Glimrende 8,9
basert på 127 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 127 anmeldelser
  • Renslighet 9,3
  • Fasiliteter 8,0
  • Beliggenhet 9,5
  • Romkomfort/standard 9,0
  • Service 9,0
  • Valuta for pengene 8,5
  • Mat/middag 8,3
Sorter etter

Lay fra Singapore
Familie med store barn
Junior suite
Opphold på 3 netter i juni 2015
Wonderful stay at the Kempinsky Corvinus
Excellent and hospitable service. Beds were very comfortable. The location is extremely convenient.
We loved our stay at the Kempinsky Corvinus, overlooking the Elizabet park. The metro entrance is just 70 meters away, and the Danube is just a couple of blocks. The pool and spa are fantastic. The pool is not large but the current means you can swim without reaching the end. The interior of the hotel is quite chic. Our main disappointment was not scheduling a dinner at Nobu, but a Michelin starred restaurant is within easy walking distance. We'll definitely plan to stay here on our next visit.
Skrevet 12 juni 2015

Glynis fra Storbritannia
Par
Superior rom
Opphold på 3 netter i desember 2014
5 stars for this hotel
Convenient location excellent service very modern with syper efficient technology.
One of the best hotels we have stayed in. Being world travellers we were surprised and delighted that Budapest provided such a high standard hotel.
Skrevet 04 januar 2015

Wolfgang fra Østerrike
Par
Superior rom
Opphold på 16 netter i desember 2014
budapest
location, room, food
For us it is the best hotel in central europe
Skrevet 03 januar 2015

Anne fra Storbritannia
Par
Deluxe rom
Opphold på 7 netter i desember 2014
Christmas in Budapest
Friendly, helpful staff.
Skrevet 30 desember 2014

Kim fra Malaysia
Par
Superior rom
Opphold på 5 netter i desember 2014
good lacation, good spa, good conceirge service
location is perfect. close to most main attractions. very good conceirge service
Skrevet 28 desember 2014

hatem fra USA
Forretningsreisende
Superior rom
Opphold på 4 netter i desember 2014
Great staff at Great Hotel
Staff, location and cleanness
Great experience.
Skrevet 13 desember 2014

Julia fra Australia
Par
Superior rom
Opphold på 3 netter i november 2014
Wonderful hotel
Location, comfort, service
The Kempinski hotel made our stay in Budapest extremely enjoyable. Nothing was too much trouble and the service was excellent. The rooms were generous in size and the beds very comfortable. The location in the city centre and close to the river was ideal. I would highly recommend this hotel to others.
Skrevet 13 november 2014

Lie fra Indonesia
Par
Superior rom
Opphold på 2 netter i november 2014
Fantastic Stay
Clean, Comfortable Bed and Friendly staff
Skrevet 10 november 2014

Yacob fra Israel
Par
Superior rom
Opphold på én natt i juni 2013
Nice
Food service and clean
Skrevet 23 oktober 2014

Pierre fra Malta
Par
Superior rom
Opphold på 3 netter i august 2014
Aug14 Visit
Clean rooms, functional equipment, good quality products (soap, shampoo etc)
Very pleasant. Second time there and would go again. Government tourist taxes are steep and quite frankly abusive and excessive. Seems to be a punishment to tourists rather than a thank you.
Skrevet 10 september 2014


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: