Glimrende 8,6
basert på 326 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 326 anmeldelser
  • Renslighet 8,9
  • Fasiliteter 9,2
  • Beliggenhet 9,1
  • Romkomfort/standard 8,8
  • Service 8,8
  • Valuta for pengene 8,0
  • Mat/middag 8,1
Sorter etter

Easan fra Malaysia
Par
Superior rom
Opphold på 3 netter i juni 2016
Amazing Service
We were happy with the service provided and the friendly staff. The restaurants especially Olea. We being from south east Asia didn't really know Levantine cuisine, the chef and the waiter were kind enough to take their time to explain the menu and recommend dishes as well. It was a great experience. Also the front desk and conciarge staff took their time to explain and recommend places to visit in Dubai.
Skrevet 22 juni 2016

Jessy fra Indonesia
Par
Executive grand deluxe rom
Opphold på 4 netter i november 2015
excellent hotel
such a nice hotel, feels like home
Skrevet 14 juni 2016

Jessy fra Indonesia
Par
Grand deluxe
Opphold på én natt i november 2015
excellent hotel
such a nice hotel, feels like home
Skrevet 14 juni 2016

Chongo fra Australia
Par
Superior rom
Opphold på 4 netter i mai 2016
Wonderful Stay
Front Desk staff. Welcoming and very polite Cafe in the Lounge - staff ready to serve you. You feel at home. Dining Room - Very good service Cleaning staff for our room - Excellent Room - luxurious and spacious
Skrevet 07 juni 2016

Sharaf fra De forente arabiske emirater
Par
Grand deluxe
Opphold på én natt i juni 2016
It is a great hotel and fulfill my desires
it is worth the money and the time
Skrevet 03 juni 2016

Andrew fra USA
Par
Deluxe rom
Opphold på 3 netter i mai 2016
Exceptional
Everything were EXCEPTIONAL! We will definitely stay at this hotel all trips to Dubai.
Skrevet 19 mai 2016

Haroon fra Storbritannia
Par
Deluxe rom
Opphold på 2 netter i mai 2016
overall pleasant stay.
Though breakfast self service , staff not attentive or helpful.
Skrevet 19 mai 2016

Hassan fra USA
Forretningsreisende
Deluxe rom
Opphold på 3 netter i april 2016
Great location, staff can be better
Room smelled like cigarettes and the front desk was slow to check me in and find a room. I had to wait until 5pm. In addition, I needed to borrow a pen and three staff members said they couldn't lend me one. Very strange for a kempinski.
Skrevet 15 april 2016

Liu fra Kina
Par
Grand deluxe
Opphold på 6 netter i mars 2016
Perfect
Very good location &a amazing staff
Skrevet 04 april 2016

Jawad fra Pakistan
Forretningsreisende
Superior rom
Opphold på 3 netter i mars 2016
Not value for money
location and staff
Ok not too impressed
Skrevet 24 mars 2016


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: