Glimrende 8,3
basert på 2550 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 2550 anmeldelser
  • Renslighet 8,6
  • Fasiliteter 8,2
  • Beliggenhet 8,8
  • Romkomfort/standard 8,5
  • Service 8,4
  • Valuta for pengene 7,7
  • Mat/middag 7,5
Sorter etter

Haji fra Brunei Darussalam
Småbarnsfamilie
Standard twin - røykfritt
Opphold på 4 netter i september 2016
strategic place
nice hotel, very near to shopping and subway train. The only complain is the swimming pool is not open during my stay, my children is excited to see the pool but it do not open.
Skrevet 15 september 2016

Richard fra Australia
Par
Standard double - røykfritt
Opphold på 2 netter i september 2016
Excellent hotel, ideally situated
Would have liked to have seen more public lounge areas. There were very few seats in the reception areas and around the shopping and shop areas to sit down
Skrevet 15 september 2016

Nguyen fra Australia
Småbarnsfamilie
Rom Princess Kitty – Røykfritt
Opphold på 2 netter i september 2016
Great stay
Very convenient to places, very good service too.
Skrevet 12 september 2016

Yu fra Canada
Familie med store barn
Standard double - røykfritt
Opphold på 6 netter i august 2016
Excellent!
Very convenient! Excellent!
Skrevet 06 september 2016

Velma fra USA
Familie med store barn
Dobbeltrom Plaza Luxe med gratis tilgang til salongen - Røykfritt
Opphold på én natt i august 2016
Tokyo
We enjoyed our stay.
Skrevet 31 august 2016

Shunfeng fra Kina
Familie med store barn
Superior twin - røyking tillatt
Opphold på 4 netter i august 2016
Good except the breakfast
Nice location, but breakfast just so-so.
Skrevet 30 august 2016

guo fra Singapore
Gruppe
Standard twin - røykfritt
Opphold på 4 netter i juni 2016
Good Location
The location is very near to Shinjuku train station. The room is very clean.
Skrevet 22 august 2016

Chi fra Hongkong
Småbarnsfamilie
Superior south
Opphold på 4 netter i august 2016
Room neat and tidy
better to have non smoking room
Skrevet 22 august 2016

Darko fra Sveits
Småbarnsfamilie
Superior twin - røykfritt
Opphold på 2 netter i august 2016
Best place in shinjuku
We've been To the park Hyatt before, that is kind of too much! Keio plaza has real japanese service, is cheaper, and really very well located with an underground access To Shinjuku station, many restaurants, bars and shopping areas, very useful during typhoons season!
Skrevet 20 august 2016

Joon fra Singapore
Familie med store barn
Superior south
Opphold på 6 netter i august 2016
Excellent choice
The hotel is conveniently located in Shinjuku. We could get to places of interest easily. There are day tours out of the hotel, shuttle buses to Disney and shuttle buses to Narita airport. Service was exemplary. I was particularly impressed with Iwao, a staff serving at the guest relations customer. She assisted me with my various requests with utmost politeness. I also tried the teppanyaki restaurant on the 7th floor of the main tower. The experience was phenomenal even as the price was steep. Will definitely stay at the hotel again. One point for improvement: The lifts at the South Tower were overcrowded and rather slow.
Skrevet 20 august 2016


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: