Veldig bra 7,9
basert på 4998 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 4998 anmeldelser
  • Renslighet 8,4
  • Fasiliteter 7,9
  • Beliggenhet 8,0
  • Romkomfort/standard 8,2
  • Ansattes arbeid 7,9
  • Valuta for pengene 7,8
  • Mat/middag 7,3
Sorter etter

Pang fra Singapore
Par
Deluxe
Opphold på én natt i september 2016
Good but not so good
Room looked great and new but apparently their housekeeping department was very poor. Coffee stain on table top, no rubbish bin in the room! , no standard toiletries provided, I had to request for a shaver . Made me feel like I was in some cheap motel. Service staff was extremely friendly and accommodating. Waived some charges due to their lack of standard considering a hotel of their standard. Overall was good except for the housekeeping department l. I hope they improve in this section the next time I visit.
Skrevet 22 september 2016

Ivan fra Singapore
Par
Deluxe
Opphold på én natt i april 2011
Great stay.
Wonderful staff
Skrevet 21 september 2016

Yan fra Singapore
Par
Deluxe
Opphold på én natt i september 2016
Friendly staff, big rooms, clean and simply perfect!
Had a really enjoyable stay with Mhotel.
Skrevet 19 september 2016

Michael fra Tyskland
Gruppe
Opphold på én natt i desember 2014
Nice Hotel
Centrally located. Ghe swimming pool is nice tk relax after a day in tjr city. Hughe breakfast buffet
Skrevet 18 september 2016

Irwan fra Singapore
Par
Deluxe
Opphold på én natt i august 2016
awesme stay
great stay
Skrevet 18 september 2016

Khor fra Malaysia
Par
Deluxe
Opphold på én natt i august 2016
Great location
Not so clean but prompt action in organize the re-cleaning of the room. Would still come back for the friendliness of the staff especially Anna.
Skrevet 17 september 2016

hendra fra Indonesia
Par
Deluxe
Opphold på én natt i mai 2016
Nice view and beautifull room
Very recomend
Skrevet 16 september 2016

hendra fra Indonesia
Par
Deluxe
Opphold på 2 netter i juli 2016
Design hotel elegant
Like this hotel
Skrevet 16 september 2016

Jean fra Malaysia
Forretningsreisende
Deluxe
Opphold på én natt i september 2016
Nice room, good for business
Clean and comfort but night time no hot water for shower.
Skrevet 15 september 2016

Yada fra Singapore
Par
Deluxe
Opphold på 2 netter i september 2016
Nice stay
The stay was good, but the check in was slow. Waited for 1hours 30mins for the room to be ready. The room that booked was a King bed room and they told me that I need to wait for the room to be make over. Normal check in time was 2pm, that why I went there even later, at 5pm so I could get my room straight. Unfortunately, I could only get my room at 6.30pm. Then when I go to my room, I found the bed was a combine of 2 single. Kind of sad and felt cheated. But I guess they really are full house. Still the stay was good for us. Staff were friendly too.
Skrevet 14 september 2016


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: