Veldig bra 8,0
basert på 71 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 71 anmeldelser
  • Renslighet 8,1
  • Fasiliteter 7,2
  • Beliggenhet 8,2
  • Romkomfort/standard 8,2
  • Service 8,0
  • Valuta for pengene 7,8
  • Mat/middag 7,4
Sorter etter

Lo fra Hongkong
Forretningsreisende
Superior king bed
Opphold på 2 netter i oktober 2014
Good Locations!
The staffs are very helpful, location is good
It was a business at Shenyang for 3 days, the hotel service is good and staff was very helpful but the decoration seems a bit torn while overall this hotels worth for its value.
Skrevet 15 oktober 2014
Var denne ontalen nyttig?

lionel fra Frankrike
Forretningsreisende
Superior king bed
Opphold på 2 netter i september 2014
Good Hotel, central location
Spacious room, Nice restaurant, clean
Very nice stay, except for the long check in. Nice and comfortable room
Skrevet 05 oktober 2014
Var denne ontalen nyttig?

LIM fra Malaysia
Forretningsreisende
Superior king bed
Opphold på 2 netter i august 2014
convenient location
near to subway, good enviroment as near to youth park, nice staff
it is really a good and convenient location as it is near to subway, 3 miniute walking distance. the breakfast is good enough, many variety and the staff service is very excellent good.
Skrevet 25 august 2014
Var denne ontalen nyttig?

mai fra Kina
Forretningsreisende
Superior king bed
Opphold på 4 netter i august 2013
comfort
comfort, good attitude, nice staff
quite enjoying
Skrevet 18 august 2014
Var denne ontalen nyttig?

Vesa fra Finland
Forretningsreisende
Superior king bed
Opphold på én natt i mars 2014
Lot of construction around keep noise
paulaner, breakfast and room
Skrevet 07 juni 2014
Var denne ontalen nyttig?

WUT fra Thailand
Forretningsreisende
Superior 2 enkeltsenger
Opphold på 2 netter i juni 2014
It is just good.
Park subway fresh market
There is a local market near hotel. It is good.
Skrevet 05 juni 2014
Var denne ontalen nyttig?

lionel fra Frankrike
Forretningsreisende
Superior suite
Opphold på 3 netter i februar 2014
Paulaner, central location, good stay
Paulaner, clean and confortable
Excellent stay, good and confortable rooms
Skrevet 22 mai 2014
Var denne ontalen nyttig?

Bhumibhat fra Thailand
Forretningsreisende
Superior king bed
Opphold på 2 netter i mars 2014
ecellent!!!
Best location, nice accommodation and value for money
Skrevet 13 april 2014
Var denne ontalen nyttig?

LOW fra Singapore
Reiste alene
Superior suite
Opphold på 2 netter i desember 2013
Short stay during new year holiday
Centrally located, close to metro and quiet surrounding
It was a stopover stay before I head for Harbin. Booked the standard suite for two nights. The room is big but felt that the design of the room is rather poor. Standard of the buffet breakfast was not up to my expectation for a five star hotel. The floor of the shower unit / cubicle in the is not properly leveled resulting in the presence of and "water ponding" / stagnant water on the floor tiles.
Skrevet 05 januar 2014
Var denne ontalen nyttig?

lionel fra Frankrike
Forretningsreisende
Superior king bed
Opphold på 3 netter i november 2013
Very nice stay in Shenyang
Central Local, Confortable, Paulaner is a +
Very comfortable stay in Kempinski Hotel. The hotel is clean and personnel friendly. Paulaner is definitively a +, on the - side, impossible to get some breakfest before 6AM
Skrevet 17 desember 2013
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: