Veldig bra 7,9
basert på 195 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 195 anmeldelser
  • Renslighet 8,1
  • Fasiliteter 8,0
  • Beliggenhet 8,7
  • Romkomfort/standard 7,9
  • Service 8,1
  • Valuta for pengene 7,6
  • Mat/middag 7,0
Sorter etter

Michael fra Australia
Par
Hotellrom
Opphold på én natt i april 2016
Improvements?
Improvements could include free Wifi, no extra charge for parking and reducing/eliminating the so called service fee which take 6/7days to be re credited
Skrevet 07 april 2016

Athar fra Australia
Familie med små barn
Leilighet 1 soverom
Opphold på 2 netter i mars 2016
A Good Hotel
Staff were very friendly, service was quick, location was great. Would have liked a better breakfast buffet but otherwise a good hotel to stay at
Skrevet 30 mars 2016

Wing fra Hongkong
Gruppe
Hotellrom
Opphold på én natt i mars 2016
good location
fair
Skrevet 27 mars 2016

Neil fra Australia
Forretningsreisende
Hotellrom
Opphold på 5 netter i februar 2016
Very Comfortable Stay
Location, Nice Room, Good Food
Was very comfortable was a little disappointed to not even have a microwave in the room
Skrevet 01 mars 2016

John fra Australia
Par
Hotellrom
Opphold på én natt i februar 2016
Canberra weekend
Location. Value for money. Friendly staff
Perfect place to stay for a weekend away
Skrevet 25 februar 2016

Anna fra Australia
Familie med eldre barn
Opphold på 6 netter i januar 2016
Room 707-708
cleanliness friendliness support
other than the fire alarm going off on the day we were checking out it was a lovely stay. The pillows however were terrible, I hunted for a firmer flatter one that I found in the wardrobe the next day. I suffer from PTSD and the alarm did trigger some anxiety, however, i am glad no chances were taken and the right thing was done. Lovely support too from the desk male help with the packing of the car.
Skrevet 13 januar 2016

MOHAMAD fra Libanon
Par
Hotellrom
Opphold på én natt i desember 2015
Good
Good location. Clean. Nice staff.
Very good
Skrevet 23 desember 2015

David fra Australia
Forretningsreisende
Hotellrom
Opphold på én natt i november 2015
Nil
Nil
Skrevet 02 desember 2015

Christine fra Australia
Par
Deluxe king rom
Opphold på 2 netter i oktober 2015
Central location
Location, parking, no fuss
We had a very comfortable stay at Mantra. The parking was $12 per day and plenty of parking spots. It is a 20 minute walk to the War memorial and there are a lot of restaurants and cafes just around the corner. Had a great Indian roti role at The Indian Street food stall and a must is to visit Bentspoke Brewery, great staff ,good food and excellent beer.
Skrevet 04 november 2015

Yunita fra Indonesia
Par
Hotellrom
Opphold på én natt i januar 2015
comfortable but not fancy
location, parking, size
it was pleasant stay, the room is comfortable: lots of light from the balcony, big living space, clean.
Skrevet 03 november 2015


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: