Glimrende 8,2
basert på 4043 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 4043 anmeldelser
  • Renslighet 8,4
  • Fasiliteter 7,7
  • Beliggenhet 8,9
  • Romkomfort/standard 8,4
  • Service 8,0
  • Valuta for pengene 8,4
  • Mat/middag 6,9
Sorter etter

OVE fra Norge
Par
Deluxe dobbeltseng
Opphold på én natt i juni 2014
Meget bra hotel, god frokost og vennlig betjening.
God frokost,rene rom,vennlig betjening.
Jeg og min forlovede liker godt å bo der når vi er i Cebu. Har bodd der flere ganger. Men da vi sjekket inn nå siste gangen fikk vi beskjed om at hvis sengettøyet lå på gulvet da vi sjekket ut så måtte vi betale 2000 pesos. Dette er noe jeg aldri har hørt før fra andre hoteller. Men det er vel hotellets politikk. Kanskje dere bør sjekke opp om dette stemmer.
Skrevet 03 juni 2014

Marichu fra Norge
Familie med eldre barn
Superior room 2 enkeltsenger
Opphold på 2 netter i april 2014
Behagelig, lett tilgjengelig til shopping, god mat
God mat, Store rom, god service
Jeg trives absolutt på Mandarin , et av det beste hotellets opphold som er basert på god komfort på rommet.
Skrevet 12 mai 2014

Ronny fra Norge
Reiste alene
Superior room 2 enkeltsenger
Opphold på 13 netter i januar 2014
hotellet var bra men mye støy
betjening var blid og hyggelig renslige rom kort avstant til ayala senteret
greit hotell sentralt men mye støy fra trafikk og at det bygges på flere plasser veldig nær hotellet. føltes litt som å bo på en byggeplass. baseng var lite og ligger rett ved siden av en stor byggeplass samen med ute balkong,betjening var hyggelige og blide, returang helt grei,det ser mye finere ut på bildene en det det er. kort avstand til ayala kjøpesenter
Skrevet 16 februar 2014

Jonathan fra Filippinene
Par
Deluxe dobbeltseng
Opphold på 2 netter i september 2016
friendly staff, good food, rooms were clean.
friendly staff, good food, rooms were clean.
Skrevet 28 september 2016

Mark fra Canada
Reiste alene
Deluxe dobbeltseng
Opphold på 5 netter i september 2016
Chielo's review of my stay at hotel Spet. 21-26 on return to Canada
great location across from Ayala Mall, good food, and nice pool. rooms were clean and spacious and bed comfortable
Skrevet 27 september 2016

melanie fra Filippinene
Par
Deluxe dobbeltseng
Opphold på 4 netter i september 2016
Affordable, breakfast is good lots of choices..comfortable room and staff are approachable
We can hear the voice outside, and slamming of doors but all are good. Spacious and clean room, good food and staff are approachable and accessible to ayala mall and puv terminal.we can recommend to our friends to stay in mandarin hotel..👍
Skrevet 27 september 2016

Zoltan fra Ungarn
Par
Superior room 2 enkeltsenger
Opphold på 2 netter i september 2016
nice
nice
Skrevet 27 september 2016

Aileen fra Filippinene
Par
Superior room 2 enkeltsenger
Opphold på 3 netter i september 2016
NIce Hotel
overall the hotel is good- value for money, location, clean room, staffs are friendly and accommodating... thank you as they're allowed us for late check-out.
Skrevet 27 september 2016

Emeessy fra Filippinene
Gruppe
Superior room 2 enkeltsenger
Opphold på én natt i september 2016
Good service! My second home in Cebu
More power Mandarin plaza hotel Cebu!
Skrevet 27 september 2016

hyunjun fra Sør-Korea
Familie med små barn
Superior room 2 enkeltsenger
Opphold på én natt i september 2016
value for money, good location
value for money, good location : near from ayala mall
Skrevet 26 september 2016


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: