
Thoai mai! Tuy nhien viec tim duong den khach san hoi gap kho khan vi dia chi tren Agoda khong ro rang. Yeu cau dang tai dia chi va so dien thoai lien he de tien cho du khach tim den nhan phong.
Skrevet 15 september 2014
9,3
Ypperlig
hanh fra Vietnam
Par
Double standard
Opphold på én natt i september 2014
Nhân viên thân thiện, nhiệt tình, Phòng sạch sẽ.”
Phòng mới xây, sạch sẽ. Nhân viên thân thiện. Giá phòng rẻ.
Very good.
Skrevet 10 september 2014
8,0
Glimrende
Thao fra Vietnam
Gruppe
Double standard
Opphold på 2 netter i august 2014
Ấn tượng tốt khi du lịch lần đầu ra Đà Nẵng”
Sạch sẽ, thân thiện, gần biển
Hài lòng
Skrevet 09 september 2014
10,0
Ypperlig
Veronika fra Russland
Par
Double standard
Opphold på én natt i april 2016
Рекомендую!”
5 мин от пляжа, чистый, приятный, тихий номер. Вайфай. Внимательный англоговорящий персонал. Рекомендую!
Skrevet 02 mai 2016
10,0
Ypperlig
Veronika fra Russland
Par
Double standard
Opphold på én natt i april 2016
Отлично!”
Чисто, тихо, внимательные ребята на ресепшене. До пляжа 5 мин. Рекомендую!!!
Skrevet 24 april 2016
8,7
Glimrende
Irina fra Russland
Familie med eldre barn
Double standard
Opphold på 4 netter i januar 2015
Исходя из соотношения цена/ качество - понравилось”
2) отзывчивый персонал; 3) месторасположение отеля; 3) ежедневная уборка номера и замена всех туалетных принадлежностей.
Skrevet 12 januar 2015